A mundem qė tė hollat e marra nė kredi ti jap sadaka dhe a mė pastrohet pasuria nga ky veprim?
Pyetje: Nje Pyetje: Shembull:Kam ndertuar nje shtepi apo nje objekt duke marrė kredi me kamat ne Bank,dhe kjo pasuri realisht eshte jo Hallall,tash arsyet jan te mirnjohura ,kur dihet se kjo eshte imponim nga situata e rende ekomonike qe mbreteron ne Kosove ,por tash shtrohet Pyetja a mundem une qe atė pjes te te hollave te marra ne kredi dhe qe jan te investuara ne shttepin time ,dhe me qellim qe te pastroj shtepin time nga kjo pasuri e felliqur nga kamata,dhe poato te holla qe jan te investuara ne shtepi ,te i jap si sadaka apo te i jap nje te varferi , a eshte e lejuar kjo???
Shtrohet nenpyetja tjeter:
A mė pastrohet kjo pasuri ,pasi qe te i jap po ato t holla qe dikur i kam marr me kamat dhe po ato te holla pasi qe eshte ndertuar shtepia ,te i jap si sadaka ne menyre qe te me pastrohet kjo pasuri...Pyetja eshte A pastrohet kjo pasuri... kam dyshim se kjo po i gjason ne mas te madhe nje transaksioni te paligjshem apo te nje Larje parash ...
Pershendetje kerkoj pergjgje nga kush deshiron te me pergjigjet !!!
Lexoni pergjigjen
Krijoni Kontakt