miredita njerez!!come vi butta la vita?
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
paesani cfare semundje eshte "rossi di sant Antonio"?SE I KA RA PLAKES TIME.flm.
duhet te jete e njejta me ate qe quhet ''sfogo di s.antonio'' eshte si tip herpes (besoj se e ke degjuar cfare eshte herpesi) por te ze ne forme me te rende se ai.
zakonisht shfaqet ne pjese te ndryshme te trupit por me shume ndjen dhembje poshte poshte lekures..eshte semundje ngjitese nese rri ne kontakt te ngushte me personin qe e ka..(prek,puth etj). per kete semundje ka ilace specifiche dhe di qe convalescenza eshte pak e gjate..
kaq di te them...megjithate po te kerkosh ne ndonje sit interneti do gjesh shume informazione,,
te shkuara MAMASE (jo plakes)![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Sot morra ne tel nje Rumun dhe i dhashe orarin per javen tjeter,ok me tha po une te henen s'jam se kam feste (pashket)
I thashe ik ore pirdhu ti me gjithe feste, dhe une kam pashke ,po te henen do vij ne pune se s'jam ne Albania apo Rumani ketu jemi ne Itali ,keshtuqe ngrije byfen dhe shpejt ne pune.
ok me tha do vete.
U ben keta ,pale arabet qe kur kan ramadan te cajne menderen jo do falemi jo festa e agnelos . une nuk kuptoj ,po keta njerez ku mendojne se po jetojne ...
papapap shume e keqe jam bere .
ciao Xhiuliana Maryp Alda dhe te gjitha gocat e sofres taljone![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt