Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 160

Tema: Mitrovica

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Pdk

Citim Postuar mė parė nga _PDK_ Lexo Postimin
    Une nuk e pranoi ket qfar ti kerkon falje sepse se paku 10 here me ke kerkue publikisht te takohesh me mua per ti qerue hesapet me mua
    e une argatve te shkjaut nuk jau kam frigen dhe ke kerkue dil nese je i fjales jo falje por dil ne mejdan trim ku e kemi lan
    falje do te kerkoi ate dit nese kie b.y.th te dalesh more argati i serbit
    un ty nuk te kerkova falje as pak as nuk me shkon mendja se ti ekishe zanat shpikjet njerzit pa injoft po shajshe dhe pa as nje turp po folshe ne emer te uqk- kjo esht marre per ty nese je shqiptar apo ndodhta jo
    ti me quan argat te shakut ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    sa ironi sa i paftyr qe ishe ti ke hy me qellim ne forum per ket jam i bindur se ka njerz te till jan eksperta per ndarje she urrejtje ne mse shqiptarve
    po kjo nuk pin uj tek un joooooooooo
    po rrespekto mendimi e dikujt se koha e komunizmit ka ik ajo shkoj o pdk.
    harro
    un jam anti serb e ti shaj se sa qeni po eleh kosoven dhe shqiptaret ish bo kjameti po un i urrej pro serbet dhe doti urrej pergjithmon
    e tash ti mir esht te edukohesh dhe pastro fjalorin kurr nuk esht von
    ket mllef memir esht ta shfaqesh te armiku serbofashist ma demokratike esht aty esht fronti ejo te shqiptaret

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e panjuhura

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Eh more zoteri po kujt i intereson te debatoj per Mitrovicen tani??
    Mitrovica si qe e quanim Qyteti i minatoreve u zhduk mbetem te ndar e te varfer si mos te ishim pjes e kosoves.Q'ndodhi keshtu kujt i shkoj per shtati kjo?Te debuarit nga pjesa veriore nuk kan vend askund,ne pike te dimrit u debuan nga pushtetaret prej banesave dhe strehimoreve qe ata te shkretit s'kishin tjeter zgjidheja.Kurse banesat dhe shtepit tona ngelen ne at pjes dhe askush nuk i deboi ata gjakpiresa por gezojn shtepit tona.Apelojn zoterit e pushtetit mos te shiten pronat,po si te jetojm more zoteri?A mos vall ndonjerit i gjetet ndonje zgjidhje?Jo Nese ke te holla te paguash qira do strehohesh nese jo ke per te ngelur nen tenda dhe askush nuk ta ven veshin.Nese ka diqka qe nuk eshte e vertet ju lutem te me permiresoni une kam ende shum per te shkrua per Mitrovicen qytetin nga i cili edhe u nis shpartallimi i Jugosllavis ishin minatoret dhe studentat nismetar te kesaj po ku jan tani ata minator ??Jetojn me 50 euro ne muaj qe as buke nuk ju del te blejn.
    e panjohura
    te pershendes z.errespektuar ne shkrimin tuaj ju akuzoni prishtinalit apo ju keni shkruar apo
    te falenderoj shum se kjo dukuri ka ndosh ne ter kosoven per ket ka fakte se sa jemi human ne shqiptaret kjo ska koment un personalisht ata qe kan vepruar ne ket menyr siq ju thuani un i pakzoj njerz shum te poshter sinqerisaht pot them por ju u shprehet se prishtinalit prsa ju prishtinalit ne shumes jo zonje nuk ishin shumes ket te garantoj se kam informata te paket ishn ata idiota se pse un ne kohen e luftes kam qen jash prishtines dhe nuk di si kan rrjedh gjerat por kam pas familjen time aty
    dhe te kshilloj si moter mos fut te gjith nenje thes se pse jemi duke psuar gjdo dit se pse beteja ende nuk ka per funduar dhe nese ne fillojme te ndahemi ne baza rajonale at her vaj halli per ne si komb
    njerz te poshter ka ne gjdo vend ne jemi ne forum te japim mendime ejo te hasmerohemi un mendoj keshtu te pakten
    edhe te lutem mos keq kupto
    me rrespekt beni

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    O beni po pse more po i merr te gjitha mbi veti po ti nese nuk ke veprua ashtu pse pergjigjesh more i uruar?Kjo nuk ndodhi ne kohen e luftes zoteri kjo ndodhi pas lufte kemi fakte te gjitha mediat elektronike dhe te shkruara e paraqiten rastin e familjes se debuar ne pike te dimrit po e ceku edhe njehere PAS LUFTE!E une me duket nuk ceka emer po ti more burr here del nga prishtina her nga Qikatova e spo te bij ne fije!Po ti lemi kto e ti rrekemi punes te bejm diqka per te miren e popullit e lerni kto fyerje e sharje se pas luftes te gjithe u bete luftar e ndoshta me Luftare isha une qe nuk e pata pushken por e kisha nje detyr qe nuk ka nevoj te afirmohem sepse nuk kerkoj dekorat por e bera dhe do e beje prap per popullin tim e nuk ka nevoj ta marr Tupanin e te them ,,Luftova une e nuk luftove Ti"Luften e kemi nis si e kemi nis por jo te perqahemi por te bashkohemi e ne duam me i nxerr syt njeri tjetrit!Po qfar interesi ke ti apo une a tjetri nese shahemi e shtyhemi kush luftoi me pak e kush me shum!nje thenje e juaja nuk me pelqen fare ndoshta gabim po e citoi:,,Luftuan trimat fituan pisat" apo si ishte do ta gjej e pastaj ta citoj me drejt dhe ta elaboroj!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Un Nuk Di Poezi Por Nje Edi Luften E Bejn Trimat E Lirin E Gzojn Pisat ....
    Kjo ishte thenja juaj !E zoteri ne qe jetojm te gjithe qenkemi pisa apo si mendon?Po sipas teje edhe heronjet e gjalle qenkan pisa !Se ata dhe ne qe mbijetuam e gezojm nje cop liri te cunguar po nuk jemi te gjithe Pisa!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    [QUOTE=beni33;1906553]
    Citim Postuar mė parė nga _PDK_ Lexo Postimin
    rren rren rren e kulluar o zagari i albin kudres
    ti ke qen gjat luftes me arkana e tigra neper prishtin tuj plaqkit popullaten shqiptare civile he nanen e idiotit
    se te

MIR PDK PO PSE NUK KE KURAJO TE TAKOHESH UN PUBLIKISHT POT KERKOJ TAKIM EDHE TI JE PATRIOT APO SHAN NE FORUM E UN PO KAM DESHIR TE TAKOHEM ME TY TI ZGJIDH VEND TAKIMIN OK ...
    EDHE PO E LAM QE UN JAM JAM SPIHUN TI SPIHUNIN DUHET TA LUFTOSH APO
    ME TREGO SE KU PO TAKOHEMI O TRIM PRES NJE PERGJIGJJE NGA JU .Z PDK
    fare e titistit b-y-tha-gji je ti pis njeri nuk ke guximin as ne qytet te dalesh e kha kercnon njerzin ne internet
    isha pikerisht prej ores 19-deri ne ora 19-45 ne vendin ku u pajtove se do te takohesh me mua as trag as hije bre frigacak i paftyr je ti bir shpiuni e ti sigurisht ke qen i zanun tuj raportue shkieve se me sukses e kryet ata qfar u kan porosit qe ta gjuani me shurr te qenefeve te shkieve te graqanices Flamurin e Republikes se Kosoves dhe ndertesen e Qeveris phuuuu qenef e perte qenefi ini ju
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e panjuhura

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Un Nuk Di Poezi Por Nje Edi Luften E Bejn Trimat E Lirin E Gzojn Pisat ....
    Kjo ishte thenja juaj !E zoteri ne qe jetojm te gjithe qenkemi pisa apo si mendon?Po sipas teje edhe heronjet e gjalle qenkan pisa !Se ata dhe ne qe mbijetuam e gezojm nje cop liri te cunguar po nuk jemi te gjithe Pisa!
    JO enderuara ne as nje mnyr nuk esht per te gjitht se lirin e gezojne pisat jooooooo
    ky mesazh esht per ata qe trathtuan
    se pse edhe falilja ime esht gjall e nderuara z nuk kisha qellim te ofendoj
    as ken por ata qe kan mizen pas veshit
    kurse un te sqaroj jam lind ne prishtn por me prejardheje jam nga qikatova e vjeter e se akam luftu se di ....
    dhe ne fund un jam kunder te gjith a saj qe esht serbe ne kosovee
    dhe mitrovica esht problem i te gjithve
    me rrespekt beni

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    [QUOTE=_PDK_;1910505]
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin

fare e titistit b-y-tha-gji je ti pis njeri nuk ke guximin as ne qytet te dalesh e kha kercnon njerzin ne internet
    isha pikerisht prej ores 19-deri ne ora 19-45 ne vendin ku u pajtove se do te takohesh me mua as trag as hije bre frigacak i paftyr je ti bir shpiuni e ti sigurisht ke qen i zanun tuj raportue shkieve se me sukses e kryet ata qfar u kan porosit qe ta gjuani me shurr te qenefeve te shkieve te graqanices Flamurin e Republikes se Kosoves dhe ndertesen e Qeveris phuuuu qenef e perte qenefi ini ju
    mir bolll maaaaaaaaaaaa o gomar se un frigacak ti trim ok
    ti je msu me me kso sene se ajam dal e di un po mjaft maaaaa
    meruu me senc tjera se ti hapun po dihesh qa jeeee
    nerzit si ju e kan katandisur kosoven me kercnime e trillime
    me vrasje e gjera te liga ju i jeni far e dreqit
    juve nuk u dina s zoti
    siq nuk ju dashtu m per 9 vite veq disfat opozit ishit
    se spe njerzit si ju qe fshiheni ne pdk dhe mereni me gjera te tyrpit dhe krimit pdj-ja e pagoi me disfata te nje pas neje
    e te lutem mos me shkruaj me see te dul boja

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Problemet kanė qenė dhe janė te mosveprimi i UNMIK-ut

28 maj 2008

Bajram Rexhepi

Kryetari i Kuvendit Komunal tė Mitrovicės, Bajram Rexhepi nė njė intervistė pėr Kosovapress ka thėnė se problemet me funksionimin e institucioneve nė pjesėn veriore tė kėtij qyteti dhe kthimit tė normalitetet kanė qenė dhe janė tek mosveprimi i UNMIK-ut.

Kosovapress: Qė prej shpalljes sė pavarėsisė situata nė Mitrovicė ka eskaluar. Si e vlerėsoni momentalisht gjendjen nė qytetin tuaj?

Rexhepi: Gjendja e sigurisė pėrgjithėsisht nė Mitrovicė ėshtė nė nivel. Problemet kanė qene e janė te mosveprimi i UNMIK-ut. Pra, janė mė tepėr probleme tė natyrės politike dhe mos vendosmėrisė sė UNMIK-ut qė tė implementojė mandatin e vet, sepse UNMIK-u i toleron edhe mė tutje strukturat paralele tė sigurisė. Gjyqi mbetet ende jo funksional, doganat jofunksionale, shtėpia korrektuese jofunksionale. Po ashtu, pėrkundėr premtimeve se mbas zgjedhjeve tė Serbisė do tė ketė arrestime tė njerėzve qė janė pėrgjegjės pėr dhunėn e shkaktuar, kjo ende s’ka ndodhur. Ne edhe mė herėt, por edhe tani e kontestojmė kėtė mosveprim. Ndryshe, gjendja e sigurisė globale kohėn e fundit nuk ka qenė fort e keqe, pėrveē pas shpalljes sė pavarėsisė tė atyre demonstratave tė dhunshme mes policisė, KFOR-it dhe grupeve dhe bandave tė komunitetit serb.

Kosovapress: Institucionet vendore ende nuk kanė qasje nė veri. Kur pritni qė tė kthehet qasja nė atė pjesė?

Rexhepi: Qasja formale nė njė mėnyrė edhe ekziston, por jo ajo praktikė dhe kjo nuk do tė ndodhė shumė shpejt. Sigurisht qė pas 15 qershorit dhe implementimit, duhet tė ketė dhe pritet tė ndodhin lėvizje pozitive. Duhet tė ketė jo vetėm qasje tė institucioneve qendrore, por edhe i ICO-sė dhe EULEX-it. Pra, duhet tė shkojnė bashkėrisht kėto institucione.

Kosovapress: Keni pas bėrė njė plan pėr integrimin e Mitrovicės. Ēka tash me atė plan?

Rexhepi: Ai plan duhet tė implementohet nė kuadėr tė pakos sė Ahtisarit. Plani pėr qytetin e Mitrovicės vetėm nė tėrėsi mund tė pranohet dhe asnjė modalitet tjetėr jashtė kėtij plani nuk do tė pranohet.

Kosovapress: Nėse deri mė 15 qershor vazhdon gjendja e njėjtė, sa ka rrezik tė dėshtojnė pėrpjekjet?

Rexhepi: Mundėsia e dėshtimit ekziston, mirėpo deri mė 15 qershor ėshtė njė kohė e shkurtėr. Njėherė duhet tė ketė disa aksione dhe veprime tė cilat dėshmojnė se ka pėrkushtim pėr tė vendosur rendin dhe ligjin. Ndryshe mendoj se procesi do tė vazhdojė edhe pas 15 qershorit.

Kosovapress: Ēfarė plane keni nė rast tė tillė tė dėshtimit dhe vazhdimit tė kėsaj gjendje?

Rexhepi: Kjo nuk ėshtė ēėshtje vetėm e Kuvendit Komunal tė Mitrovicės. Kjo i takon institucioneve qendrore tė vendit, por edhe Brukselit, Nju Jorkut dhe bashkėsisė ndėrkombėtare. Pra, kjo ėshtė njė gjė e pėrbashkėt dhe nuk ėshtė nė fuqinė e vetėm tė njė kuvendi komunal. Ne jemi anėtar proaktiv, tregojmė ku janė defektet dhe problemet dhe si duhet tė veprohet, mirėpo fuqia ėshtė e pėrbashkėt e ndėrkombėtarėve mė shumė dhe e institucioneve qendrore tė vendit.

Kosovapress: A keni ndonjė afat kohor kur do tė thoni: mjaft dhe nuk mund tė vazhdohet mė kėshtu?

Rexhepi: Ne dėshirojmė qė kjo ēėshtje tė kryhet sa mė shpejt. Por, nuk jemi ne ata qė caktojmė afate kohore. Pėrafėrsisht kėto bisedohen dhe ėshtė synim i pėrbashkėt pėr tė gjetur zgjidhje. Mirėpo, afatet kohore kur nuk varen vetėm nga ne ėshtė e palogjikshme edhe tė bėhen. Kjo duhet tė ndodhė sa mė shpejt dhe tė vendoset rendi e ligji, sepse ēelės i tė gjithave ėshtė vendosja e rendit dhe ligjit.

Kosovapress: Jeni optimist se do tė kthehet gjendja normale dhe funksionimi i tė gjitha institucioneve brenda kėtij viti?

Rexhepi: Institucionet komunale faktikisht funksionojnė. Secila nga komunat e ka funksionin e vet, por ato komuna mė shumicė serbe shumė vėshtirė do tė inkorporohen dhe do tė kalojė kohė pėr kėtė. Po ashtu edhe disa funksione qendrore si doganat, gjyqi, shtėpitė korrektuese duhet qė patjetėr tė vendosen gjatė kėtij viti. Procesi i mirėfilltė i integrimit dhe ndėrrimit tė mentalitetit tė komunitetit serb ėshtė proces qė kėrkon kohė mė tė gjatė.

Kosovapress: Nė rast qė s’ka zgjidhje kėtė vit dhe nuk bėhet integrimi i qytetit, ndjeni pėrgjegjėsi dhe pritet ndonjė dorėheqje apo diēka tjetėr nga ju?

Rexhepi: Mendoj se kam qenė njeriu qė ka kontribuar mė sė shumti qė mos tė vijė deri te ndarja e plotė. Ėshtė jokorrekte edhe nga gazetarėt, edhe nga tė tjetėr tė kėrkohet mė shumė nga ajo qė njė njeri mund tė bėjė. Pra, unė kam bėrė edhe mė tepėr se shumė institucione edhe me shembullin personal. Kėshtu qė absolutisht nuk ndiej pėrgjegjėsi pėr kėtė. /Intervistoi: Kreshnik Llabjani/
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin

28 maj 2008

Bajram Rexhepi

Kryetari i Kuvendit Komunal tė Mitrovicės, Bajram Rexhepi nė njė intervistė pėr Kosovapress ka thėnė se problemet me funksionimin e institucioneve nė pjesėn veriore tė kėtij qyteti dhe kthimit tė normalitetet kanė qenė dhe janė tek mosveprimi i UNMIK-ut.

Kosovapress: Qė prej shpalljes sė pavarėsisė situata nė Mitrovicė ka eskaluar. Si e vlerėsoni momentalisht gjendjen nė qytetin tuaj?

Rexhepi: Gjendja e sigurisė pėrgjithėsisht nė Mitrovicė ėshtė nė nivel. Problemet kanė qene e janė te mosveprimi i UNMIK-ut. Pra, janė mė tepėr probleme tė natyrės politike dhe mos vendosmėrisė sė UNMIK-ut qė tė implementojė mandatin e vet, sepse UNMIK-u i toleron edhe mė tutje strukturat paralele tė sigurisė. Gjyqi mbetet ende jo funksional, doganat jofunksionale, shtėpia korrektuese jofunksionale. Po ashtu, pėrkundėr premtimeve se mbas zgjedhjeve tė Serbisė do tė ketė arrestime tė njerėzve qė janė pėrgjegjės pėr dhunėn e shkaktuar, kjo ende s’ka ndodhur. Ne edhe mė herėt, por edhe tani e kontestojmė kėtė mosveprim. Ndryshe, gjendja e sigurisė globale kohėn e fundit nuk ka qenė fort e keqe, pėrveē pas shpalljes sė pavarėsisė tė atyre demonstratave tė dhunshme mes policisė, KFOR-it dhe grupeve dhe bandave tė komunitetit serb.

Kosovapress: Institucionet vendore ende nuk kanė qasje nė veri. Kur pritni qė tė kthehet qasja nė atė pjesė?

Rexhepi: Qasja formale nė njė mėnyrė edhe ekziston, por jo ajo praktikė dhe kjo nuk do tė ndodhė shumė shpejt. Sigurisht qė pas 15 qershorit dhe implementimit, duhet tė ketė dhe pritet tė ndodhin lėvizje pozitive. Duhet tė ketė jo vetėm qasje tė institucioneve qendrore, por edhe i ICO-sė dhe EULEX-it. Pra, duhet tė shkojnė bashkėrisht kėto institucione.

Kosovapress: Keni pas bėrė njė plan pėr integrimin e Mitrovicės. Ēka tash me atė plan?

Rexhepi: Ai plan duhet tė implementohet nė kuadėr tė pakos sė Ahtisarit. Plani pėr qytetin e Mitrovicės vetėm nė tėrėsi mund tė pranohet dhe asnjė modalitet tjetėr jashtė kėtij plani nuk do tė pranohet.

Kosovapress: Nėse deri mė 15 qershor vazhdon gjendja e njėjtė, sa ka rrezik tė dėshtojnė pėrpjekjet?

Rexhepi: Mundėsia e dėshtimit ekziston, mirėpo deri mė 15 qershor ėshtė njė kohė e shkurtėr. Njėherė duhet tė ketė disa aksione dhe veprime tė cilat dėshmojnė se ka pėrkushtim pėr tė vendosur rendin dhe ligjin. Ndryshe mendoj se procesi do tė vazhdojė edhe pas 15 qershorit.

Kosovapress: Ēfarė plane keni nė rast tė tillė tė dėshtimit dhe vazhdimit tė kėsaj gjendje?

Rexhepi: Kjo nuk ėshtė ēėshtje vetėm e Kuvendit Komunal tė Mitrovicės. Kjo i takon institucioneve qendrore tė vendit, por edhe Brukselit, Nju Jorkut dhe bashkėsisė ndėrkombėtare. Pra, kjo ėshtė njė gjė e pėrbashkėt dhe nuk ėshtė nė fuqinė e vetėm tė njė kuvendi komunal. Ne jemi anėtar proaktiv, tregojmė ku janė defektet dhe problemet dhe si duhet tė veprohet, mirėpo fuqia ėshtė e pėrbashkėt e ndėrkombėtarėve mė shumė dhe e institucioneve qendrore tė vendit.

Kosovapress: A keni ndonjė afat kohor kur do tė thoni: mjaft dhe nuk mund tė vazhdohet mė kėshtu?

Rexhepi: Ne dėshirojmė qė kjo ēėshtje tė kryhet sa mė shpejt. Por, nuk jemi ne ata qė caktojmė afate kohore. Pėrafėrsisht kėto bisedohen dhe ėshtė synim i pėrbashkėt pėr tė gjetur zgjidhje. Mirėpo, afatet kohore kur nuk varen vetėm nga ne ėshtė e palogjikshme edhe tė bėhen. Kjo duhet tė ndodhė sa mė shpejt dhe tė vendoset rendi e ligji, sepse ēelės i tė gjithave ėshtė vendosja e rendit dhe ligjit.

Kosovapress: Jeni optimist se do tė kthehet gjendja normale dhe funksionimi i tė gjitha institucioneve brenda kėtij viti?

Rexhepi: Institucionet komunale faktikisht funksionojnė. Secila nga komunat e ka funksionin e vet, por ato komuna mė shumicė serbe shumė vėshtirė do tė inkorporohen dhe do tė kalojė kohė pėr kėtė. Po ashtu edhe disa funksione qendrore si doganat, gjyqi, shtėpitė korrektuese duhet qė patjetėr tė vendosen gjatė kėtij viti. Procesi i mirėfilltė i integrimit dhe ndėrrimit tė mentalitetit tė komunitetit serb ėshtė proces qė kėrkon kohė mė tė gjatė.

Kosovapress: Nė rast qė s’ka zgjidhje kėtė vit dhe nuk bėhet integrimi i qytetit, ndjeni pėrgjegjėsi dhe pritet ndonjė dorėheqje apo diēka tjetėr nga ju?

Rexhepi: Mendoj se kam qenė njeriu qė ka kontribuar mė sė shumti qė mos tė vijė deri te ndarja e plotė. Ėshtė jokorrekte edhe nga gazetarėt, edhe nga tė tjetėr tė kėrkohet mė shumė nga ajo qė njė njeri mund tė bėjė. Pra, unė kam bėrė edhe mė tepėr se shumė institucione edhe me shembullin personal. Kėshtu qė absolutisht nuk ndiej pėrgjegjėsi pėr kėtė. /Intervistoi: Kreshnik Llabjani/
    Degjo i nderuar Mitrovicen e beri ,,synet'' vet Bajram Rexhepi po si duket ishte si ajo fjala qe thuhet,,Operacioni i sukseseshem pacienti vdiq"Mos te na gjuaj hi syve askush se ne si Mitrovicas e dijm sa eshte punua per Mitrovicen!Me shum eshte punua per ndarje se per bashkim!Mos u merr me shkrime te gazetave po thuaj diqka reale qe shef me syt e tu siq shof une per cdo dite ne Mitrovice!

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Do i quaj te gjithe fajtor per Mitrovicen te cilet e lan ne meshire! , pjesen ne veri e braktisen , keshtu ju mundsua sllave te vendosen te lire neper shtepi tona , ata i zun shtepit tona andej , ata u lidhen me serbi , keshtu nga pak thuaj se te gjithe i shiten pronat e tyre se nuk ishin te sigurt te jetojn aty , dhe sot atje te gjithe jetojn nje jete te veshtir dhe me frig cfar do ndodh neser , dhe me pritje ti shesin pronat , kuse shteti nuk ju mundson nje jete mat mire atyre , se paku rrym te ken , e ndima tjera te ju dergoj , qe tjav letsoj jetesen.

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Mitrovica mon amour, eshka qė pret shkėndijen
    Nga gentius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-02-2008, 19:15
  3. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •