Close

Rezultati i Sondazhit: cilin nga subjektet politike do ta perkrahni ne zgjedhjet e parakohshme ne maqedoni

Votues
80. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • BDI

30 37.50%
  • PDSH

40 50.00%
  • BDSH

7 8.75%
  • BDK

1 1.25%
  • PPD

2 2.50%
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 166
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ku jeton ore zotni dhe me thuaj ku ke qen pas luftes a ishe prezent ketu ne maqedoni ti vecenarisht ketu ne Tetove se me duket edhe i Tetoves je,pas luftes pate te vrare shum dhe ishte kjo situate ti cka e thua se te vrasin per 50 den,ndersa tash eshte me mire kur te dush dhe ku te dush shkon pa asnje problem.
    po ti more zotri BL3RI edhe rike shtremt po edhe folke shtremt i paske te dyjat te keqija se ti me te vertet nuk paske qene ne Texas pas luftes se 2001 dua te them ne tetove se ishte njesoj si ne texas ateher dui-stat i vritshin edhe njerzit e patise se tyre e le ma njerezit e thjesht te gjithe keta pune te keqija i benin vetem e vetem per nja 50 den po ai qe rin shtremt e fol shtremt nuk i din keta gjera po do i mesoje me kalimin e kohes po qe se eshte prej atyre qwe kupton e nese eshte si lideri ametovski shum rand eshte ......................

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-02-2008
    Postime
    91
    Mos more,kush ka idol ne maqedoni Aliu apo Thaci,qe me cdo forc hyri ne qeveri,duke i poshtersuar te gjith shqipetaret,cilet simpatizant ne mes te tetoves e valvitshin flamurin shqiptar bashk me ate maqedon dhe te VMRO-s,dhe pastaj del dhe thot se une punoj gjoja per shqiptaret,po se dij a ka parti me te flliqur ne bot si PDSh,ajo nuk mund te llogaritet si parti shqiptare por si parti e kordinuar per shkatrimin e shqiptarve,e udhehequr nga udba....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-02-2008
    Postime
    91
    a mund te me tregoni nje vend ne bot qe pas luftes ne ate vend nuk ka pasur vrasje ju lutem vetem nje tregoni,nuk duhet me u bazu aty ku bazoheni ju....

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga FiDeL_kAsTrO Lexo Postimin
    po ti more zotri BL3RI edhe rike shtremt po edhe folke shtremt i paske te dyjat te keqija se ti me te vertet nuk paske qene ne Texas pas luftes se 2001 dua te them ne tetove se ishte njesoj si ne texas ateher dui-stat i vritshin edhe njerzit e patise se tyre e le ma njerezit e thjesht te gjithe keta pune te keqija i benin vetem e vetem per nja 50 den po ai qe rin shtremt e fol shtremt nuk i din keta gjera po do i mesoje me kalimin e kohes po qe se eshte prej atyre qwe kupton e nese eshte si lideri ametovski shum rand eshte ......................
    Me qenke drejtuar mua!!!!!!!!!!!!!
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Pompei Lexo Postimin
    a mund te me tregoni nje vend ne bot qe pas luftes ne ate vend nuk ka pasur vrasje ju lutem vetem nje tregoni,nuk duhet me u bazu aty ku bazoheni ju....
    Po mire ore Pompei kudo ka pasur vrasje pas mbarimit te luftes,po ketu te na ka pasur vrasje vetem te Shqiptareve jo te sllaveve kjo eshte e gjitha qe thuhet dhe qe komentohet e debatohet,lufta ketu be ndermjet dy popujve neve Shqiptareve dhe Sllaveve,dhe si u bo ne shqiptaret qenkemi pa mend a,hmm Roft Aliu me shkopin e dhenve ne duar per kete eshte i mire ky.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-02-2008
    Postime
    91
    Nje gje duhet me e pranu se ne shqiptaret shum koh mbrapa jemi,per ate vrasjet kan ndodhur vetem te ne,A sa per Aliun me mir me shkop te dhenve se sa tradhetar si Mendu Thaci(Esat Pasha II)tradhetin nuk ta fal as Zoti e jo me njeriu...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    107

A e shofesh si bohesh!!!

Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ku jeton ore zotni dhe me thuaj ku ke qen pas luftes a ishe prezent ketu ne maqedoni ti vecenarisht ketu ne Tetove se me duket edhe i Tetoves je,pas luftes pate te vrare shum dhe ishte kjo situate ti cka e thua se te vrasin per 50 den,ndersa tash eshte me mire kur te dush dhe ku te dush shkon pa asnje problem.

hahaha o Black Mamba, a e shofesh cfar simpatizantesh ka BDI-ja, hihihi sjan kerkund me realitetin. Cka me bo per kto njerez perher kan komente.. hihiihih. O bleri idi u micku pater.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    107

Talking hahahaha

Roft Aliu me shkopin e dhenve ne duar per kete eshte i mire ky.[/QUOTE]

O Black Mamba, tash jam ne dilem cila pune i pershtatet ma shum.. shkopi i dhenve apo Meshalica per mallter... hihihihi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    107

Thumbs down Ohhhoooo

Nje gje duhet me e pranu se ne shqiptaret shum koh mbrapa jemi,per ate vrasjet kan ndodhur vetem te ne,A sa per Aliun me mir me shkop te dhenve se sa tradhetar si Mendu Thaci(Esat Pasha II)tradhetin nuk ta fal as Zoti e jo me njeriu...

Ne deklaratat tuaja nuk eshte Tradhtia baza e reagimit, por Korrupcioni qe ndali PDSH-ja dhe ua la pergjys ndertesat qe kishit filluar. Normal kur ta ndali Biznesin, e more inat tash mundohesh me cdo kusht ta njollosish... me vjen keq.. STOP CORRUPSION!!!

bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga Bl3ri Lexo Postimin
    Rri shtremt e fol drejt kan then me te vjeterit...

Derisa ishte ne pushtet BDI-ja njerezit kishin mundesi lirshem te levizin ne cdo kohe kur tua doje qejfi, kurse tash eshte bere keq pasi smund te dalish lirshem kur te duash, te vrasin edhe per 50 den..
    O kokebosh ne kohen e BDI-se ne mes te dites nuk u leviste, komandantat e BDI-se benin PERDHUNIME, mernin haraxh, vritnin, prenin, ju dukeshte vetja zot, pastaj edhe u kthyne kunder njerezve te tyre si abdilalim Kasamin e te tjere...kesaj i thau liri??? Sot ne Tetove kure te duash leviz po pate nje problem te vogel une do nderoj emrin dhe do votoj vllezerit tuaj LSDM....

Hehehe,vertet me vjen keq per ju te PDSH-s,po te kish qen i mir arben Xhaferi Dhe THaci(Esat Pasha II)nuk do ta shkatronin Prosperitetin si parti, por ato nje gje te till e ben me urdher te Udbes se te till jan,dhe do tisha lut qe mos me e perzi komandant Rokin ketu se aj eshte nje hero per tetoven dhe shum mir dihet se kush e ka vrar ate,Po nejse te kuptoj, realiteti ndonjeher eshte shum i hidhur.
    Kush e vrau Komandant Rokin???
    Ka pasur ne cdo vend te bvotes vrasje por jo nga "gangstera" qe hyren ne qeveri qe u votuan nga ata njerez per te mire jo per ti vrare ...

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Votoni për Shqipërinë
    Nga XllokumiX në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 10-04-2007, 17:00
  2. Berisha: Shqipëria në BE qysh në 2010-ën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:17
  3. Agnesa Vuthaj në Miss World - VOTONI
    Nga StterollA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 12-01-2005, 19:20
  4. Denisa Kola ne Miss Universe 2003 - Votoni
    Nga Turi72 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 18-02-2004, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •