Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
u ktheve ti??
heret e paske mbaruar turrnin sot more te hangeshin macet!!
kam bindjen se Xfiles do ndihet i ofenduar pas reagimit tend duke i bere avukatine!!
besoj se Xfiles ka aq aftesi sa te pergjigjet,nuk besoj se ka rene aq poshte sa ta perfaqsosh ti Angel!ik shtrihu pak tani!!
perkundrazi, ndihem i nderuar qe ^Angel^ me ka mbrojtur, ashtu si do ndiheshe ti nese do te mbeshteste nje bashkebisedues tjeter.
Sa per mbrojtjen, une nuk dua te mbrohem, them ate qe mendoj duke u perpjekur te mos ofendoj njeri ne menyre direkte, por ne rastin e feve problemi eshte se ofendohen te gjithe besimtaret kur nje njeri kritikon me te drejte nje besim, atehere me vjen keq por kujt ti djegi le ta mbaje.
Harrova te them se Land eshte shume njeri i mire ne realitet keshtu qe eshte mese i denje ta quaj shok te ngusht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 28-03-2008 mė 11:18
nuk po e bej avokatin fare,ai ta dha pergjigjjen e tij me postimin e dyte pasi i citove ti Zoteri Behar.
por ku mer vesh ti, une dhash opinionin tim ndaj personave qe ka permendur Xfiles,nuk e mbmrojta xfiles por ato tjeret kur ti i ofendove.
Dragut loooooooool letersia te hape pake syte ne gramatikedo ta sygjeroja Beharin te lexonte disa,edhe shoket e tij Arabe qe ka,qe nuk kuptohen fare.
nejse Behar ke filluar me bere permiresime, Urime.![]()
me vjen mire qe me ne fund ti paske arritur te kuptosh, se nuk je aq e denjet apo e shkathet sa ti te arrije te besh per vehte nje shpqeri qe vertet ka vlera!!
une apo shum te tjere e kishim kuptuar prej kohesh kete ane negative tenden,madje disa here te eshte vene ne dukje nga antar te nderuar por dhe nga moderatoret,e kam fjalen per fjalorin tend te piste!!!
prandaj ti rri pa merak per mua,se nuk kam pretenduar as nuk pretendoj qe te kem nje shoqeri me ty!Ufuuuuu sa ka ketu ne london si puna jote,madje i shikoj me neveri!!
kurse ti Dragut ke perdorur nenin e mashtrimit tek Angel!!
vetem ai Komplimenti qe ti i ben asaja duke e quajtur ZOGE e ben ate te ndihet aq mire sa gadi merr hov te fluturoje!jo jo nuk fluturon dot,pasi nuk i beson hutinit qe i qendron prane pamvarsisht ndonje komplimenti falls qe i ben asaja si Zoge apo bibe!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 28-03-2008 mė 13:07
i kam ofenduar atehere kur me kan ofenduar.
cedo qe ky Behari qe me ben si dipllomat, me ka dergu 100 her mesazhe private ofenduese.
jo se me behet vone,ne fakt kam qeshur,nga menyra se si shan.
i dashuri iranian looooooooooooooooooooooooooool
nuk e di por kur i shaj me duket sikur po i lavderoj,sepse asnje fjalor nuk i ka fjalet qe i meritojne keto tipa.
nejse.![]()
Krijoni Kontakt