Close
Faqja 19 prej 27 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 264
    Sami Frasheri Maska e Arrnubi
    Anėtarėsuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    dynja
    Postime
    741
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Selam Arnubi

Desha qe ta bartė kete pyetje nga Tema : http://www.forumishqiptar.com/showth...47#post1840747 pershkak te nderlikueshmeris se saj sepse nuk gjente pergjigje dhe keshtu qe deshiroj qe kete pyetje te i transferohet Te nderuarit Ahmed Kalajes,nese mundesh qe te ia transferosh ,ne menyre qe te pergjigjet ne kete pyetje...

Allahu te shperbleft

Selam
    A mundem qė tė hollat e marra nė kredi t’i jap sadaka dhe a mė pastrohet pasuria nga ky veprim?
    Pyetje: Nje Pyetje: Shembull:Kam ndertuar nje shtepi apo nje objekt duke marrė kredi me kamat ne Bank,dhe kjo pasuri realisht eshte jo Hallall,tash arsyet jan te mirnjohura ,kur dihet se kjo eshte imponim nga situata e rende ekomonike qe mbreteron ne Kosove ,por tash shtrohet Pyetja a mundem une qe atė pjes te te hollave te marra ne kredi dhe qe jan te investuara ne shttepin time ,dhe me qellim qe te pastroj shtepin time nga kjo pasuri e felliqur nga kamata,dhe poato te holla qe jan te investuara ne shtepi ,te i jap si sadaka apo te i jap nje te varferi , a eshte e lejuar kjo???
    Shtrohet nenpyetja tjeter:
    A mė pastrohet kjo pasuri ,pasi qe te i jap po ato t holla qe dikur i kam marr me kamat dhe po ato te holla pasi qe eshte ndertuar shtepia ,te i jap si sadaka ne menyre qe te me pastrohet kjo pasuri...Pyetja eshte A pastrohet kjo pasuri... kam dyshim se kjo po i gjason ne mas te madhe nje transaksioni te paligjshem apo te nje Larje parash ...
    Pershendetje kerkoj pergjgje nga kush deshiron te me pergjigjet !!!

Lexoni pergjigjen
    Sa budalla eshte "Odisea"

i/e regjistruar Maska e Arjana35
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    2

es selamu alejkum

eselamu alejkum hoxh i nderuar,Allahu ju shperbleft per punen qe beni.

Kam nj pyetje hoxh dhe pata deshir me mar pergjigje nga ju.
    Jam nje grua 36 vjecare nga Maqedonia,kam nje problem pasi nuk dij si ta quaj problem apo semundje,kam be te gjitha kontrolat mjeksore dhe nuk po del qe e kam nga ndonje smundje mjeksore,problemi im eshte ky:shum shpesh gjat nates ndodh qe te jem ne gjum por ndodh edhe kur nuk jam ne gjum diqka ma kap trupin dhe me shterngon fort dhe kjo me tmeron dhe kam shum dhembje koke behet edhe e padurushme dhimbja,por me se shumti me tmeron ajo gjeja qe me kap trupin,me vjen nga kembet dhe me kap pastaj ter trupin dhe me shterngon shum sdij si ta shpjegoj me mir qe te me kuptoni me mir,ose sikur me shin ne ndonje shishe ashtu ngusht me duket vetja,dhe kjo me ndodh shum shpesh dhe sdij qka te bej,se nuk eshte smundje mjeksore,ju kisha lutur shum hoxh qe te me pergjigjeni ne pytjen time se e kam shum te veshtir.
    Allahu ju shperbleft inshallah.

i/e regjistruar Maska e Helona
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    70
    kam nje pyetje per nje shoqe...shoqja ime eshte martuar me nje djal qe eshte katolike dhe nuk eshte shqiptar,ajo tani ka filluar te te vuaj pa fund per martesen e saj qe nuk eshte aji djali musliman ,aji djaloshi eshte shume i mire thot ajo, dhe nuk gjen arsye qe te ndahet se i vjen gjynah,..................a e ka ajo gjynah qe eshte martuar me te ,edhe pse ajo don qe te ndahet per shkak se familja dhe vet nuk eshte e kenaqur ,gjithashtu ka friken e allahut qe eshte martuar me ate djal edhe pse eshte shume i mire........te lutem me jap pergjigjje per te se ajo nuk eshte ne gjendje te mire ,

i/e regjistruar Maska e Arjana35
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    2

Es selamu alejkum

Es selamu alejkum hoxh,desha te potencoj qe un jam nje grua qe fal 5 kohe te namazit dhe jam me hixhab,dhe desha te shtoj edhe disa simtoma tjera ne lidhje me problemin tim,kur me kap trupin ajo diqkaja se nuk dij si ta quaj ndryshe,para me ushtoj apo me bejn shum zhurme veshet,dhe kur me kap nuk mund as te flas aste leviz fare...dhe ju kisha lutur shum qe te me jepni pergjegje...
    Allahu ju shperbleft inshalla.

En el nombre del dios Maska e qorri_30
    Anėtarėsuar
    31-08-2006
    Vendndodhja
    MADE IN ALBANIA
    Postime
    180
    Esselamu alejkum hoxha Ahmet .

Pyetja eshte per traditat kulturore !
    Ne pergjitesi popuj te ndryshem ne bote mbartin dhe mbrojne me fanatizem tradita kulturore te trasheguara ne breza . Keta popuj jane Muslimane Katolik Orthodoks etj ... Si i gjykoni traditat kulturore te popujve ?
    ''Nėse puna ju shkakton lodhje ,atėher pasiviteti ju shkaton kalbje.''

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Selam alejkum
    Kam nje pyetje per hoxhen ne lidhje me pagesat e hoxhallarve .
    1)Qfare argumenti ka pagesa e imamave ?
    2) Me qfare argumenti marrin para disa hoxhallar per larjen e xhenazes ? Dhe a kane te drejt marrjen e ketyre parave . Allahu ju shperbleft .
    KOSOVA E MADHE

Anėtarėsuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    dynja
    Postime
    741
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Selam Arnubi

Desha edhe nje pyetje qe te ia drejtosh Ahmed Kalas ,ne menyre qe te marr nje pergjigje me autoritative ne lidhje me nje qeshtje qe bene pjes ne te ashtequajtur ne "Boten Moderne"

Pyetja eshte: A ka (nuk) te drejte femra qe te ngas veturen apo automobili, dhe nje koment ne lidhje me ligjin aktual qe eshte ne Arabin Saudite ne lidhje me kete qeshtje,se a eshte i drejt apo jo...??

Dihet mire se ne argumentet kryesore ne Islam nuk ndalohet ,d.m.th nuk ka as ajet kuranor dhe as Hadith qe e ndalon kete,por vetem disa hadithe qe e permendin si shenje e vogel e Kijametit..(mirpo nuk do te thot se te jet shenje e vogel e kijametit ,te konsiderohet si diqka negative)...

Allahu te shperbleft dhe te uroj per Iden e hapjes se nje teme te till dhe keshtu ia ke mundesuar te tjereve qe te inkuadrohen ne menyra te ndryshme ...

Ps: kerkoj nga forumistet Musliman qe te shfrytezojn kete mundesi ,per te bere pyetje qe ndjeni paqartesi per to...dhe keshtu shfrytezoni pergjigjet e nje Dijetari shqiptar mjaft te rrespektuar dhe elhamdulilah i ngritur me dituri nga Allahu..

selam

A ka tė drejtė femra tė ngasė makinėn?

Pyetje: Selam! Desha edhe nje pyetje qe te ia drejtosh Ahmed Kalase, ne menyre qe te marr nje pergjigje me autoritative ne lidhje me nje qeshtje qe bene pjes ne te ashtequajtur ne "Boten Moderne"
    Pyetja eshte: A ka (nuk) te drejte femra qe te ngas veturen apo automobili, dhe nje koment ne lidhje me ligjin aktual qe eshte ne Arabin Saudite ne lidhje me kete qeshtje, se a eshte i drejt apo jo...??

Dihet mire se ne argumentet kryesore ne Islam nuk ndalohet, d.m.th nuk ka as ajet kuranor dhe as Hadith qe e ndalon kete, por vetem disa hadithe qe e permendin si shenje e vogel e Kijametit..(mirpo nuk do te thot se te jet shenje e vogel e kijametit, te konsiderohet si diqka negative)...

Allahu te shperbleft dhe te uroj per Iden e hapjes se nje teme te till dhe keshtu ia ke mundesuar te tjereve qe te inkuadrohen ne menyra te ndryshme ...

Ps: kerkoj nga forumistet Musliman qe te shfrytezojn kete mundesi ,per te bere pyetje qe ndjeni paqartesi per to...dhe keshtu shfrytezoni pergjigjet e nje Dijetari shqiptar mjaft te rrespektuar dhe elhamdulilah i ngritur me dituri nga Allahu.. Selam!

Lexoni pergjigjen

Anėtarėsuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    dynja
    Postime
    741
    Citim Postuar mė parė nga Arjana35 Lexo Postimin
    Es selamu alejkum hoxh,desha te potencoj qe un jam nje grua qe fal 5 kohe te namazit dhe jam me hixhab,dhe desha te shtoj edhe disa simtoma tjera ne lidhje me problemin tim,kur me kap trupin ajo diqkaja se nuk dij si ta quaj ndryshe,para me ushtoj apo me bejn shum zhurme veshet,dhe kur me kap nuk mund as te flas aste leviz fare...dhe ju kisha lutur shum qe te me jepni pergjegje...
    Allahu ju shperbleft inshalla.
    Lidhu me hoxhen ne emailin burimijetes@yahoo.com qe ti japesh detaje te tjera.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386

Mikpritja ne islam

A ka mundesi qe hoxha i nderuar te na flase pak rreth mikpritjes ne islam? C'fare sevapi ka? C'fare rendesie ka? Ajetet dhe hadithet rreth kesaj teme.

Ndoshta per kete teme mund te jete mire te shkruhet nje hutbe e plote dhe te vendoset ne web.
    beqar

Anėtarėsuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    dynja
    Postime
    741
    A pranohet namazi nėse femrės i kullon sperma e burrit?

Pyetje: A eshte i vlefshem (pranohet apo jo) namazi nese femres i kullon sperma e burrit, kur eshte duke u fal? Apo duhet ta fale perseri pasi te lahet (duhet te marri perseri gusul?, ju lutem.

Lexoni pergjigjen

Faqja 19 prej 27 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Shpjegim i lehte mbi temat e Teuhidit
    Nga rapsod nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 08:01
  4. Konkurset, programi dhe modeli i testit pėr gjuhė-letėrsi
    Nga Davius nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-06-2005, 06:47
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •