Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 136
    kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250

Agresiviteti i myslimanëve kur zihet në gojë profeti i tyre

Ne kete forum po e hapi nje teme te re Per tolerancen fetare ?

I kam postuar disa tema dhe shume musliman me kan thene se po cenon tolerancen fetare me keto tema , une mendoi se toleranca eshte diçka tjeter dhe debati neper forume diçka tjeter dhe se nuk duhet menduar ne kete menyre e as te cenohet e drejta per lirine e fjales , vetem muslimanet jan agresiv kur flitet kunder personaliteteve te kuranit dhe vete Muhamedit , ndersa kur flitet kunder te krishtereve as edhe nje nuk thot se po cenon tolerancen fetare pse kaq te pa prekshem duhet te jen muslimanet edhe kur jane pakice ne nje shtet lere me kur jan ne shumic qe ske te drejte te flasesh as edhe nje fjale kunder tyre e kam fjalen per ato shtete radikale muslimane ndersa per popullin tim te dashur nuk duhet te ndodhe e njejta gje me keta radikal te paket qe jan se ne Shqiperi jan Ndoshta 1 perqind musliman te devotshem siq thuhet per ta ndersa me emer jan deri ne 30 % jo me teper por ta leme kur te behet ndonje regjistrim

A mendoni ju se vete keta persona po cenojn Tolerancen vetem se po deklarohen ne kete menyre çka mendoni ju a mundet nje teme te prish tolerancen fetare nder shqiptaret apo jeni kunder ketyre hardhucave qe thon te kunderten ne po flasim kunder Muhamedit dhe aaaa u prish toleranca fetare ,
    ..............
    Zoti është dashuri

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    Ne kete forum po e hapi nje teme te re Per tolerancen fetare ?

I kam postuar disa tema dhe shume musliman me kan thene se po cenon tolerancen fetare me keto tema , une mendoi se toleranca eshte diçka tjeter dhe debati neper forume diçka tjeter dhe se nuk duhet menduar ne kete menyre e as te cenohet e drejta per lirine e fjales , vetem muslimanet jan agresiv kur flitet kunder personaliteteve te kuranit dhe vete Muhamedit , ndersa kur flitet kunder te krishtereve as edhe nje nuk thot se po cenon tolerancen fetare pse kaq te pa prekshem duhet te jen muslimanet edhe kur jane pakice ne nje shtet lere me kur jan ne shumic qe ske te drejte te flasesh as edhe nje fjale kunder tyre e kam fjalen per ato shtete radikale muslimane ndersa per popullin tim te dashur nuk duhet te ndodhe e njejta gje me keta radikal te paket qe jan se ne Shqiperi jan Ndoshta 1 perqind musliman te devotshem siq thuhet per ta ndersa me emer jan deri ne 30 % jo me teper por ta leme kur te behet ndonje regjistrim

A mendoni ju se vete keta persona po cenojn Tolerancen vetem se po deklarohen ne kete menyre çka mendoni ju a mundet nje teme te prish tolerancen fetare nder shqiptaret apo jeni kunder ketyre hardhucave qe thon te kunderten ne po flasim kunder Muhamedit dhe aaaa u prish toleranca fetare ,
    ..............
    Ne asnjeher nje gje te tille nuk e themi per Jezusin ja pergjigjen ku e ke . Pra edhe ti fshije te thuash diq per Muhamedin a.s. e kuptove.

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250

Exclamation

Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Ne asnjeher nje gje te tille nuk e themi per Jezusin ja pergjigjen ku e ke . Pra edhe ti fshije te thuash diq per Muhamedin a.s. e kuptove.

nuk them se ti po flet kunder Jezusit por kunder vet besimit te krishter dhe kuptohet se te krishteret jan tolerant shume shume ne çdo shtet

muslimanet duhet te lejojn njerzit te zgjedhin vete drejtimin fetar ku ata done vete te besojn fundja le ti lejojne ne Arabi hapjen e Kishave dhe lejimin e fese se krishtere ku shume te krishtere vete besojne fshehurazi kesaj i thua ti tolerance edhe ti perkrah kete ide ?
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    nuk them se ti po flet kunder Jezusit por kunder vet besimit te krishter dhe kuptohet se te krishteret jan tolerant shume shume ne çdo shtet

muslimanet duhet te lejojn njerzit te zgjedhin vete drejtimin fetar ku ata done vete te besojn fundja le ti lejojne ne Arabi hapjen e Kishave dhe lejimin e fese se krishtere ku shume te krishtere vete besojne fshehurazi kesaj i thua ti tolerance edhe ti perkrah kete ide ?
    Sa eshte numri i tyre ne Arabi i te krishtereve ? E di ti ? Po mendon ne shtete Arabe a si ?Toleranc mes shqiptarve me perkatesi te ndryshme fetare apo ne pergjithesi po mendon ?

Edhe ju e keni Vatikani eshte shtet a lejoni me ndertu naj xhami ne te a brenda ne Vatikan , a ka naj xhami ne Vatikan?
    A toleranca juaj si pasoj e fes suaj apo ndryshe mendon si pasoj e mospraktikimit te fes suaj kujtoji shtrigat pak , te pafet qfare ju ndodhke atyre di gje , po ai qe e ndrronte fen qfar thuhet per te qfare duhet ti bejen atij sipas fes suaj shpjegoi qetu dhe e gjen pergjigjet , shih qfare bene nuk krenohesh me fene tende mirepo me te arriturat e e mos praktikimit te fese tende dhe pastaj ato tenton te ja mveshish fese e tende e ato nuk i takojn asaj feje .
    Ndryshuar për herë të fundit nga eldonel : 15-04-2008 më 08:48

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Sme intereson a flet dikush keq a mir per fejen tende por ti ske nevoj mu shfry duke share fejen islame dhe ski asnje te drejte .

Sa per toleranc fetare nuk besoj se do te kete nese e keni ju kete mendim qe e keni tani per gjith secilen fe tjeter , kur ta ndrroni mendimin ateher po qe do te ket toleranc por jo vetem ju po edhe shum prej muslimanve qe jan me mendje te shek. 12

Pra mos u lodhni te shkruani kur nuk e mbani fjalet qe shkruani .

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    "Nganjeher Provokimi eshte më i rrezikshem se sa Vetë Ofendimi"
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    "Nganjeher Provokimi eshte më i rrezikshem se sa Vetë Ofendimi"
    e ke gjet Ledjo, e ke gjet

ju vemjet e shkretëtirës, kur shkojnë të krishterë në Irak i vrisni kurse kur nai myslymani i shkelet mjekra në Angli boni namin... lejoni dhe ju të bohen kisha në Irak, Afganistan apo Pakistan

jashtë islami nga Shqipnia, fe krimbash arabie

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    e ke gjet Ledjo, e ke gjet

ju vemjet e shkretëtirës, kur shkojnë të krishterë në Irak i vrisni kurse kur nai myslymani i shkelet mjekra në Angli boni namin... lejoni dhe ju të bohen kisha në Irak, Afganistan apo Pakistan

jashtë islami nga Shqipnia, fe krimbash arabie
    Dhe kur u bete ju te pafet me fol per fe , po beheni fetar kah , po e te ju lejme juve pakices , si psh do ja lije grekve ti Shqip erin aq ne muslimanet do ja lejme juve Shqiperine andaj as enderr mos e shih se tutesh ka ja nis e bertet e ska kush qe te nal .hahhahahahahaha. Po te quditshem jeni me te vertet disa disa jane te mire per naj expriment qmendurie nese i keni me gjithe mend fjalet qe i shkruani po nejse prap ne rrug nuk i kemi keto lol , ketu te shkretet flasin gam gam gjithe diten dhe shprehin mllefin e tyre kunder shumices shqiptare .

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ku ke mesuar te shkruash ti?ndonje kurs 1 mujor kunder analfabetizmit!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Akoma flitet per "tolerance fetare"?

feja = intolerance <> tolerance => feja <> tolerance

ky ekuacioni thote gjithçka duhet ditur mbi "tolerancen fetare" .

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Profeti Ilia, Fuqia e Perëndisë - 20 korrik
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 20-07-2024, 12:11
  2. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  3. Mjerë për ju …zgjohuni, o ju të rinj !!
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Muhamedi dhe likujdimi i kundershtareve
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 17:54
  5. Vdekja e Profetit a,s
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 07:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •