Close
Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 203
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2008
    Postime
    58
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin

faji kryesor eshte i klases politike shqiptare qe keto 18 vjet nuk ka bere gje tjeter pervecse te fryjne xhepat e tyre me para.
    fakt.jemi nje ishull tejskajshmerisht i varfer ne mes te europes se pasur.
    njerezit ate pak mireqenie qe kane, e kane siguruar me njemije mundime dhe per merite krejtesisht te tyre,ky shtet nuk ju ka siguruar asgje,as liri levizje,as zhvillim ekonomik(rrugen e hap politika),asgje

18 vjet nuk jane pak.....................ju kujtoj se per pak vjet gjermania federale e shkaterruar totalisht nga lufta e dyte boterore,u be ekonomia me e fuqishme ne europe.
    Keshtu do te jete edhe ne 18 vitet e ardhshme!
    Keshtu ka qene gjithmone. Pushteti dhe Paraja jane te pandashme.

Gjermania ishte dhe eshte ne qender te evropes moderne.

Pershendetje

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Atyre nuk i thua me shqiptare qe e kane ndryshuar emrin.Me duket se i kane vene nga nje S nga mbrapa prsh une qe e kam ToNi do ma bejne ToNiossssssssssssssss.Ncncncncncncncnc Me gjak kuq e zi kam lindur dhe me ate do vdes.Jo grku te na pushtoje por lufta e 4 boterore te plasi sme luan dot njeri emrin

Ato le te kene turp
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Cfare kombësie kishit në pashaportat jugosllave gjatë atyre viteve?

Eh bela e madhe, kur shtetasja kosovare që gjuhë zyrtare ka serbishten e turqishten të jep leksione nacionalizmi shqiptar! Lexo në heshtje e mëso se nuk diskuton dot ti në tema të tilla, hë burrneshë me shtyllë kurrizore prej celiku.

Albo
    Lere sa po mbron interesat greke , por edhe po i fryn percarjes nder shqiptare . E dijm se i urren shqiptaret e Kosoves dhe duke te njoft as nuk po ta zejm per te madhe.
    Dhe Greqia nuk po stimulon ekonomin shqiptare , por po stimulon ndarjen e Korces , Gjirokastres , Himares....
    Ket vetem budallai nuk mund ta kuptoj.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    E ca do ti te bej qeverria per ty ajo te tha te ndrrosh emrin dhe mbiemrin ta besh me ssssss sic thot tonis apo me vic sic te pelqeu
    kush ka qef le ta ndrroj ajo nuk te prish ndonje pun ja si pershembul agustopoulos i bukur nuk eshte emri ste pelqen?cna u prish puna ketu po vuajme per buk heqem te zinjte e ullirit dhe ju na thoni dokra korcas himaras apo beratis tiranas vloras sarandas shkodras peqinas elbasanis gramshis librazhdis ca ju be po ju vun nga nje ssss piso u prish bukuria apo ran pallatet lere popoulin te bej ate qe ndien kush do te jet patriot le te qendroj kush ka qef te marri pjes ne luften e irakut le te shkoj kush nuk do le te rrij kjo eshte demokracia ben ate qe do dhe ndien ti je andej nga te pelqen me shum pak rendsi ka se kush je hahahahahahah
    faleminderit Po nuk kan thyer te gjith qafen ata qe ju pelqen te ven nga nje ssss pas po mu ne pith te kurves te ven te gjyth ata ndyrsyra
    Borshi ne emigrim

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ata qe dojn te ndrojn emra dhe te behen grek , let ikin ne Greqi e jo te na krijojn minoritar arificial dhe te na cenojn tersin teritoriale. Nuk e kemi ndermend te lejojm te na ndajn ende , Shqiperia esht nje dhe nuk kemi zavendesim tjeter, ata qe jan shqiptar do ta duajn pergjithmon cfardo qe esht ( e varfur e koruptuar e zvogluar prapambetur) por dot mundohemi qe gjitha keto veti te keqija ti zhdukim dhe jo te themi , ah po mua shteti asgje sme mundeson , ska kushte etj etj , por mos harroni se vet ne i bejm kushtet dhe e ngrisim shtetin. Ne duke u shkolluar dhe duke punuar qe te bejm Shtetin e fort- Popullin e fort.
    Edhe nese dalim jasht shtetit , ta ruajn gjuhen dhe identitetin shqiptar , dot vije nje dit kur dot ktheheni gjith ju qe ndjeheni shqiptar.
    Ndersa tradhtaret dhe ata qe shesin nderin per lek , ata sna duhen fare , mundemi pa to.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga BARAT Lexo Postimin
    Ke te drejte ne ate qe thua.Ketu eshte i gjithe problemi. MBIJETESA . Per kete arsye, veprimi qe ben shteti grek, i cili e di fare mire numrin e minoritareve dhe shperndarjen e tyre, behet akoma edhe me i poshter. Meqe ky shtet kaq "njerzor" dhe "shqiptardashes" do qe te ndihe njerezit, pse nuk heq sistemin e vizave ndaj Shqiperise?
    Po ti a e hap deren e shtepise tende qe te hyj dhe te dale kujt i teket dhe kur ti teket, pervec njerezve te familjes?
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Ai qe don te punoje punon,dhe nuk pret qe te mari kombesine apo te ndryshoje emrin apo mbiemrin.Ponarit po i bere punen nuk don tja dije se cfar je ti, Je grek apo shqiptare apo ndonje rrace tjetet.ata qe mendojne se me ndryshimin e emrit do te ndryshoje gjenda e tyre ekonomike,apo do te kene nje jetese me te mire.per mendimin tim do te dalin te zhgenjyer.Une kam rreth 17 vjet ne greqi, nuk kam ndryshuar as emer as mbiemer.Por cdo gje qe kam bere e kam bere me pune dhe me pasterti.sa per dokumentat, ne baze te ligjit per fiton karta pa afat me mbushjen e 10 vjecarit.keshtu qe nuk eshte e nevojshme qe te behem grek. kush e kuptoj e kuptoj.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    Po ti a e hap deren e shtepise tende qe te hyj dhe te dale kujt i teket dhe kur ti teket, pervec njerezve te familjes?
    Epo ketu qendon ndryshimi. Une di kush eshte "familja", kurse greku thote kush do te vetdeklarohet si familja ime le te vije.
    Ti c problem ke njeher. Kush te tha ty gje? Po flitet per praktika te shtetit grek, i cili po abuzon ne dhenien e kartave ndaj te ashtuquajturit minoritet grek.

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Ne foton e meposhtme jepen shifrat e regjistrimit te fundit te popullsise qe eshte bere ne Shqiperi ne vitin 1989. Botimi eshte i vitit 1991.
    Gjejini po mundet me qindra mijera te huaj ne Shqiperi.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    qe te kishte Korca 136 vllenj (me pak se fut e bullgare e cekosllovake), se kisha menduar ndonje here lol... vetem ne rrugen time jane kaq vet mos them per lagjet e vjetra.

Tani e pashe qe qenka per rrethet dhe jo vetem per qytetet. Lol ja kane futur kot se koti rrethi i korces ka fshatra te tera te dominuara nga vllenjte te cilet besoj te jene shume here me shume ne numer se sa maqedonasit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 22-04-2008 më 08:44
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •