Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 136
    Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Une nuk te thash ne Rome, po ne Vatikan ai eshte shtet po flasim per shtete.
    Me cilen kushtetut po ajo kushtetut s eshte e bazuar ne ligjet qe nxirren nga Bibla , edhe me heret ta kam cek ajo kushtetut eshte laike dhe jo nga bibla prandaj mos u kreno me diqka te huaj nqs je qe e kupton . Europen asgje se lidh me krishterimin ka ky aspekt , per ta ditur se kur e ka lidh Europen me ligjet te fese suaj eshte koha e mesjetes dhe aty shiko mos me shiko tani me ligje laike .
    Qfare ligji ka qene per ata qe e kane ndrruar fene gjate kohes qe e ka pas kisha shtetin ne dore gjate mesjetes ? pergjigju ne kete e mos bluj shum tu shit propaganda per nje zhvillim ose nje gje qe s eshte si rezultat i fese suaj por si rezultat i mos fese suaj .
    Ti eldonel_duxhane ça mendimi ke për kët "tradhtarin" e islamit
    Mjafton te përmendet kurthet qe i janë bere Islamit ne kohen e Osmanlive përmes ‘Ushtrave te Vatikanit’ ne mesin e tyre edhe Gjergj Kastrioti.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    Ti eldonel_duxhane ça mendimi ke për kët "tradhtarin" e islamit
    Qfare te te them per te , te kishte qene pak me i menqur dhe te mos ishte ngutur ne ate vendimi e tij ne luft per kryqezata dhe te kishin nje armpushim me mire per ne do te ishte sepse do ishim forcuar me shum se armiqt e tan po nejse kane rrjedh gjerat ashtu si kane rrjedh .
    Une mendoj se ky e tradhtoj por ne te njejten koh u tradhtua nga ajo qe morri dhe si e tille per te qe nje bumerang ne te njejten mase. Mendimi im per te me mire do te ishte te kishte qene pak me i vemendshem dhe te qendronte neutral ta shikonte interesin e vendit te tij dhe jo ate qe qfar interesa kishte Vatikani i cili po ashtu kishte pretendime teritoriale ndaj Shqiperise .

Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535
    Qfare te te them per te , te kishte qene pak me i menqur dhe te mos ishte ngutur ne ate vendimi e tij ne luft per kryqezata dhe te kishin nje armpushim me mire per ne do te ishte sepse do ishim forcuar me shum se armiqt e tan po nejse kane rrjedh gjerat ashtu si kane rrjedh .
    Une mendoj se ky e tradhtoj por ne te njejten koh u tradhtua nga ajo qe morri dhe si e tille per te qe nje bumerang ne te njejten mase. Mendimi im per te me mire do te ishte te kishte qene pak me i vemendshem dhe te qendronte neutral ta shikonte interesin e vendit te tij dhe jo ate qe qfar interesa kishte Vatikani i cili po ashtu kishte pretendime teritoriale ndaj Shqiperise .
    po ai nuk ishte turk/osman që ti "qëndronte besnik" nai sulltani (ose islamit).

luftoi në dy krahë kundër turqve aziatikë ashtu dhe kundër venedikasve... i dha për të ngrënë Mehmet Pushtuesit pak nga balta shqiptare se e kishte merak nga babai i tij, i cili gjithashtu kishte provu dheun shqiptar

__________________________-

toleranca në foruminkatolik.net

disa nga temat

Çelesin per hapjen e dyerve te Evropes, e kane Demokristianet
    Krishtërimi dhe besimet e botës
    Kontributi i Fethullah Gylenit për Dialogun ndërfetar dhe ndërkulturor
    Anastas Janullatos: “Nuk jeni Komb tipik Mysliman”

Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535
    forum ortodoks shqiptar nuk ka... të paktën në gjuhën shqipe... "ortodoksët" shqiptarë shkrujn greqsht ashtu si dhe faqja e kishës ortodokse shqiptare që është më parë greqisht se sa shqip...

kur të hapet nga grekët një forum ortodoks shqiptar do ta shikojmë se sa tolerantë janë

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    toleranca myslymane në forum-islamik

Këto poshtë janë disa prej temave që qarkullojnë aty mbi besimet e tjera fetare...

Kto janë e vetmja gjo që shkrujn myslymanët për fetë e tjera... se sikur të shkruanin edhe për kulturën e krishterë apo atë çifute ndoshta do ishin më korrektë. Por ata shkruajnë vetëm gjona negative... ça lesh tolerantësh janë këta?!
    sa keq

sa keq qe ne forumet islame te shqipetareve po tentojn te thyejn tolerancen nder shqipetaret por mos u habitni shume se keta sjan shqipetare jan SHQIPTAE TE ARABIZUAR E XHIHADIZUAR

them edhe nje here sa keq qe ne forumet islamike tentohet per prishjen e tolerances, por nuk kemi frik se jan 0.0000001 % e tyre qe hapin forume e bejne propagand kunder shqiptareve

shqipetar apeloj per keto forume qe te mos merrni pjese
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    po ai nuk ishte turk/osman që ti "qëndronte besnik" nai sulltani (ose islamit).

luftoi në dy krahë kundër turqve aziatikë ashtu dhe kundër venedikasve... i dha për të ngrënë Mehmet Pushtuesit pak nga balta shqiptare se e kishte merak nga babai i tij, i cili gjithashtu kishte provu dheun shqiptar

__________________________-

toleranca në foruminkatolik.net

disa nga temat
    O qfare besniki bre qeta e qite prej veti jo qe nxorre nga fjalet e mija , une thash te mos hynte ne luft kunder osmaneve kur Turqit deshironin ta sulmonin vatikanin ku edhe u tradhtua nga vendiki per kete une fola , sepse me armpushim ne do ishim forcuar , dhe nje gje te tille venediki se ka bere per shqiptaret ai vetem kishte pretendime ndaj tokave shqiptare dhe ps eti ndihmon nje armiki e ke te qart tani ta shikonte interesin e vendit te tij .

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Une nuk te thash ne Rome, po ne Vatikan ai eshte shtet po flasim per shtete.
    Me cilen kushtetut po ajo kushtetut s eshte e bazuar ne ligjet qe nxirren nga Bibla , edhe me heret ta kam cek ajo kushtetut eshte laike dhe jo nga bibla prandaj mos u kreno me diqka te huaj nqs je qe e kupton . Europen asgje se lidh me krishterimin ka ky aspekt , per ta ditur se kur e ka lidh Europen me ligjet te fese suaj eshte koha e mesjetes dhe aty shiko mos me shiko tani me ligje laike .
    Qfare ligji ka qene per ata qe e kane ndrruar fene gjate kohes qe e ka pas kisha shtetin ne dore gjate mesjetes ? pergjigju ne kete e mos bluj shum tu shit propaganda per nje zhvillim ose nje gje qe s eshte si rezultat i fese suaj por si rezultat i mos fese suaj .
    o kokbosh nje pjestar i fese muslimane ne gjermani e kishte ndru fene dhe familja ja preu koken ka 100 raste ku nuk lejohet e drejta per besimin edhe ne perendim
    me qe jan shtete laike ku eshte liria e fjales qa u qu krejt bota islame kunder karikaturave te muhamedit kur ne ate shtet lejohet fjala e lire edhe pse muslimanet nuk i respektojn ligjet e atij shteti ku jetojne FILMI FITNA SHUME MIRE E CEK SE SA I DEMSHEM ESHTE KURANI DHE FEJA ISLAME NE MBAR BOTEN

edhe sa per vatikanin eshte shtet kishe brenda nje qyteti ndersa ne at qytet afer vatikanit eshte ndertuar kjo xhami ne te lejojne te pakten ne periferi te mekes nje kish por ne gjith at arabi nuk lejohet jo vetem ne arabi por ne gjitha shtetet ku dominojne muslimanet nuk kan te drejt as pak te krishteret

shko shiko se si vuajn ne sudan te krishteret ku skan drejt as shtepi me ndertu as me punu as me marrjen e dokumentave katastrofale per shekullin e 21 e perkrah ti kokbosh nje antitoleranc te tille nese po mos dikuto me ne kete forum ik ke binladeni se nuk je shqiptar per kete arsye se ndalonte shkau xhamin medresen e as besimin islam se me keto gjera ne shkojm mbrapa e nuk hecim para o kokturku
    Ndryshuar për herë të fundit nga krishterprizren : 16-04-2008 më 11:01
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535
    O qfare besniki bre qeta e qite prej veti jo qe nxorre nga fjalet e mija , une thash te mos hynte ne luft kunder osmaneve kur Turqit deshironin ta sulmonin vatikanin ku edhe u tradhtua nga vendiki per kete une fola , sepse me armpushim ne do ishim forcuar , dhe nje gje te tille venediki se ka bere per shqiptaret ai vetem kishte pretendime ndaj tokave shqiptare dhe ps eti ndihmon nje armiki e ke te qart tani ta shikonte interesin e vendit te tij .
    ore shoki... po pse re turqit/osmanë po vinin si miq?! aaa? ça kujto ti se po vinin me të sjell ty islamin me të mira, po vinin me të pushtu pra.

Mehmetit dhe kopilit të tij Bajazitit për pushtimin e Italisë apo siç thu ti Venedikut i duheshin baza të forta në Shqipëri prandaj nuk dote vetëm me kalu por ti pushtonte këto... dhe sa për informacion... sulltani ishte aleat me venedikun para se tju afrote Shqipërisë

dmth është e thjeshtë, shqiptarëve rreziku ju ka ardh si nga të krishterët e perëndimin ashtu dhe nga myslymanët e shkretëtirës... vemje jeni të gjithë

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    o kok arabi kupto se ne kohen kryqezatat nuk kan qene ata krishtere po kan qene pagan qe kan luftuar me simbolet e krishtereve edhe ata kan luftuar edhe kunder te krishtereve
    sa i perket kesaj armiqt tan ju ne ata ti po i ndan shqiptaret ne ti ata ato ne jemi shqiptar edhe ti i perkrah ata qe thone te njejten gje ne forumet islamike antishqiptare ku e bene tradhtar Gjergj Kastriotin e don lush gjergjin dhe thon ne ju ata
    `
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    o kokbosh nje pjestar i fese muslimane ne gjermani e kishte ndru fene dhe familja ja preu koken ka 100 raste ku nuk lejohet e drejta per besimin edhe ne perendim
    me qe jan shtete laike ku eshte liria e fjales qa u qu krejt bota islame kunder karikaturave te muhamedit kur ne ate shtet lejohet fjala e lire edhe pse muslimanet nuk i respektojn ligjet e atij shteti ku jetojne FILMI FITNA SHUME MIRE E CEK SE SA I DEMSHEM ESHTE KURANI DHE FEJA ISLAME NE MBAR BOTEN

edhe sa per vatikanin eshte shtet kishe brenda nje qyteti ndersa ne at qytet afer vatikanit eshte ndertuar kjo xhami ne te lejojne te pakten ne periferi te mekes nje kish por ne gjith at arabi nuk lejohet jo vetem ne arabi por ne gjitha shtetet ku dominojne muslimanet nuk kan te drejt as pak te krishteret

shko shiko se si vuajn ne sudan te krishteret ku skan drejt as shtepi me ndertu as me punu as me marrjen e dokumentave katastrofale per shekullin e 21 e perkrah ti kokbosh nje antitoleranc te tille nese po mos dikuto me ne kete forum ik ke binladeni se nuk je shqiptar per kete arsye se ndalonte shkau xhamin medresen e as besimin islam se me keto gjera ne shkojm mbrapa e nuk hecim para o kokturku
    Hej mos bluj be shum dhe hiki ofendimet se po te ja filloj me ofendime pastaj barti vet pasojat shih qfar tolerance tregon .
    Dhe vet e keni nje gje te tille pse se zbatoni eshte qeshtja e juaj , kurse per ate se ja ka hek kryt keto te drejta nuk i gezon individi , pra individit nuk i lejohet ta zbatoj nje denim te tille po kete e ka shteti prandaj boll bluve.

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Profeti Ilia, Fuqia e Perëndisë - 20 korrik
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 20-07-2024, 12:11
  2. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  3. Mjerë për ju …zgjohuni, o ju të rinj !!
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Muhamedi dhe likujdimi i kundershtareve
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 17:54
  5. Vdekja e Profetit a,s
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 07:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •