Provoje me 36°, megjithese varet nga antena dhe pozicioni, edhe mua me ka munduar shume derisa i gjeta pozicionin.
Kalofsh mire.
Provoje me 36°, megjithese varet nga antena dhe pozicioni, edhe mua me ka munduar shume derisa i gjeta pozicionin.
Kalofsh mire.
meqe ra fjala i shkruajta para tre muajve qe isha e interesuar qe te vija satelit i bera dhe propozimin e paketes qe doja me kerkuan nr e tel adresen e te gjitha ,me thane qe do me benin te ditur ...kan kaluar me shume se tre muaj dhe asnje pergjigje...te pakten JO moj shoqe se gjer ne Itali s'vijme dot... s'ma varen ...lol
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Funksionon shume mire, une kam 2 muaj qe e kam vene!
Pėrshėndetje,
Ka mundėsi tė mė tregojė dikush se cfarė tė dhėnash duhet tė vendos tek Kėrkimi Automatik i kanaleve tek DigitALB satelit?
Tė dhėnat qė unė kėrkoj janė:
Sateliti:
Ushqimi LNB:
Tipi LNB:
LNB Freq e lartė:
Menyja kryesore:
TP Freq:
Mėnyra e kėrkimit:
DISEQC:
Motori:
Faleminderit paraprakisht.
shko te sateliti EUTELSAT W2 DHE BEJ KERKIMIN ATOMATIK
jeshét prčmč ne aliarčm
jeshčm more jeshčm
po drita skeshčm
Mė duhen tė dhėnat e mėsiperme sepse nuk punon ashtu e kam provuar disa herė.
satelliti ...... eutelsat w2 16 grade lindje
tipi i lnb-se....universale
lnb e larte 12700
lnb e ulet 950
tp frekuence 11.055..11.095...11449
menyra e kerkimit ..manual ose automatik
diseqh...off nese nuk ke motor
motori off nese nuk ke motor
Frekuenca lartė nuk shkon 12700. Kėto qė mė ke dhėnė sjanė tė sakta.
varet shume nga madhesia e satelitit..te paraboles po mendoj.e dyta varet te saktesia vertikale e hekurit mbeshtetes ne mur pra aty ku do fiksohet parabola..e treta varet nese ti ke motor apo nuk e ke motorin dhe tipin e motorit.keshtu qe ka disa gjera qe percaktojne kendin e satelitit.duhet te dish edhe dicka qe kendi i satelitit ndryshon sipas largesise nga ekuatori pra gjeresia gjeografike e vendit ne te cilen ndodhesh. sa me afer ekuadorit te jesh aq me i madh eshte kendi i paraboles.psh ne itali eshte i ndryshem kendi ne jug dhe siqili me ne veri te italise..eshte pak e komplikuar nese do te nisesh te percaktimi fiks i nje kendi por une do te te keshilloja qe ta provosh ne shume grade jo vetem te nje..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 23-03-2008 mė 19:49
cfare emri ka sateliti jot..aparati marres
Krijoni Kontakt