Close

Rezultati i Sondazhit: cilin nga subjektet politike do ta perkrahni ne zgjedhjet e parakohshme ne maqedoni

Votues
80. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • BDI

30 37.50%
  • PDSH

40 50.00%
  • BDSH

7 8.75%
  • BDK

1 1.25%
  • PPD

2 2.50%
Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 166
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Nuk votoj per asnjeren------)nuk kane respekt'per ti votuar keta hajduta fakju thaçi fakju aliu

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Eshte kohe parazgjedhore dhe natyrisht anketimet jane interesante madje edhe ketu ne forum.

Populli per me shume se nje muaj do ti votoje te zgjedhurit e tyre dhe shpresoj se vota e sovranit shqiptar ne Maqedoni kesaj rradhe do te rrespektohet.

Sondazhet i bashkova ne nje teme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shkupi : 14-04-2008 më 11:52

Citim Postuar më parë nga panteri Lexo Postimin
    Tigrimelara, ket rend do e votojsh PDSH-ne, per mu

Ene mbas zgjedhjeve, mbasi do fitojm ( PDSH-ja ), shkojm pime Uiski ( une qerasi )
    E pra Viski ashtu ashtu do pime, ama un do qerasi se do fitoje BDI-ja, se shofesh se kan rejting sa KALI.
    Edhe krejt votat e mia sikur ti kthej ka PDSH-ja prap smund te fitoje, skam shume vota nja 2000.

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga Shkupi Lexo Postimin
    Eshte kohe parazgjedhore dhe natyrisht anketimet jane interesante madje edhe ketu ne forum.

Populli per me shume se nje muaj do ti votoje te zgjedhurit e tyre dhe shpresoj se vota e sovranit shqiptar ne Maqedoni kesaj rradhe do te rrespektohet.

Sondazhet i bashkova ne nje teme.
    Ti qenke or i nderuar moderator, por nuk din si duket të moderosh! Mire ke bërë qe i ke bashkuar në një temë sondazhet por jo me favorizime! Aty duhet të figrojnë të gjitha partitë, ashtu siç e hapa unë temën! Kështu ti bën favorizime, dhe lejon një trajtim tjetër vetëm për këto që janë përmendur!

Sdi pse çaj kokën me fëmi ketu!

Do t'i paraqitem administratorit, nëse edhe ai e ka të njejtin mendim, atëherë qenkam në adresë të gabuar në këtë fërum, asnjëherë më nuk do të paraqitem.
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Sa mire te kete pavarsi individuale ne vendosje, votat jane te fshehta apo jo? mire do te ishte te votohet kandidati dhe jo partia.
    Ky nuk eshte rasti tek ne dhe me vjen keq te jap lajmin e sondazhit mos deshproj shumicen ne kete teme por, sondazhet ne teren e thone te kunderten qe do me thene BDI udheheq se paku 2 me 1 kundrejt PDSH-se( e di qe nuk eshte gje e re kjo e zakonshme me, une mendoj bile do te duhej te jete 8 me 2 si ne domino per BDI kuptohet)
    Subjektet tjera jane shume margjinale se bashku ne marrshin nja 3-4 deputete( dhe nese eshte e vertete qe Alienated ka pranuar te jete nje kandidat i BDSH shpresoj ta shoh si nji Deputet dhe shpresoj se nuk digjet ne nje subjekt BDSH
    me udheheqes shume kontraverz.
    Sidoqoft une besoj se cdo njeri me kulture kombetare ne themel dhe me edukate dhe pergatitje profesionale mund te kete ndikim pozitiv ne rrjedhat politike ne Maqedonine e vogel..dhe kjo pa marre parasyshe ne cilin subjekt shqiptare te jete i rreshtuar( gjithmone duke mos harruar pavarsine ne vendim ku i thote mendja dhe zemra dhe jo interesi i liderit partiak..kjo e veshtire por e realizueshme)
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

E ke per dajperat?

Citim Postuar më parë nga Tigrimelara Lexo Postimin
    Alienated
    Rruga e mbare.
    Suksese ne Politike, besojm se do japesh kontribut te madh ne BDSH.

PS- mos e haro ish firmen tende per politikanet
    Tigrimelara,
    Eshte si shahu politika kur je jasht loje sheh me mire,dhe kur hy mbrenda je i zakonshem si te tjeret..interesant.
    Shpresoj se nuk e harron....por edhe nje mesele tjeter me Nastradinin ka gjitheashtu per ata qe merren me pune publike-shoqerore...do ta them njehere tjeter....
    Suksese gjithesesi ..Une mendoj se eshte nje djalosh i mire qe ka themelin e forte per gjykim te drejte...kur e ke kete mund ta adaptosh ne cdo sfere jetesore.......suksese...
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e unikkatili
    Anëtarësuar
    12-04-2008
    Postime
    17
    Kuptohet se do ta votoj partine me perberje Shqiptare,partine e cila ka programin e saj,parti e cila punon per avancimin e ceshtjeve shqiptare ne institucionet shtetnore,parti e cila vendon kushte ne qeveri,partia e cila ka nje lider shum te guximshem dhe vendimtar z.Menduh Thaci,pra kuptohet se do te votoj PDSH-ne,e cila per nje periudhe shum te shkurter ne krahasim me te tjeret beri shum ndryshime ne aspektin pozitiv per ceshtjen kombetare shqiptare ne Maqedoni.
    Me te mira dhe urime fitoren Zotni Thaci

bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    bili99

Te doli bishti ty.... Te flasim realisht, sondazhet e di si behen dhe asnjehere nje sondash nuk ka qene as i perafert bilem me rrezulltatet perfundimtare, nje sondazh qe behet ne Shkup dhe me te njejtet njerez cdohere nuk ka vend tek une hic biles, dhe puna e trete eshte se ata sondazhe nuk behen si duhet por si thone, prandaj nuk mer vesh ne politik Ti. Sa per Alienated (e di shume mire se e kam shok te mire shume biles) nuk eshte kandidat dhe me e mira se nuk eshte, nuk e kam problem te flas me njeriun se ska fakte dhe argumente kurre, vetem ka bindje kote si Ti lokalist, e Ti mos me bej ma katolik se papa njehere ate e njhere kete se se ke mire per vehte, mos flit se si duhet votuar kurre vet se di dhe e treta te SIGUROJ qe PDSH do fitoj ne keta zgjedhje deshe Ti o sdeshe, do populli dhe shume shpejt do e shohesh rezulltatin.Eshte e vetmja Parti Shqiptare ne Maqedoni e cila punon,vepron per te miren e Shqiptareve.

P.S: Raim Iriznebiun ku e ke? mos valle kan fillu plane ne seli te BDI-se per vjedhje votash apo kane frige?

Respekte per te gjithe

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Nuk merem shum me politik po nje e dije se BDI-ja nuk ka mundesi asnjeher me te jete ne POZIT.

Ngushllime.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga jay-jay Lexo Postimin
    bili99

Te doli bishti ty.... Te flasim realisht, sondazhet e di si behen dhe asnjehere nje sondash nuk ka qene as i perafert bilem me rrezulltatet perfundimtare, nje sondazh qe behet ne Shkup dhe me te njejtet njerez cdohere nuk ka vend tek une hic biles, dhe puna e trete eshte se ata sondazhe nuk behen si duhet por si thone, prandaj nuk mer vesh ne politik Ti. Sa per Alienated (e di shume mire se e kam shok te mire shume biles) nuk eshte kandidat dhe me e mira se nuk eshte, nuk e kam problem te flas me njeriun se ska fakte dhe argumente kurre, vetem ka bindje kote si Ti lokalist, e Ti mos me bej ma katolik se papa njehere ate e njhere kete se se ke mire per vehte, mos flit se si duhet votuar kurre vet se di dhe e treta te SIGUROJ qe PDSH do fitoj ne keta zgjedhje deshe Ti o sdeshe, do populli dhe shume shpejt do e shohesh rezulltatin.Eshte e vetmja Parti Shqiptare ne Maqedoni e cila punon,vepron per te miren e Shqiptareve.

P.S: Raim Iriznebiun ku e ke? mos valle kan fillu plane ne seli te BDI-se per vjedhje votash apo kane frige?

Respekte per te gjithe
    Kurgje nuk kuptohet nga shkrimi yt, nuk ka as ide as permbajtje as porosi, je shume konfuz njelloj si shefi yt kryebanditi, njeher thote keshtu e kur e leshon droga thote ndryshe hajt me det.

Mos u mundoni me mish e me shpirt te krijoni optimizem te rrejshem ne vetvete, epilogu i zgjedhjeve do jete:
    BDI 19-20 deputete
    pdsh 7-8 deputete

Nuk ka nevoje BDIja te vjedhe vota sepse e don populli shqiptar , juve kush ju don pervec VMROs dhe shkive askush.

Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Votoni për Shqipërinë
    Nga XllokumiX në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 10-04-2007, 17:00
  2. Berisha: Shqipëria në BE qysh në 2010-ën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:17
  3. Agnesa Vuthaj në Miss World - VOTONI
    Nga StterollA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 12-01-2005, 19:20
  4. Denisa Kola ne Miss Universe 2003 - Votoni
    Nga Turi72 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 18-02-2004, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •