Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 160

Tema: Mitrovica

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    beni33 jo ti me gjith keto te shame e rrena e pllavra e ēliron haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    E MORE LLAP PO KU DIN TI JU JENI SI AJO PRRALLA KOMUNISTE ATA QE SJAN ME NE JAN KUNDER NESH AHAHAH
    E MORE KLYSH I KYQ PO KU DIN TI SE ME KKEND JAM UN DHE QFAR BEJ UN PALLAVARA JU KENI BER ME HAJNI E SOT FLISNI ME EMER TE DESHMORVE TURP DUHET TE KENI JU E DIN SE QA KENI BE PAS LUFTES EDHE KREJT KOSOVA E DIN NJERZT SI JU UQK-S JA KENI HUP RRESPEKTIN O PISA
    TU NZAN BANESA TE SHQIPTARVE SI NUK JU VRET NDERGJEGJJA PAK
    E TASH EDHE TRAKTORA KENI FILLU TU SHPERNDANI SHKJEVE AS PAK SKENI DALLIM NGA RUGOVISTAT NJE BRUM JENI
    EDHE NJE DREI TASH JU KENI PAS VEQ DISFATA NE ZGJEDHJE PSE SE JU KENI QEN ANTI KOMBTAR OJ QELBESIT
    NJE HER ISHIT KUNDERSHTAR ME LDK-N E TASH PER PUSHTET U BASHKUAT SI QELBESIRA jeni qe te dyjat parti si su vjen turp E IMADHI KOMANDANT AJ NUK LUFTOJ PER PAKETA TE AHTISARTI SA UN JAM I INFORMUAR POR PER NJE SHQIPERI TE BASHKUART PO NEJSE TI KEN NUK E KE NE QEF SE JENI TITISTA
    E DHE NJE NESE TI JE I LLAPIT UN LLAPIN E NJOF MIR EDHE NE LLAP KAM QEN SI KUR NE TE GJITH KOSOVEN E NE LLAP NUK MENDOJN TE GJITH SI JU OJ QELBESIR UN KAM QEN NJE ISH USHTAR I KOMANDANT ADMEM SHEHUT NE SE E NJEF EDHE SOT KAM SHUM SHOK NE LLAP E ME VJEN SHUM KEQ QE JU JENI NGA LLAPI
    NESE ESHT E VERTET E JETOJ NE PRISHTIN ME PREJ ARDHJKE JAM NGA QIKATOVA E DRENECES NE SE DON NE E DHE MUND TE TAKOHEMI UN VI TE JU SKA PROBLEM ME NDOHU PER KET

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Angry

Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    Me Poezi Nuk Qlirohet Mitrovica
    Prita te reagoj hapsja e temes per Mitrovicen
    Nuk shkruaj gjate ne forum por lexoj qdo shkronj,dhe qe nga futja e juaj ne kete tem as nuk me hyhet!Ti zotri je nje provokator i madhe!Po ku ishe ore Ti atehere kur nga banesat e juaja ne PR.na debuan me dhun ne pik te dimrit,pse nuk reagoje bile me shkrime? Kjo ndodhi pas lufte! Na deboi shkau nga vatrat tona por edhe Ti si vlla na e dhe shkelmin ,,zotri patriot"!!!!
    Po ti i ke mesua dy refrene permendsh dhe ato i shkruan e te them te drejten as nuk ti kuptoj shkrimet se i shkarravit e nuk i shkruan!E poezija ,,i nderuar''eshte ndjenj e nese nuk din mos ja humb vlerat shkrimeve te tilla!Me sharje e fyerje nuk mund te rregullosh asgje, perveq qe fut perqarje ti zoteri ke edhe nje fjalor KATASTROF te lutem hap nje tem ne vete dhe shaj e fol fjale qe te shkojn per shtati Ty dhe gjithe atyre qe duan te perdorin nje fjalor te till!
    P.S-Askujt nuk i pelqeu flamuri zotri po a kishim zgjidhje tjeter?Ku te eshte e mundur te valoj po ky flamur atje ne veri do ishte kenaqesi ani qe shumica besa 99% nuk na pelqeu por eshte i shtetit ton !me falni nese dola jasht temes por edhe kjo ka lidhje me Mitrovicen!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ju Pershendes O Ju Forumista
    Sa I Per Ket Mitrovices Ajo De Fakto Esht E Ndar Por De Juro Edhe Pak Se Jan Disa Shqiptar Qe Nuk Po Pajtohen E Kur Te Pajtohen Ndarja Behet De Juro
    Pra Me Ni Fjal Dri Sa Te Bim Ne Kom Te Gjith Mitrovica Dote Ndahet Si Gurisht Ket Memi Pajtuar Po Lirija Nuk Fitohet Me Poezi As Me Fjal Po Me Pun
    O Vllezer
    Ti beni33+snajperisti..a din me lexua se me shkrua shkruan shum pa kuptim me beso qe askund nuk lidhe fjalen por as ne rrokje si ndan keshtu qe ja humb edhe kuptimin e shprehjes, meso bre djale te shkruash e te lexosh Shqip e pastaj shkruaj....po citoj veq ca fjal dhe hajde bjeri ne fije se a mund ta kuptoshitim:
    ------------------------------------------------

Gurisht Ket Memi Pajtuar
    --------------------------------------------
    Ketij i thua koment apo shkrim Ti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 05-05-2008 mė 09:56
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    e panjohura,

Se pari e nderuar gezohem qe je kthyer me shkrimet dhe qe reagon per Mitrovicen (plagen tone te hapur. Meqe hapesja e temes si dhe ti jeni nga Mitrovica, mendoj se edhe iu takon te reagoni me shume se kujtdo tjeter! Perse nuk reagova une, por tash shkruaj ketu pas reagimit tend? Eshte shkaku qe atij qe i dhemb me shume (kjo nuk don te thote se mua nuk me dhemb) reagimin e ka me me vend dhe me te qelluar, prandaj sinqerisht me vie shume mire qe ti reagove, edhepse do te doja qe edhe Mitrovicasja tjeter (foleja_) te reagonte si i takon...

Respekt te thelle per Ty!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e panjuhura

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Prita te reagoj hapsja e temes per Mitrovicen
    Nuk shkruaj gjate ne forum por lexoj qdo shkronj,dhe qe nga futja e juaj ne kete tem as nuk me hyhet!Ti zotri je nje provokator i madhe!Po ku ishe ore Ti atehere kur nga banesat e juaja ne PR.na debuan me dhun ne pik te dimrit,pse nuk reagoje bile me shkrime? Kjo ndodhi pas lufte! Na deboi shkau nga vatrat tona por edhe Ti si vlla na e dhe shkelmin ,,zotri patriot"!!!!
    Po ti i ke mesua dy refrene permendsh dhe ato i shkruan e te them te drejten as nuk ti kuptoj shkrimet se i shkarravit e nuk i shkruan!E poezija ,,i nderuar''eshte ndjenj e nese nuk din mos ja humb vlerat shkrimeve te tilla!Me sharje e fyerje nuk mund te rregullosh asgje, perveq qe fut perqarje ti zoteri ke edhe nje fjalor KATASTROF te lutem hap nje tem ne vete dhe shaj e fol fjale qe te shkojn per shtati Ty dhe gjithe atyre qe duan te perdorin nje fjalor te till!
    P.S-Askujt nuk i pelqeu flamuri zotri po a kishim zgjidhje tjeter?Ku te eshte e mundur te valoj po ky flamur atje ne veri do ishte kenaqesi ani qe shumica besa 99% nuk na pelqeu por eshte i shtetit ton !me falni nese dola jasht temes por edhe kjo ka lidhje me Mitrovicen!
    un sjam patriot por jam njeri i sinqert dhe sjam lokalist si ju ket kam zbulu ne ket forum se sa lokalista jeni ne si shqiptar duhet te rrezikohum si komb e pastaj te jemi te bashkuar e ti me tregon mua se ajam un patriot ajo un komunist as titist nuk kam qen kurr e ju po e tregoni ftyren e juaj te vertet me urrejtje

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Epanjohura Nuk Deshta Te Ofendoj
    Por As Nuk Lejoj Te Me Ofendosht Se Adi Un Te Shkruaj Nese Nuk Te Pelqen Pos Lerzo Shkrimet E Maja Un E Kam Qellimin Emir Per Kombin Tim
    Per Ket Jam I Sigurt E Sa Iperket Asaj Qe Ti Thua Se Ne Ne Pr Ju Kemi Debu Nga Shpijat Tona At Duhet Te Vjen Turp Se Shprehesh Kjo Tregon At Lokalizmin Partiak Qe Ke Te Pakten Ne Familjen Time Nuk Ka Ndodh Jo Dukuri Dhe Jam Krenar Per Ket E Te Lutem Te Kesh Kujdesh Qe Flet

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    E Panjohura Kujdes Te Kesh Te Lutem

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    UN KAM QEN NJE ISH USHTAR I KOMANDANT ADMEM SHEHUT NE SE E NJEF
    rren rren rren e kulluar o zagari i albin kudres
    ti ke qen gjat luftes me arkana e tigra neper prishtin tuj plaqkit popullaten shqiptare civile he nanen e idiotit
    se te njof mire une ty ku ishe deri sot ne serbi ke ik me shkie bashk phuu
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Epanjohura Nuk Deshta Te Ofendoj
    Por As Nuk Lejoj Te Me Ofendosht Se Adi Un Te Shkruaj Nese Nuk Te Pelqen Pos Lerzo Shkrimet E Maja Un E Kam Qellimin Emir Per Kombin Tim
    Per Ket Jam I Sigurt E Sa Iperket Asaj Qe Ti Thua Se Ne Ne Pr Ju Kemi Debu Nga Shpijat Tona At Duhet Te Vjen Turp Se Shprehesh Kjo Tregon At Lokalizmin Partiak Qe Ke Te Pakten Ne Familjen Time Nuk Ka Ndodh Jo Dukuri Dhe Jam Krenar Per Ket E Te Lutem Te Kesh Kujdesh Qe Flet
    Degjo ti i ,,nderuar''Une asnje fjale as fjali te turpshme nuk e thash e ti nese je mesua te perdoresh at fjalor ajo eshte kultura jote por jo me mua...Po ti more nuk qenke ne toke te bukes fare.Me qfar te drejte me thua ,, Duhet Te Vjen Turp Se Shprehesh"Une nuk jam lokaliste por njeriu qe perjetoi debimin nga bashkqytetaret tu qe nuk pati te ju paguaj qira te medha si qe paguajn te huajt!
    Po ta perkujtoj edhe njehere per Mitrovicen flitet ketu dhe ke kujdes Ti si shprehesh,nuk kam fjalor te till une as nuk e perdori....Mos te pergjigjem dy here!per qka te kam kujdes une qe me thua keshtu!
    ,,E Panjohura Kujdes Te Kesh Te Lutem"

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Mitrovica mon amour, eshka qė pret shkėndijen
    Nga gentius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-02-2008, 19:15
  3. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •