Me mbyten keta mua tani, thashethemet nuk jane prej meje, une pa te keq e kisha, as qe fola per martese e dashuri, por thjesht jepnin pershtypjen si shoke dhe ne realitet kaq, asgje te komplikuar ketu. Gabimi im.
Me mbyten keta mua tani, thashethemet nuk jane prej meje, une pa te keq e kisha, as qe fola per martese e dashuri, por thjesht jepnin pershtypjen si shoke dhe ne realitet kaq, asgje te komplikuar ketu. Gabimi im.
Ky ka floke ti mister ficanaso Apollyonin e kemi koke zbathur
................... se e merrni ne sy ptuptutptu
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nyx : 12-05-2008 mė 20:58
eej po pas Augustes dhe Landit cifti i muajit do jet Apolloni me Nyx
Patriote ti e di qe andej nga anet tona te nxjerrim syte dhe namin![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
mbrema njerezia si po ja kaloni....hej fatevi sentire se po me ze gjumi mbi scrivani mua![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Maryp...Come diceva Cicciolina: Tenete duro!
![]()
![]()
Qe jemi shok me shum se sa nje dore muhabet ne forum nuk do mend o xfliles, po kjo nuk do te thote qe un jam "komshia e re apo e vjeter" a ku ta di un si i kupton ti gjerat, nejse e the dhe vet ... gabimi ytore mos prisje gje ndonje mushtulluk ti kshu per shpalljen e nje "cifti te ri"
Te qe per cift moj Donke i kishe ngren llokumet me kohe ti, po nejse juve te lagjes Europiane u mbakeni per thashetheme me sa duket .... shef nenforumin e shqiptareve te amerikes jo moj xhane te keqen i ha puna keta te zinjte, juve aty kafe, forum dhe thashethem![]()
Si ju kam sot Mileto?????
Na falni per mungesat por skam qene mire se me mbertheu Gripi ne mes te beharit.
Pershendetje per te gjithe.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Santo te shkuara qurrave po te dergoj nje komposto me. Ky forumi talan qenka bere "kerkoj djem,kerkoj vajza" me pak fjale intervista. nje pershendetje escluzive per Xhuliana,xfiles,maryp,donna76 meqe kane ditelidjen
e po u nis nje
per ognuno di voi.
He pra alda sille komposton se me fjale mbush dynjan me komposto une.Kur e kane ditelindjen keta moj goce se sdij gje una.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt