Close
Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 203
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ti a hajgare po ben a?

Cfare din ti bre kush eshte shenuar jugosllave e kush jo? Cfare din ti per sakrificat e shqiptareve te Kosoves per ta ruajtur identitetin e tyre?

Po turp ju qofte qe per nje grusht para te grekut jeni duke e shitur shtetin dhe identitetin tuaj dhe vini ketu rreni haptas se nuk keni cfare te hani. Dhe plus keni fytyre te vini ta luani ketu rolin e viktimes. Pih njerez pakurrizore qe nuk u ka mbetur as edhe nje pike gjak shqiptari!
    Megjithse e kam pare dhe vete qe cdo kosovar qe kam pasur ne shkolle ketu ne Amerike ka pasur shtetesi jugosllave, prap e pranoj qe nuk e di shume mire problemin. Ma thuaj ti atehere cfare shtetesie keni pasur.

Por ashtu si me akuzon se nuk di une per Kosoven, ashtu mund te te akuzoj dhe une qe nuk di cfare flet per Shqiperine. Se une i pari kur isha ne Shqiperi kam qene keq per buken e gojes. Dhe si mua kane qene shume e shume te tjere e vazhdojne te jene edhe sot.

Dhe e perseris edhe njehere qe keto "patriotizma" qe po thua ti shume kollaj mund ti them dhe une, nuk duan shume sforcim, thjesht 30 sekonda pune ne kompjuter.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ske kuptu gjo ti lenco,çhyjne prostitutat ketu!
    pa futi njehere nje imagination,se ca do ndodhi ne shqiperi sikur brenda dites te kthehen te gjith emigrantet dhe mos iki me asnjeri.

shqiperia,akoma mbahet gjalle nga leket qe dergojme ne atje,dhe te na dije ne per faleminderit,vetem leket tona xhirojne atje,asgje nuk prodhohet,perseri ne e duam me shume atdheun se sa na do ai ne.

shembull i vockel i vockel,nese nje emigrant nderton ne shqiperi nje shtepi,ai praktikisht pervecse pasuron firmen ku blen materialet e ndertimit(qe ky sigurisht i ka te importuara,nuk i ka prodhuar vete)ai mban me buke dhe nja 10 puntore ndertimi qe punojne tek shtepia e tij.
    pra dhe nese ka dhe pak fusha ku punohet atje,jane fale lekeve te emigranteve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 21-04-2008 më 13:06
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    O mik...do shkosh do punosh si emigrant si bejne te gjithe te tjeret.Ti ke 7-800.000 emigrante ne itali dhe greqi qe jetojne me pune te ndershme pa humbur dinjitetin.
    Ata qe bejne kete pune,jane ata qe s'duan te punojne,po duan te marrin leke duke ndenjur neper shtepite e tyre.jane njerez te shpifur,kam pershtypjen te gjithe pa shkolle,qe nuk e dine çfare eshte dinjiteti.
    E ka mire Rina...me llogjiken tuaj i bie me mire,hajde ta leme veten te na pushtoje Greqia qe te na mbaje me asistence.
    A keni ndonje pike krenarie brenda apo s'keni krenari fare?
    Mbase nuk shojn dot jashte se mesa di une nuk jane te hapur kufijte apo jo?

Une per vete nuk e them le te na pushtoje Greqia e te na mbaje me asistence. As njerezit qe kam ne Shqiperi qe u dergoj lek qe ketej. Po ka qe jane keq dhe kto muhabete qe bejm ne ketu atij as i shkojne ne mendje. Ai ka hall cfare do haj neser.

Ata qe jane krenare apo patriote te vertete dhe qe kane mundesi, nuk ka nevoj te na tregojne ketu "patriotizma" po te shkojn tu ofrojne vende pune atyre qe behen greke dhe te shpetojne Shqiperine.

Jam i sigurte qe nder ta mund te kete dhe njerez te cpifur sic thua ti, po ama un si njoh personalisht. Nese jane sic thua ti, atehere shume dakort, turp te kene.

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kombesine e kishim greke, a je i kenaqur, se goxha i ke ne qejf!
    Sigurisht qe do pergjigjesh me ironi se dihet si ka qene puna, nuk eshte se presim me verte pergjigjen tende per ta mesuar.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    diocleziano, puna eshte se ti je i tradhetuar nga ky shtet, jo nga ky vend. Gjithashtu, ti nuk do te kthehesh tek ky shtet, jo tek ky vend. Ndersa ai panuklla qe kryeson temen me nje energji budallalleku ngaterron kombet...

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Mbase nuk shojn dot jashte se mesa di une nuk jane te hapur kufijte apo jo?

Une per vete nuk e them le te na pushtoje Greqia e te na mbaje me asistence. As njerezit qe kam ne Shqiperi qe u dergoj lek qe ketej. Po ka qe jane keq dhe kto muhabete qe bejm ne ketu atij as i shkojne ne mendje. Ai ka hall cfare do haj neser.

Ata qe jane krenare apo patriote te vertete dhe qe kane mundesi, nuk ka nevoj te na tregojne ketu "patriotizma" po te shkojn tu ofrojne vende pune atyre qe behen greke dhe te shpetojne Shqiperine.

Jam i sigurte qe nder ta mund te kete dhe njerez te cpifur sic thua ti, po ama un si njoh personalisht. Nese jane sic thua ti, atehere shume dakort, turp te kene.
    Ke te drejte ne ate qe thua.Ketu eshte i gjithe problemi. MBIJETESA . Per kete arsye, veprimi qe ben shteti grek, i cili e di fare mire numrin e minoritareve dhe shperndarjen e tyre, behet akoma edhe me i poshter. Meqe ky shtet kaq "njerzor" dhe "shqiptardashes" do qe te ndihe njerezit, pse nuk heq sistemin e vizave ndaj Shqiperise?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    faji kryesor eshte i klases politike shqiptare qe keto 18 vjet nuk ka bere gje tjeter pervecse te fryjne xhepat e tyre me para.
    fakt.jemi nje ishull tejskajshmerisht i varfer ne mes te europes se pasur.
    njerezit ate pak mireqenie qe kane, e kane siguruar me njemije mundime dhe per merite krejtesisht te tyre,ky shtet nuk ju ka siguruar asgje,as liri levizje,as zhvillim ekonomik(rrugen e hap politika),asgje

18 vjet nuk jane pak.....................ju kujtoj se per pak vjet gjermania federale e shkaterruar totalisht nga lufta e dyte boterore,u be ekonomia me e fuqishme ne europe.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

BARAT

Mesa lexova une te hapja e kesaj teme greket nuk po tregohen as "njerzor" dhe as "shqiptardashes". Thjesht shqiptaret po shfrytezojne ligjet greke per te perfituar pension. Nga ato qe lexova mu krijua ideja qe ky pension eshte per te gjithe dhe jo per te konvertuar shqiptaret. Mbase jam gabim.

Pastaj per vizat i heqin apo jo eshte puna tyre. Mire qe si heqin biles se do pergjysmohej Shqiperia dhe do ishte shume me keq se 10,000 veta qe konvertohen ne greke.

thundercloud Maska e eris1979
    Anëtarësuar
    29-05-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    87
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Më e bukura në tema të tilla është se minoritarët grekë janë ata që të japin leksione patriotizmi. Nga frika se mos i tregojnë me gisht ata që i njohin si minoritarë, bërtasin më fort se të tjerët si për të thënë: "unë nuk jam minoritar por shqiptar".

Para disa kohësh, një anëtar i këtij forumi më shkruante në privat: "Ne (familja) jemi me origjinë greke, kemi marrë edhe pashaportat greke, por unë jam shqiptar!"
    Albo
    Nuk e di se per cilet minoritare e ke fjalen qirie Albollano, por nuk kishe pse citoje fjalet e mija, per te bere pastaj aludime per gjoja minoritaret qe shiten si patriote shqiptare. Me gjithe respektin qe kam per minoritaret e vertete, dhe jo ata te pas "90-es, une nuk kam kurrefare lidhje me asnje minoritet te asnje etnie, as lidhje objektive (prejardhje etnike) dhe as subjektive (vetepercaktim siç i pelqen ta quaje kryebashkiaku Albollano).
    Kete nuk po e shkruaj per ty se me ty s'ia vlen te merresh por per ata qe shkruajne e lexojne ne kete forum, se zotrote pasi falsifikon historine, kerkon te aludosh dhe mbi perkatesine kombetare te atyre qe nuk mund te pajtohen me shpifjet e tua.
    Je Qesharak!
    I came so far for beauty
    I left so much behind

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Vetem ketyre lloj njerezish nuk i them dot patriote une.Po ti isha une kryeminister kushedi se ca do i kisha bere
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •