Close

Rezultati i Sondazhit:

Votues
0. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • 0 0%
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589

Parandjenja.

Un e di se cfar do te ndodhe ne kte moment te caktuar.
    E kam nje parandjenje te keqe - do ndodhe dicka e keqe.
    Kam nje parandjenje te mire - do ndodh dicka e mire.
    Un kete moment e kam perjetuar njeher, e di saktesisht se cfar do ndodhe pas 5 minutash!

E habitshme!

Shpesh ndodh qe kemi parandjenja te momentit, dicka qe ti e ndjen se do ndodhe, e mire apo e keqe qofte ajo, shpesh je duke perjetuar nje moment te cilin e di me perpikmeri se cfar do ndodhe minutat ne vazhdim, fjala qe X person do thote, gjesti qe ai do beje, etj etj..

Me ka ndodhur me shume se 1 her, te jeme duke perjetuar nje moment te cilin e di me saktesi te madhe se cfar do behet, edhe ashtu ka ndodhur.. Ka ndodhur qe kam pas parandjenje te keqe per dicka, edhe ashtu ka dale, edhe anasjelltas parandjenje e mire.

Cmendim keni per parandjenjen, ju ka rastisur ndonjehere te perjetoni nje moment, te cilin ju e dini me saktesi se cfar do ndodhe? Tregoni cdo gje qe te kete lidhje me parandjenjen, momentet qe keni hasur ne jete te perjetoni momente te tilla.

cheers..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Po edhe mua me ka ndodhur shpesh here dhe eshte per tu habitur sesi ndodh.Nuk eshte se ndien saktesisht fare se cfare ndien po eshte dicka shume e ngjashme...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Me ka ndodhur shpesh . Eshte e habitshme por nuk di si ta spjegoj . Para pak minutash tek nje teme tjeter e theksova nje gje te tille . Para-ndjenja ose telepatia e te parashikuarit te ndodhive besoj se cdo njeri e ka , dikush me shume dikush me pak te zhvilluar . Gjithmone para nje ngjarje te mire apo te keqe kam nje para-ndjenje per ate qe do te ndodhe . Shpesh cdo ngjarje me paralajmeron me enderra .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Para-ndjenja ose telepatia e te parashikuarit te ndodhive besoj se cdo njeri e ka
    Telepatia eshte term qe nuk ka pune ketu, eshte futur kot. Gjithsesi shpjegimi i saj nga ana psikologjike dhe shkencore mund te behet ne nje teme tjeter.
    Me sa arrij te kuptoj, ketu behet fjale per Deja Vu ( e kunderta eshte Jamais Vu )

Deja vu, eshte pikerisht perjetimi i nje situate te cilen te duket sikur e ke kaluar me pare. Pikerisht per kete arsye ke aftesine qe ne momentin qe te ndodh te jesh i afte te parashikosh ne menyre te perafert se cfare do te ndodhi. Eshte fenomen i mirefillte psikologjik, i cili permban ne vetvete ende pak misticizem por qe gjithsesi eshte i shpjegueshem deri diku. Ne veprim ( shkaketar ) eshte subkoshienca. Ne te pandergjegjshem e cdo njeriu. grumbollohet jashtezakonisht shume informacion te cilin as nuk mund ta kuptosh ( nuk komunikon dot me ndergjegjen ). Kjo mund te arihet vetem me ane te nje mediumi qe mund te stimulohet edhe me menyra mjekesore. Ne subkoshiencen tende jane fiksuar detaje dhe informacione te cilat as nuk mund ti imagjinosh. Psh ti nuk e di se gjate rruges qe erdhe per ne shtepi, ti e ke te fiksuar ne subkoshience se sa dyqane ke pare, apo se sa makina me ngjyre te kuqe. E megjithate, nese do arrish te besh lidhjen e te pandergjegjshmes tende me ndergjegjen, do arrish te japesh nje pergjigje tmerresisht te sakte qe edhe ty vete do te te habiste.

Pra i gjithe fenomeni ka si baze kete informacion ( qe ti nuk e kontrollon dot ) qe ne fakt ekziston brenda cdo njeriu.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Deja Vu ndodh kur ndryshojne dicka ne matrix

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Ndoshta duket e cuditshme po s'kam parandjenja. s'me ka ndodhur kurre te paracaktoj nje situate.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    me ka ndodhur, por ne shumicen e rasteve jam gabim, dhe stresohem kot per se koti
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Deja Vu ndodh kur ndryshojne dicka ne matrix
    Sa fjelekursyer je o burr i dheut
    Perse nuk na e shpjegon pak me mire kete ? Pastaj kam pershtypjen nderhyrja ne Matrix eshte nje metodike artificiale shtese per te dhene efekt Deja Vu, sepse personalisht nuk mbaj mend te me kene bere te tille nderhyrje

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    me ka ndodhur, por ne shumicen e rasteve jam gabim, dhe stresohem kot per se koti
    Nuk ke pse stresohesh nga nje parandjenje, eshte dicka qe ti e ndjen se do shkoje ashtu sic do ti.
    Nuk eshte pune fati, sepse kte shprehje ne e perdorim edhe ne ndonje gje te kote te tipit ( e ndjej se sonte Liverpool do fitoje) po kte e them sepse kam qejf te fitoje Liverpool, jo se pse e ndjej me te vertet. .
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    me 19 dhjetor 2007 kisha nje parandjenje te fuqishme egzaktesisht se cfare do ndodhte,dhe derdha shume lote,truri me funksiononte ne maksimum,ne fakt gjerat ndodhen menjehere pas dates 19 dhe pse une isha larg dhe nuk dija gje,pas tre javesh mora vesh gjithshka.impresionante....................menjehe re me pas nje parandjenje tjeter e mire,dhe kjo u realizua me saktesi te habitshme.
    me duket se do behem profet
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •