Close
Faqja 265 prej 1135 FillimFillim ... 165215255263264265266267275315365765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,641 deri 2,650 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    shpresoj dhe kam bindjen se shum nga antaret e ketij forumi jan 100%ndryshe ne jeten e perditshme reale me sjelljet e tyre!!
    ashtu eshte, jemi ndryshe ne realitet.
    Por perballe ekstremizmit fetar nuk ke si te sillesh ndryshe. Une dhe jam diplomat ndonjehere neper debate po ti e di qe as une nuk i kam kursyer llafet e keqe per fene.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    shpresoj dhe kam bindjen se shum nga antaret e ketij forumi jan 100%ndryshe ne jeten e perditshme reale me sjelljet e tyre!!
    megjithate ka disa qe kalojne ne exstrem ketu ne forum ,madje personalizojne debatin duke kaluar ne ofendime personale shume here madje dhe ne pergjithsi fyejne komunitete te ndryshme!!

Xfiles!
    vertete vetem tani e mora vesht se ti paske shoke te ngushte diocleziano=land=billy the kid,megjithate kjo nuk do ndikoj fare tek mua ne lillje [lidhje] me qendrimin dhe respektin ndaj teje,e them kete pasi kam konstatuar prej kohesh se ti personalisht ke nje ndryshim te mall [madhe] me personat e lartepermendur, si ne pregaditje,sjellje,argumente,madje shum here me pelqen dhe etika me te cilen ti debaton!!ndryshe nga shoket e tu tani me te ngushte te cilet te lene per te deshiruar,jane teper ekstremist madje dhe perdorin nje gjuhe ofenduese,
    perjashtoj ketu Agusten B per te cilen vazhdoj te ruaj akoma respekt!!

megjithate shpresoj qe ti;para se te kesh zene shoket,do e kesh patur ne mendje ate shprehjen e urte;Zere shokun me te mire se vehten!!!

mos ma merr per keq!!
    kohen po kaloj
    per ke e ke llafin,me zene shoke si puna jote mos na bej me qesh tani.

sa per cunat qe ka shok xfile qe i ka permend,jan si shpirt,por duke lexuar debatet qe ben ti me shoket e tu,normale duhet te perdoresh nje fjalor per te ju pershtatur personit tuaj.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Vendndodhja
    Ne kete fshat elektronik!
    Postime
    56

Njerezit e gjerave te vogla hutohen ne pergjithesine e krijimit.

Citim Postuar mė parė nga hajdin hajdini Lexo Postimin
    po as me te djallit as me te zotit. askush nuk ka dhene nje argument bindes se ai egziston.
    Materialiteti krijoi shpirtin apo e kunderta.Nqs & kjo nuk te bind me vjen keq,se mua me bindi kur isha adoleshente & ateist.Have faith.....

Deep down underground

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin

sa per cunat qe ka shok xfile qe i ka permend,jan si shpirt,por duke lexuar debatet qe ben ti me shoket e tu,normale duhet te perdoresh nje fjalor per te ju pershtatur personit tuaj.
    o zoge do ma falėsh dhe mu nai her, se edhe unė ngatėroj dh me ll

P.S hodha i sy rastėsisht anej ka forumi i letėrsisė dhe... boooo kta njerėz kanė nevoj pėr s.ks
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dragut : 28-03-2008 mė 11:12

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119

u ktheve ti??
    heret e paske mbaruar turrnin sot more te hangeshin macet!!

kam bindjen se Xfiles do ndihet i ofenduar pas reagimit tend duke i bere avukatine!!
    besoj se Xfiles ka aq aftesi sa te pergjigjet,nuk besoj se ka rene aq poshte sa ta perfaqsosh ti Angel!ik shtrihu pak tani!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    kam bindjen se Xfiles do ndihet i ofenduar pas reagimit tend duke i bere avukatine!!
    besoj se Xfiles ka aq aftesi sa te pergjigjet,nuk besoj se ka rene aq poshte sa ta perfaqsosh ti Angel!ik shtrihu pak tani!!
    perkundrazi, ndihem i nderuar qe ^Angel^ me ka mbrojtur, ashtu si do ndiheshe ti nese do te mbeshteste nje bashkebisedues tjeter.
    Sa per mbrojtjen, une nuk dua te mbrohem, them ate qe mendoj duke u perpjekur te mos ofendoj njeri ne menyre direkte, por ne rastin e feve problemi eshte se ofendohen te gjithe besimtaret kur nje njeri kritikon me te drejte nje besim, atehere me vjen keq por kujt ti djegi le ta mbaje.

Harrova te them se Land eshte shume njeri i mire ne realitet keshtu qe eshte mese i denje ta quaj shok te ngusht.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 28-03-2008 mė 11:18

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169

Talking

u ktheve ti??
    heret e paske mbaruar turrnin sot more te hangeshin macet!!

nuk po e bej avokatin fare,ai ta dha pergjigjjen e tij me postimin e dyte pasi i citove ti Zoteri Behar.
    por ku mer vesh ti, une dhash opinionin tim ndaj personave qe ka permendur Xfiles,nuk e mbmrojta xfiles por ato tjeret kur ti i ofendove.

Dragut loooooooool letersia te hape pake syte ne gramatike do ta sygjeroja Beharin te lexonte disa,edhe shoket e tij Arabe qe ka,qe nuk kuptohen fare.

nejse Behar ke filluar me bere permiresime, Urime.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    me vjen mire qe me ne fund ti paske arritur te kuptosh, se nuk je aq e denjet apo e shkathet sa ti te arrije te besh per vehte nje shpqeri qe vertet ka vlera!!
    une apo shum te tjere e kishim kuptuar prej kohesh kete ane negative tenden,madje disa here te eshte vene ne dukje nga antar te nderuar por dhe nga moderatoret,e kam fjalen per fjalorin tend te piste!!!
    prandaj ti rri pa merak per mua,se nuk kam pretenduar as nuk pretendoj qe te kem nje shoqeri me ty!Ufuuuuu sa ka ketu ne london si puna jote,madje i shikoj me neveri!!

Citim Postuar mė parė nga Dragut Lexo Postimin
    o zoge do ma falėsh dhe mu nai her, se edhe unė ngatėroj dh me ll
    kurse ti Dragut ke perdorur nenin e mashtrimit tek Angel!!
    vetem ai Komplimenti qe ti i ben asaja duke e quajtur ZOGE e ben ate te ndihet aq mire sa gadi merr hov te fluturoje!jo jo nuk fluturon dot,pasi nuk i beson hutinit qe i qendron prane pamvarsisht ndonje komplimenti falls qe i ben asaja si Zoge apo bibe!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 28-03-2008 mė 13:07

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une apo shum te tjere e kishim kuptuar prej kohesh kete ane negative tenden,madje disa here te eshte vene ne dukje nga antar te nderuar por dhe nga moderatoret,e kam fjalen per fjalorin tend te piste!!!
    per mua kjo eshte nje cilesi e ^Angel^ , ma heq trurin kur shan, e kush nuk shan, vetem se ajo ka guxim ta thoje ne publik.

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    per mua kjo eshte nje cilesi e ^Angel^ , ma heq trurin kur shan, e kush nuk shan, vetem se ajo ka guxim ta thoje ne publik.
    i kam ofenduar atehere kur me kan ofenduar.
    cedo qe ky Behari qe me ben si dipllomat, me ka dergu 100 her mesazhe private ofenduese.
    jo se me behet vone,ne fakt kam qeshur,nga menyra se si shan.
    i dashuri iranian looooooooooooooooooooooooooool

nuk e di por kur i shaj me duket sikur po i lavderoj,sepse asnje fjalor nuk i ka fjalet qe i meritojne keto tipa.

nejse.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •