Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 136
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    ore shoki... po pse re turqit/osmanë po vinin si miq?! aaa? ça kujto ti se po vinin me të sjell ty islamin me të mira, po vinin me të pushtu pra.

Mehmetit dhe kopilit të tij Bajazitit për pushtimin e Italisë apo siç thu ti Venedikut i duheshin baza të forta në Shqipëri prandaj nuk dote vetëm me kalu por ti pushtonte këto... dhe sa për informacion... sulltani ishte aleat me venedikun para se tju afrote Shqipërisë

dmth është e thjeshtë, shqiptarëve rreziku ju ka ardh si nga të krishterët e perëndimin ashtu dhe nga myslymanët e shkretëtirës... vemje jeni të gjithë
    Ore une nuk e thash ate gje se vinin si miq andaj mos ju ve bisht fjaleve te mija une thash per kohen qe ka kerkuar paqe osmanet me shqiptaret per kete koh fola shqipe , po a e si ti pushtonte kur ka kerkuar armpushim .Perpara s di gje pra gabimi ka qene ende me i madh per te pra sipas kesaj qe thua ti .

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    o kok arabi kupto se ne kohen kryqezatat nuk kan qene ata krishtere po kan qene pagan qe kan luftuar me simbolet e krishtereve edhe ata kan luftuar edhe kunder te krishtereve
    sa i perket kesaj armiqt tan ju ne ata ti po i ndan shqiptaret ne ti ata ato ne jemi shqiptar edhe ti i perkrah ata qe thone te njejten gje ne forumet islamike antishqiptare ku e bene tradhtar Gjergj Kastriotin e don lush gjergjin dhe thon ne ju ata
    `
    HHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAH AHAHAHAHAH]
    KRYQZATAT PAGAN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAHA
    A ISHTE PAPA TRADHTAR I SKENDERBEUT , A ISHTE VATIKANI TRADHTAR I SHQIPTARVE JEPMA NJE PERGJIGJE TE SHPEJT KE TU PO OSE JO TA SHOHIM PERGJIGJEN TENDE .

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Si diskutojnë myslymant:

Emri:  BURNFLAG.jpg

Shikime: 278

Madhësia:  10.6 KB

Emri:  islam-world.jpg

Shikime: 276

Madhësia:  48.8 KB

Emri:  islam-world2.jpg

Shikime: 266

Madhësia:  13.6 KB

unë kshu kam pa të diskutojnë vetëm serbët dhe anarkistët grekë... dmth myslymant , grekët dhe serbët janë njësoj në diskutime

dhe sa për kët
    A ISHTE PAPA TRADHTAR I SKENDERBEUT , A ISHTE VATIKANI TRADHTAR I SHQIPTARVE JEPMA NJE PERGJIGJE TE SHPEJT KE TU PO OSE JO TA SHOHIM PERGJIGJEN TENDE .
    kush ka thën që papa ishte burrë i mirë ndaj Skënderbeut, qoftë papa qoftë Venediku vetëm ta vrisnin donin. Venediku dhe e ka provu por nuk i heci...

qe dokumenti

Vendim i senatit të Venedikut për të zhdukur Kastriotin.

14 Maj 1448
    (J. RADONIÇ, Gjuragj Kastriot, 17. Origj. latinisht)

1448, 4 Maj. Mbasi një nënshtetas i ynë, njëri me të kaluar të mirë, praktik dhe i kuptueshëm, e njoftoi zotërimin tonë se mund të gjente mënyrën që mund ta mbyste ose të çonte të tjerë ta mbytnin Kastriotin, armikun tonë, por lyp si shpërblim 100 dukatë në vit, vendosim: t'i përgjigjet se, në qoftë se ai e mbyt me dorë të vet ose me dorën e ndonjë tjetri Kastriotin e lartëpërmendur, jemi gati t'i japim për tërë jetën rrogën e sipërtreguar. E që t'i përvishet më me gëzim kësaj pune, t'i thuhet atij, se do ta vëmë atë në rradhë të parë për çdo favor që kemi mundësi dhe që na duket i përshtatshëm.

Burime të zgjedhura për historinë e Shqipërisë, vëll. II, shek VIII-XV.

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Shqiperi por edhe Kosova jan shtete Laike ku lejohet LIRIA E FJALES une kam te drejt te shaj te kundershtoi ke te dua lere me kur kam shum fakte

Nuk do ta quaja kete tolerance fetare...

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    HHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAH AHAHAHAHAH]
    KRYQZATAT PAGAN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAHA

kush po te thot ty se po perkrah une vatikanin sa i perket popullit shqiptar se edhe vet papa eshte pagan se me qene i zotit nuk ver ne gisht unaze prej diamanti por te pakten jen tolerant me shuem se muslimanet
    ndersa une jam krishter ungjillor nuk jam katolik
    por nuk mund te them se katoliket kude qe jan nuk jan tolerant po te krahasohet ne pergjithsi te krishteret jan shume tolerant

tema eshte ndryshe por me mire permbaju temes sepse tema eshte per shqipetaret e jo per vatikan e per .....

TOLERANCEN SHQIPETARE NUK MUND TA PRISHIN ASKUSH NDERSA NJEREZ SI TI PO TENTOJNE
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Nuk do ta quaja kete tolerance fetare...

LEXO TEMEN EDHE KUPTO ME MIRE
    EDHE MOS PERKRAH EXTREMISTET QE PER NJE FJAL GOJE BAN NAMIN
    Zoti është dashuri

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Diskutim serbçe
    Emri:  foto 4.jpg

Shikime: 282

Madhësia:  31.4 KB

Diskutim arabo myslymonçe

Emri:  01.jpg

Shikime: 296

Madhësia:  95.8 KB

kanë msu na një nënë si të diskutojnë

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Sa qesharake jeni me keto foto,sikur po i tregoni nje kalamani perrallen e javes...
    Keto skane te bejne fare me temen....dhe fundja fundit shyqyr qe e moret vesh qe ska tolerance fetare se nuk dihej ne fakt vetem ketu duhet ta merrnim vesh me replika pa vlere fare.

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Sa qesharake jeni me keto foto,sikur po i tregoni nje kalamani perrallen e javes...
    Keto skane te bejne fare me temen....dhe fundja fundit shyqyr qe e moret vesh qe ska tolerance fetare se nuk dihej ne fakt vetem ketu duhet ta merrnim vesh me replika pa vlere fare.
    NDER SHQIPETARET UNE THEM SE KA TOLERANCE POR KETA XHIHADISTA QE MUNDESH ME I NJE NE GISHTA PO TENTOJN TE THYEN TOLERANCEN

kur them xhihadista nuk do thot se jan pernjemend por perkrahin ata deri sa perkrahin duhet me i ndalu dyqysh se nje dit mund te jen edhe kamikaz nese perkrahet se sa po shoh une ne forume islamike ku shkruhet shqip qe me vjen shume keq qe kjo gjuhe e embel perdoret per te folur keq kunder vete historise Shqiptare me perkujton Oliver Ivanoviqin kur flet shqip kunder shqipetareve por edhe keta mund te jene te tille serbet mundohen dhe hapin forume te tilla forume islame per te shkatruar kete tolerance ku thuhen gjerat me te brishta per shqipetaret dhe historine kombetare eshte me te vertete eshte per te ardhur keq se sa antikombetare jane

PO Bien pre e Sherbimeve Sekrete Serbe qe po hapin forume islamike vetem per te thyer tolerancen fetare e keta te mjere po behen pjestar te asaj qe te shkatrohet toleranca shqiptare
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    kush po te thot ty se po perkrah une vatikanin sa i perket popullit shqiptar se edhe vet papa eshte pagan se me qene i zotit nuk ver ne gisht unaze prej diamanti por te pakten jen tolerant me shuem se muslimanet
    ndersa une jam krishter ungjillor nuk jam katolik
    por nuk mund te them se katoliket kude qe jan nuk jan tolerant po te krahasohet ne pergjithsi te krishteret jan shume tolerant

tema eshte ndryshe por me mire permbaju temes sepse tema eshte per shqipetaret e jo per vatikan e per .....

TOLERANCEN SHQIPETARE NUK MUND TA PRISHIN ASKUSH NDERSA NJEREZ SI TI PO TENTOJNE
    O krishteri tani ti j e me i krishter se papa , dhe ju e mbani ne krye papen dhe ju jeni te dalur shum me von se katoliket jeni deg e saj nese ata jane pagan e ju qfar jeni po te tille shih shih si ja ngul vetit kur jeni nda ju nga kisha ktolike din gje ti vitin . hhahahhahahahaha e beni veten pagan .

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Profeti Ilia, Fuqia e Perëndisë - 20 korrik
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 20-07-2024, 12:11
  2. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  3. Mjerë për ju …zgjohuni, o ju të rinj !!
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Muhamedi dhe likujdimi i kundershtareve
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 17:54
  5. Vdekja e Profetit a,s
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 07:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •