Close
Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 345
    djal i mirė Maska e YPSILONI
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    Atje ku kam rehatin (USA)
    Postime
    103
    shko dhe ti ne veri te shikosh tv
    LA LAKERS4EVER

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    nuk e di pse pe komplikoni:

1. te duhet te antene satelitore, bashke me marresin, (syrin) perpara.
    2. Te duhet nje recever digital (me karte nese do me kshyr digit albin, pa karte vetem programet falas).
    3. Nje televizor.
    ---- Lidhi kabllat, ktheje ne drejtimin e caktuar dhe u kry.

p.s. Receveri toksor nuk te ben pun, as receveri analog nese ke ble asi lloji. VETEM DIGITAL
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mendimi : 26-04-2008 mė 05:48

kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Exclamation ?...

Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    nuk e di pse pe komplikoni:

1. te duhet te antene satelitore, bashke me marresin, (syrin) perpara.
    2. Te duhet nje recever digital
    (me karte nese do me kshyr digit albin, pa karte vetem programet falas).
    3. Nje televizor.
    ---- Lidhi kabllat, ktheje ne drejtimin e caktuar dhe u kry.

p.s. Receveri toksor nuk te ben pun, as receveri analog nese ke ble asi lloji. VETEM DIGITAL

i kam qč tč 2-ja ato qč ke pčrmend mč sipčr vetčm karta mč mungon prandaj lajmrova tezen qč kam nč Tiranč qč tč ma blinte kartčn por ai qč e shet i thotč qč duhet tč blejč edhe Digitalin satelitar 190 euro sepse nuk funksionon pa atč. ?!

čshtč e včrtetč apo do tč pčrfitojč meqč tezja nuk kupton nga gjčrat elektronike ?!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga RedDardan Lexo Postimin
    i kam qč tč 2-ja ato qč ke pčrmend mč sipčr vetčm karta mč mungon prandaj lajmrova tezen qč kam nč Tiranč qč tč ma blinte kartčn por ai qč e shet i thotč qč duhet tč blejč edhe Digitalin satelitar 190 euro sepse nuk funksionon pa atč. ?!

čshtč e včrtetč apo do tč pčrfitojč meqč tezja nuk kupton nga gjčrat elektronike ?!
    o Dardan une e shof Shqiprin me satelit prej 10vetesh dhe nuk kam ble naihere aparat ke dixhiby....
    te thashe dhe perpara blej nje modul conax,se digitalbi nuk eshte i perjetshem

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    lere satelitin, po futi nje nga ato antenat qe benim ne nč shqiperi per te par italianin
    coje ne ballkon dhe je ne regull
    kujdes se mos te shikojne kur te kthesh antenen nga shqiperia se te bejne espuls
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

pse e corientoni shokun more

me vjen keq pse duhet ta corientoni shokun.nese dini dicka thuajani nese nuk dini te pakten mos flisni kodra pas bregut..keshtu e corientoni ate.
    i dashur per te marre kanalet shqiptare ne satelit eshte edhe e thjeshte por edhe pak e komplikuar.nese nuk ja ke haberin per te instaluar nje antene satelitore e ke te veshtire ta instalosh ate ne kushte te rregullta teknike.per kete detyrimisht te duhet te marresh nje teknik qe monton antena satelitore.

tani cte duhet te blesh per te pare kanalet satelitore shqiptare..

duhet te dish se ne satelit transmetojne edhe kanale falas dhe kanale qe jane te koduara.platforma satelitore digit alb transmeton e koduar ne modulin conax dhe ti apo gjithkush qe don ti shohe duhet te paguaje.ty te duhet qe te blesh nje antene satelitore ( saē ) jo me te vogel se 80 cm te madhe ne diametrin horizontal,nje koke digitale (syri) dhe nje aparat marres satelitor digital qe te lexoje kartat conax.pasi ti kesh blere keto ti duhet ta instalosh antenen jashte ne drejtimin e satelitit eutelsat w2 te pozicionuar ne 16 grade ne lindje.te gjitha kanalet shqiptare transmetojne nga ky satelit..karten e digitalbit mund ta blesh ne shqiperi dhe paketa e plote pa supersportin kushton vetem 180 mije lek shqiptare.
    keshtu pra ti do te kesh te gjitha kanalet shqiptare qe transmetojne ne satelit

i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Thumbs up

Futu njehere ketu ne Transplanet dhe mund te zgjedhesh ke te duash aparat mares numerik PMCIA (qe lexon kartat Conax)si ky ketu poshte.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga RedDardan Lexo Postimin
    (nč Itali) unč kam blerč njč Digitale Terreste(toksore) dhe njč Antenč Parabolike + Digitale satellitare...

meqč nuk ma kap Shqipčrinč mč kan thčnč qč tč blej njč kartč Shqiptare qč ta shof dhe unč por kur fola sot me tezen nč telefon tekniku i kishte thčnč qč duhet tč blinte edhe Digitalen afčr 190 euro (me lek shqiptare nuk kuptoj)

unč i thashč se nuk mč duhet se e kam si toksore edhe satelitare por mč duhet vetčm karta...pastaj 190 euro ?! kur ktu kushton 115 euro ( ka edhe me 95 apo 85)
    e pse u dashka ta blej Digitalen kur unč e kam mč duhet vetčm karta ?

nejse, nuk kam vendos akoma po pres pčrgjigje prej jush o ndonjčri qč e di tč ma shpjegoj mč mirč ēfarč duhet tč bčj ?

Pčrshčndetje tč gjithve
    Degji Red ,
    Mundesh me i kap edhe shqiperine me kete qe ke , vetem keshtu , Kerko eutelsat 16 shkalle dhe programo kanalet ne moden auto .
    Nese duhet manual me leviz parabollen atehere eshte pak me problem pa pak pervoje .
    Megjithate nese ke kapur Raiuno , raidue ,euronews , eurosport , etj etj e leviz ne anen e djathte pak parabollen dhe do ta gjesh . mirepo duhet ti gjesh frekuencat e kanalit . te cilat i gjen ne kete webfaqe , kalo mire e te uroj ta gjesh ,
    http://www.lyngsat-logo.com/tvpack/digitalb_1.html
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

:::::****::::::
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Cfare me duhet per te hapur nje stacion radio dhe nje stacion TV

Jam i interesuar per te hapur nje stacion Radio dhe nje stacion TV ne Shqiperi
    Desha te me ndihmoni me cfardo lloj informacioni udhezues si per procedurat dhe ashtu edhe per anen teknike...

Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •