Aparati marrės ėshtė DigitALB. Gjuha ėshtė Shqip.
nuk mund ta shpjegoj me te shkrujtme.po nuk e zgjidhe dot me co numrin e shpise ne mp.(aparatet e digitalb jane plera)
ndoshta nuk e ke te pozicionuar antenen satelitore..parabolet ne kendin qe duhet per te marre satelitin eutelsat w2.perndryshe aparati digitalb ne shqip eshte me i lehti ne perdorin
Shume nga kanalet e platformes se digit Alb transmetohen direkt ne internet mund te kerkoni ne google duke kerkuar Albanin tv pastaj aty ju dalin link. ndersa per top-channel ka shume faqe qe transmetojne direkt .
drague do ta dergoj link ne privat.
I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
Genti je qe je ma hudh ene mua link mer se me bo Search ky Pc ime fillo e me shan.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Nese ke decoder digitalb , nuk duhet te besh konfigurim , thjesht kerkim automatik.
Keyboard not found .... press any key to continue!
telefono Alsat Satelate dhe ata te vine vete ta instalojne. ti ben vetem pagesen.
07737689799
(nč Itali) unč kam blerč njč Digitale Terreste(toksore) dhe njč Antenč Parabolike + Digitale satellitare...
meqč nuk ma kap Shqipčrinč mč kan thčnč qč tč blej njč kartč Shqiptare qč ta shof dhe unč por kur fola sot me tezen nč telefon tekniku i kishte thčnč qč duhet tč blinte edhe Digitalen afčr 190 euro (me lek shqiptare nuk kuptoj)
unč i thashč se nuk mč duhet se e kam si toksore edhe satelitare por mč duhet vetčm karta...pastaj 190 euro ?! kur ktu kushton 115 euro ( ka edhe me 95 apo 85)
e pse u dashka ta blej Digitalen kur unč e kam mč duhet vetčm karta ?
nejse, nuk kam vendos akoma po pres pčrgjigje prej jush o ndonjčri qč e di tč ma shpjegoj mč mirč ēfarč duhet tč bčj ?
Pčrshčndetje tč gjithve![]()
Cudi e madhe dikur ne e ''kapnim ''Italine me kanoce dhe me antena bmv.
Dija eshte injorance e mesuar.....
Krijoni Kontakt