Close
Faqja 264 prej 1135 FillimFillim ... 164214254262263264265266274314364764 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,631 deri 2,640 prej 11341
    Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    seventitu verxhins ar uejting for ju in peredajs,vetem ki kujdes mos dalin 72 gay dhe ta fusin lol
    Kjo eshte e tera qka ti dine/kopjon ??

Lere more vella mos u merr me gjera per te ciat nuk je kompetent. Une nuk pohova se besoj diq te tille, kuptove???

i/e regjistruar Maska e Gothicus
    Anėtarėsuar
    04-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    gothicus nqofse i ki ende qato materiale tu kisha lut me i postu qitu
    Nuk kam ndermend te postoi me ne kete forum.Materialin qe kam do ta postoj ne nje forum tjeter.Ky eshte shkrimi im i fundit ne kete forum ( vetlargim ).
    Mirembetshi!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Orion Spur
    Postime
    43
    o moderatore e administratore, pse e fshihni koken sikur urithi, pse nuk i fshini postimet e terroristeve islamik ketu ke ky nenforum, apo do beni sikun nuk i keni pare???

Ju nuk mederatore nese zemra iu thote tia mbani anen dikujt tjeter.
    Fshijini te gjitha ato postime te kanibaleve. Se shihni qe eshte qelbur ku nenforum nga qelbesira arabo-talebane?!

Behuni te drejte ose mos fshini postimet kur ne shkruajme tek muslimanet ose orthodokset.

Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar mė parė nga Denzel Lexo Postimin
    o moderatore e administratore, pse e fshihni koken sikur urithi, pse nuk i fshini postimet e terroristeve islamik ketu ke ky nenforum, apo do beni sikun nuk i keni pare???

Ju nuk mederatore nese zemra iu thote tia mbani anen dikujt tjeter.
    Fshijini te gjitha ato postime te kanibaleve. Se shihni qe eshte qelbur ku nenforum nga qelbesira arabo-talebane?!

Behuni te drejte ose mos fshini postimet kur ne shkruajme tek muslimanet ose orthodokset.
    E si thua ti, qe tja mbajne anen PAGANISTEVE ???

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Edhe pse dua te besoj se ka Zot, kur lexoj disa postime te disa qenjeve te gjalla qe shkruajne ne kete forum, me shtjen te behem skeptik. Vetem nje titull se 14 shqiptar ishin rikthyer ne nje fe qe gjyshrit e tyre e kishin braktisur gjate sundimit turk zgjon aq shume deabte, me ben te them qe nuk ka Zot. Si ka mundesi qe te Zoti te krijoje kaq shume debila?! Disa kerkonin qe kjo te marre jehone dhe te publikohet ne shtyp. Mendojne se jane ne Afganistan!!! Keso gjerash ndodhin per dite neper bote, njerzit konvertojne nga nje fe ne tjtren, po as qe te pyet kush per kete pune. Po Zoti ku eshte qe nuk reagon?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Me aq prova sa ka per zotin, po me aq prova mund te them dhe qe jam une zoti.

Shembuj ka plot qe mund te japesh per mos-ekzistencen e zotit, po qe ta provosh me fakte qe nuk ekziston eshte pak e veshtire se nuk ka fakte qe ekziston. Nuk dime per cfare po flasim se ky zot te thote mos me pyet asgje ne lidhje me mua.
    Edhe Faraoni dikur e quante veten zot, por ja lexo historine se si perfundoj jeta tije .

shnet

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    si ishte tema se nuk e kuptova,,se perse nuk ekziston zoti,,se nuk ja ka qefi thjeshte
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtar Maska e Bond007
    Anėtarėsuar
    25-11-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    102
    Nga ana tjeter edhe sperma ne menyre figurative cilesohet si uje
    Edhe kta shkrua en liber fetar ?!
    Injoranca e popullit tė sotem kalon Ē'do kufi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nje Ngjarje dhe mesim per Dioclezianon( ish Landi,Bill the Kid,shok i afert i Xfilles dhe Poashtu edhe me i afert me Augusta b )
    Nuk e kuptoj se ē'lidhje ka ajo qe ke shkruar me temen, por meqe me ke permendur po pergjigjem.
    E para, qe diocleziano=land=billy the kid e di gjithe forumi dhe nuk ka qene ndonjehere sekret. keshtu qe dukesh shume patetik kur e permend.
    Qe Land eshte shoku im i ngushte , faleminderit dhe per kete jam mese i lumtur, po dhe kjo nuk ka qene ndonjehere sekret.
    Qe land dhe augusta jane shume te afert, dhe kete nuk ka rob ne forum mos ta dije.

Po akoma nuk po e kuptoj, cili ishte kuptimi i asaj qe the.

O Diocleziano aka Land aka Billy the Kid, dhe shoku im i ngushte, po ti akoma ke nerva te shkruash ne tema te tilla ku ti perpiqesh te diskutosh si njeri e tjetri te pergjigjet me copy-paste ose me pergjigje prej fanatikesh qe te vrasin kur i thua te verteten mbi fene e tyre.
    Leri se injoranca eshte lumturi.

Allahu dhe Krishti ju bekofte o besimtare.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj se ē'lidhje ka ajo qe ke shkruar me temen, por meqe me ke permendur po pergjigjem.
    E para, qe diocleziano=land=billy the kid e di gjithe forumi dhe nuk ka qene ndonjehere sekret. keshtu qe dukesh shume patetik kur e permend.
    Qe Land eshte shoku im i ngushte , faleminderit dhe per kete jam mese i lumtur, po dhe kjo nuk ka qene ndonjehere sekret.
    Qe land dhe augusta jane shume te afert, dhe kete nuk ka rob ne forum mos ta dije.

Po akoma nuk po e kuptoj, cili ishte kuptimi i asaj qe the.

O Diocleziano aka Land aka Billy the Kid, dhe shoku im i ngushte, po ti akoma ke nerva te shkruash ne tema te tilla ku ti perpiqesh te diskutosh si njeri e tjetri te pergjigjet me copy-paste ose me pergjigje prej fanatikesh qe te vrasin kur i thua te verteten mbi fene e tyre.
    Leri se injoranca eshte lumturi.

Allahu dhe Krishti ju bekofte o besimtare.
    shpresoj dhe kam bindjen se shum nga antaret e ketij forumi jan 100%ndryshe ne jeten e perditshme reale me sjelljet e tyre!!
    megjithate ka disa qe kalojne ne exstrem ketu ne forum ,madje personalizojne debatin duke kaluar ne ofendime personale shume here madje dhe ne pergjithsi fyejne komunitete te ndryshme!!

Xfiles!
    vertete vetem tani e mora vesht se ti paske shoke te ngushte diocleziano=land=billy the kid,megjithate kjo nuk do ndikoj fare tek mua ne lillje me qendrimin dhe respektin ndaj teje,e them kete pasi kam konstatuar prej kohesh se ti personalisht ke nje ndryshim te mall me personat e lartepermendur, si ne pregaditje,sjellje,argumente,madje shum here me pelqen dhe etika me te cilen ti debaton!!ndryshe nga shoket e tu tani me te ngushte te cilet te lene per te deshiruar,jane teper ekstremist madje dhe perdorin nje gjuhe ofenduese,
    perjashtoj ketu Agusten B per te cilen vazhdoj te ruaj akoma respekt!!

megjithate shpresoj qe ti;para se te kesh zene shoket,do e kesh patur ne mendje ate shprehjen e urte;Zere shokun me te mire se vehten!!!

mos ma merr per keq!!
    kohen po kaloj

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •