Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 160

Tema: Mitrovica

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    Bash Aty Kam Qen Ne Grupin E Files Nese Te Kujtohet Ty Fila Apo Nuk Te Kujtohet Un Kam Qen Aty
    rren rren dhe prap rren ti o klyshi i albin UNMIK-ut

jo nuk dal pa deshmitar se ti rren e nuk del hiq e vjen ketu e do te rrejsh prap sikur qe po rren krejt deri tani

merre avni morinen nese je i qikatoves e dil pas demostratave me 9.05.08 takohum ne ora 19 ne restourantin aviano ne sllatin ok
    une avnin e njof e vet u lajmrohna mos baj dert si te njifemi ok.
    mbaje fjalen trim e mos rrej shum si deri me tash
    se per bes te shqiptarit e te zotit une pa dal qe jam gjall se la .
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    e panjohura po ku menjef ti mua oj zonje apo zonjush po ju jeni qmend ket nuk po arri ta kuptoj PO JU POM AKUZONI MUA KIN SE TI KE QEN TEK UN NE SHPIN TIME PO SI NUK TE VJEN TURP PO KU E DIN TI SE KU KAM QEN UN NE KOHEN E LUFTES OJ EMJERE PO PSE JAFUTNI KOT E NUK SHKONI TI DREJTOHENI ATYRE QE METVERTET KAN BER KSO GJERA TE POSAHTRA APO MERENI ME FJAL TE KAFENEVE SE ZATEN EDHE ME FJAL TE KAFENEVE EDHE SOT JAN MBUSHUR BURGJET E KOSOVES ME ISH USHTAR TE LIRISE SE KOSOVES
    -------------------------------------------------------------------------
    Askund nuk e permenda kohen e luftes,,O I MJER"kafenet nuk i vizitoj e turpin ta le ty!
    E te kisha lut gjerat qe ti tha dikush mos mi gjuaj mua se nuk te ka hije!As nuk te quajta tradhetar as genjeshtar por te lutem lexo e kupto mire nuk po arsyetohem vetem nuk dua te me fusesh ne nje thes me ata qe shajn e kercnohen.Mos shkruaj gjera te pa thena nga une se kjo njimend eshte marri.Kto jan gjera qe duken.
    KERKOJ NJE LEXIM NGA MODERATORET NESE DIKUND APO ME NDONJE FJAL E KAM OFENDUA KETE NJERI,PERVEQ ASAJ QE E KRITIKOVA PER SHKRIM TE PAKUPTUESHEM OSE ME MIRE TE THEM SHKARRAVITJE!DHE PRISHJEN E IMAZHIT TE TEMES!Kjo nuk ishte detyr e imja per ate kerkoj falje nga moderatoret!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e panjuhura

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    e panjohura po ku menjef ti mua oj zonje apo zonjush po ju jeni qmend ket nuk po arri ta kuptoj PO JU POM AKUZONI MUA KIN SE TI KE QEN TEK UN NE SHPIN TIME PO SI NUK TE VJEN TURP PO KU E DIN TI SE KU KAM QEN UN NE KOHEN E LUFTES OJ EMJERE PO PSE JAFUTNI KOT E NUK SHKONI TI DREJTOHENI ATYRE QE METVERTET KAN BER KSO GJERA TE POSAHTRA APO MERENI ME FJAL TE KAFENEVE SE ZATEN EDHE ME FJAL TE KAFENEVE EDHE SOT JAN MBUSHUR BURGJET E KOSOVES ME ISH USHTAR TE LIRISE SE KOSOVES
    -------------------------------------------------------------------------
    Askund nuk e permenda kohen e luftes,,O I MJER"kafenet nuk i vizitoj e turpin ta le ty!
    E te kisha lut gjerat qe ti tha dikush mos mi gjuaj mua se nuk te ka hije!As nuk te quajta tradhetar as genjeshtar por te lutem lexo e kupto mire nuk po arsyetohem vetem nuk dua te me fusesh ne nje thes me ata qe shajn e kercnohen.Mos shkruaj gjera te pa thena nga une se kjo njimend eshte marri.Kto jan gjera qe duken.
    KERKOJ NJE LEXIM NGA MODERATORET NESE DIKUND APO ME NDONJE FJAL E KAM OFENDUA KETE NJERI,PERVEQ ASAJ QE E KRITIKOVA PER SHKRIM TE PAKUPTUESHEM OSE ME MIRE TE THEM SHKARRAVITJE!DHE PRISHJEN E IMAZHIT TE TEMES!Kjo nuk ishte detyr e imja per ate kerkoj falje nga moderatoret!
    NESE TE DUKEN ZHGARRAVITJE SKE NEVOJ TI LEXOSH SHKRIMET E MIJA

I come back
    Anėtarėsuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Pse nuk shkruani per problemet ne Mitrovice por ziheni me njer-tjetrin?
    Ose shkoni te mesoni njehere si ta flisni gjuhen shqipe, se me politike meret dikush tjeter.

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

pdk

Citim Postuar mė parė nga _PDK_ Lexo Postimin
    rren rren dhe prap rren ti o klyshi i albin UNMIK-ut

jo nuk dal pa deshmitar se ti rren e nuk del hiq e vjen ketu e do te rrejsh prap sikur qe po rren krejt deri tani

merre avni morinen nese je i qikatoves e dil pas demostratave me 9.05.08 takohum ne ora 19 ne restourantin aviano ne sllatin ok
    une avnin e njof e vet u lajmrohna mos baj dert si te njifemi ok.
    mbaje fjalen trim e mos rrej shum si deri me tash
    se per bes te shqiptarit e te zotit une pa dal qe jam gjall se la .
    ok PO NE AVIANO ADIN TI SE KREJT PIST E KOSOVES RRIN NJERZ QE MERREEN ME KRIMETE ORGSANIZIAR UN DO VI ATY E DOTA SHOH BURR NIN DHE TRIMRIN TANE SE QIKATOVEN TI PAK PO ENJIFSHE E SHUM PO E NENQMOJSHE
    PRA NE ORA 19.... OK ATY MKI

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga qafezezi Lexo Postimin
    Pse nuk shkruani per problemet ne Mitrovice por ziheni me njer-tjetrin?
    Ose shkoni te mesoni njehere si ta flisni gjuhen shqipe, se me politike meret dikush tjeter.
    Nese keni lexua komentet e mehershme do te shofesh qe askund dhe me asnje fjale te vetme nuk e shtremberova temen por ja qe njerzit kur nuk ju dhemb Mitrovica, merren me takime se ku dhe me ke do takohen per qeshtje qe Mitrovicasve nuk ju ndihmon aspak,ju pengojn poezit dhe gjerat reale qe thuhen per Mitrovicen!Mos te harrojn zoterit qe nga kjo Mitrovice u ushqyen,shkolluan dhe u njohen ne bote,sepse TREPCA ishte ajo qe e mbajti Kosoven por edhe rajonin!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ok PO NE AVIANO ADIN TI SE KREJT PIST E KOSOVES RRIN NJERZ QE MERREEN ME KRIMETE ORGSANIZIAR UN DO VI ATY E DOTA SHOH BURR NIN DHE TRIMRIN TANE SE QIKATOVEN TI PAK PO ENJIFSHE E SHUM PO E NENQMOJSHE
    PRA NE ORA 19.... OK ATY MKI
    te pres nese me jap zoti jeti deri ate dit

i/e regjistruar Maska e klaus fisher
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    aty ku mbaron hapesira
    Postime
    254
    lexova vetem faqen e pare dhe ate te fundit.C`eshte ky mjerim mor bashkekombas?!Ne vend qe te hedhim ne kete forum qofte edhe nje ide me vlere minimale ne te mire te ceshtjes kombetare ,shfryjme qyrret tona ballkanike mbi njeri tjetrin!Anonimati pas spektrit te kompiuterit eshte mjaft komod per disa plakushe te mbaruar qe te mbushin faqet e forumit me gelbazat e tyre.Por cdo shqiptar dhe sidomos ata ne mergim hyn ne forum per te thithur sadopak arome shqiptare.dhe ne vend te ideve apo veprimeve patriotike lexon plehra sharjesh.JU PYES: cfare te bejme perMitrovicen,Presheven ZOTERINJ? Pershendetje plot respekt per te panjohuren!vazhdo te shkruash sepse dikur dikush ,qofte edhe 1 njeri ivetem do te zgjohet

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    un publikisht ju kerkoj falje se jam shpreh keq por un nuk kam dasht qe askend ta lendoj apo ta ofendoj por ky tipi me nikun pdk me ka ofenduar qe ne stark duke me quajtus spihun pse un po e perkrahsha albin kurtin kjo vllezer esht ironi e ktyre njerzve edhe pse un po kritikoj qeverin kujtoj se un kam derjt te jam me kend te dua .
    ju kerkoj falje shummmmmmmmm o vllezer nuk kam dasht as kend da ofendoj perkundrazi ju rrespektoj shum
    por sot nese je kunder serbis ke edhe kritika nga njerz qe fshihen ne emer te luftes se uqk- kojo me dhemb mua shum un edhe nje her po them se jan kunder gjith asaj qe serbia vepron ne kosove dhe kurr nuk dote pajtohem jom nje anti serb i perbetuar dhe urrej njerzit qe mendojne se me serb duhet te bashkjetuar
    un prap po ju them se nuk jam patriot as pak por everteta esht kjo se un jam krenar per te gjitha qe kam ber per vendin tim ato kan qen solide por kan qen per vendin tim kosoven

ju lutem ju kerkoj ndjes qe te gjithve
    me rrespekt beni

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    un publikisht ju kerkoj falje se jam shpreh keq por un nuk kam dasht qe askend ta lendoj apo ta ofendoj por ky tipi me nikun pdk me ka ofenduar qe ne stark duke me quajtus spihun pse un po e perkrahsha albin kurtin kjo vllezer esht ironi e ktyre njerzve edhe pse un po kritikoj qeverin kujtoj se un kam derjt te jam me kend te dua .
    ju kerkoj falje shummmmmmmmm o vllezer nuk kam dasht as kend da ofendoj perkundrazi ju rrespektoj shum
    por sot nese je kunder serbis ke edhe kritika nga njerz qe fshihen ne emer te luftes se uqk- kojo me dhemb mua shum un edhe nje her po them se jan kunder gjith asaj qe serbia vepron ne kosove dhe kurr nuk dote pajtohem jom nje anti serb i perbetuar dhe urrej njerzit qe mendojne se me serb duhet te bashkjetuar
    un prap po ju them se nuk jam patriot as pak por everteta esht kjo se un jam krenar per te gjitha qe kam ber per vendin tim ato kan qen solide por kan qen per vendin tim kosoven

ju lutem ju kerkoj ndjes qe te gjithve
    me rrespekt beni
    Une nuk e pranoi ket qfar ti kerkon falje sepse se paku 10 here me ke kerkue publikisht te takohesh me mua per ti qerue hesapet me mua
    e une argatve te shkjaut nuk jau kam frigen dhe ke kerkue dil nese je i fjales jo falje por dil ne mejdan trim ku e kemi lan
    falje do te kerkoi ate dit nese kie b.y.th te dalesh more argati i serbit

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Mitrovica mon amour, eshka qė pret shkėndijen
    Nga gentius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-02-2008, 19:15
  3. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •