flm per ndihmen
Barlet23 mua nuk me figurojne fare kanalet.E fus ne kerkim dhe me del vetem kanali My Muzik.Kanalet e tjera nuk me rregjistrohen.Sinjal ka mjaftueshem,Karta eshte ne rregul se e kam provuar diku tjeter.
flm
flm per ndihmen
Barlet23 mua nuk me figurojne fare kanalet.E fus ne kerkim dhe me del vetem kanali My Muzik.Kanalet e tjera nuk me rregjistrohen.Sinjal ka mjaftueshem,Karta eshte ne rregul se e kam provuar diku tjeter.
flm
:^zilet
ja ku i ke frekuencat per europe amerike dhe zvicer:Postuar mė parė nga Tironsja
http://www.top-channel.tv/13/?p=i
kliko aty ku thote : SI TE SHIKONI TOP CHANNEL JASHTE SHQIPERISE
Pse ore ka hy digitalbi ne Usa..??
Keni ndonje info sa kushton dhe si merret..?
Tiranase e ke shume kollaj per ti rregjistruar. Une nuk e di se cfare tipi aparati ke dhe nuk e di nese aparati ka modulin conax. Nese nuk e ke aparatin me modulin conax nuk mund ti shohesh kanalet shqiptare e nese i ke per te rregjistruar kanalet do te ndjekesh keto hapa ... ne telekomande shtyp butonin '' MENU dhe pastaj gjeje aty ku shkruan '' AUTO SEARCH'' shtype OK dhe tek ajo qe del shko te SCAN MODE dhe aty me butonin qe ngre ose ul zerin do te gjesh fjalen ALL CHANEEL.Per momentin ti e ke te FREE CHANEEL por kanalet e digitalbit nuk jane free. Pasi ta gjesh shtyp ok dhe prite te filloje rregjistrimin automatik. Pasi te rregjistrohen te gjitha kanalet nese nuk te shfaqet figura duhet ta qosh te digi + ta fikesh aparatin dhe pas 10-15- sek ndize perseri dhe mbaje aty deri ne 5 minuta. Nese edhe pas kesaj nuk te shfaqet dhe ne ekran te del ndonji e shkruar atehere duhet te thirresh digit alb-in per te verifikuar nese ata te kan hapur karten.Nr telefonit eshte 0035569208000. .nese edhe pasi digitalb te hape karten ty kanalet nuk te punojne atehere fajin ta ka aparati digital.Nese do kesh me pyetje shkruaj ketu e nashta te ndihmoj.
Kaprotja
Une e bej keshtu sic me shpjegon ti dhe nuk me del lista e kanaleve shqipetare,ketu qendron problemi.Me del vetem My Muzik dhe disa kanale rumune bullgare.Cdo gje ka qen ne rregull me pare sepse un e kam qen e abonuar per 1 vite rrjesht ne digi+.Dmth qe aparatin e kam ok.
:^zilet
drejtohu vete ne kete adrese per te mare info ne lidhje me amerikenPostuar mė parė nga shkodrane82
DigitAlb
Street Address Boulevard Dėshmorėt e Kombit
Qendra Nderkombetare e Kultures
City Tirana
Country Albania
Telephone +355 (0)4 253 177
Telefax +355 (0)4 253 178
Email info@digitalb.tv
Home Page http://www.digitalb.tv
Satellites Eutelsat W2
Nese ke mundesi mund te me tregodh se a jane te kriktuara kanalet bullgare apo jane free. E dyta nese ben a mund te me tregosh tipin e aparatit.Nese ti ke qen e abonuar si te jane fshire kanalet e digit albit.
do te mundohem te pergjigjeem neser(nese e ke per mua kete postim), sepse sot jam duke mare pjese ne festen e karnavaleve ketu ne veronaPostuar mė parė nga kaprotja
dhe nuk kam shume kohe ne dispozicion
Jo nuk e kisha per ty arturo por per tironsen sepse une e di qe kanalet bullgare disa jane te kriptuara e disa free. Doja te dija nese ne satelitin e saj ka kanale te kriptuara a jo ne menyre qe ti tregoja se ku e kishte gabimin.Pastaj nuk e di se si i kan ike nga rregjistrimi ato kanale qe kjo i ka pase te rregjistruara
A di dikush ndonje adrese ku mund te gjesh te gjitha kanalet qe transmetojne ne HOTBIRD dhe frekuencat e tyre???
Krijoni Kontakt