o moderatore e administratore, pse e fshihni koken sikur urithi, pse nuk i fshini postimet e terroristeve islamik ketu ke ky nenforum, apo do beni sikun nuk i keni pare???
Ju nuk mederatore nese zemra iu thote tia mbani anen dikujt tjeter.
Fshijini te gjitha ato postime te kanibaleve. Se shihni qe eshte qelbur ku nenforum nga qelbesira arabo-talebane?!
Behuni te drejte ose mos fshini postimet kur ne shkruajme tek muslimanet ose orthodokset.
Edhe pse dua te besoj se ka Zot, kur lexoj disa postime te disa qenjeve te gjalla qe shkruajne ne kete forum, me shtjen te behem skeptik. Vetem nje titull se 14 shqiptar ishin rikthyer ne nje fe qe gjyshrit e tyre e kishin braktisur gjate sundimit turk zgjon aq shume deabte, me ben te them qe nuk ka Zot. Si ka mundesi qe te Zoti te krijoje kaq shume debila?! Disa kerkonin qe kjo te marre jehone dhe te publikohet ne shtyp. Mendojne se jane ne Afganistan!!! Keso gjerash ndodhin per dite neper bote, njerzit konvertojne nga nje fe ne tjtren, po as qe te pyet kush per kete pune. Po Zoti ku eshte qe nuk reagon?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
si ishte tema se nuk e kuptova,,se perse nuk ekziston zoti,,se nuk ja ka qefi thjeshte![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Edhe kta shkrua en liber fetar ?!Nga ana tjeter edhe sperma ne menyre figurative cilesohet si uje![]()
Injoranca e popullit tė sotem kalon Ē'do kufi.
Nuk e kuptoj se ē'lidhje ka ajo qe ke shkruar me temen, por meqe me ke permendur po pergjigjem.
E para, qe diocleziano=land=billy the kid e di gjithe forumi dhe nuk ka qene ndonjehere sekret. keshtu qe dukesh shume patetik kur e permend.
Qe Land eshte shoku im i ngushte , faleminderit dhe per kete jam mese i lumtur, po dhe kjo nuk ka qene ndonjehere sekret.
Qe land dhe augusta jane shume te afert, dhe kete nuk ka rob ne forum mos ta dije.
Po akoma nuk po e kuptoj, cili ishte kuptimi i asaj qe the.
O Diocleziano aka Land aka Billy the Kid, dhe shoku im i ngushte, po ti akoma ke nerva te shkruash ne tema te tilla ku ti perpiqesh te diskutosh si njeri e tjetri te pergjigjet me copy-paste ose me pergjigje prej fanatikesh qe te vrasin kur i thua te verteten mbi fene e tyre.
Leri se injoranca eshte lumturi.
Allahu dhe Krishti ju bekofte o besimtare.
shpresoj dhe kam bindjen se shum nga antaret e ketij forumi jan 100%ndryshe ne jeten e perditshme reale me sjelljet e tyre!!
megjithate ka disa qe kalojne ne exstrem ketu ne forum ,madje personalizojne debatin duke kaluar ne ofendime personale shume here madje dhe ne pergjithsi fyejne komunitete te ndryshme!!
Xfiles!
vertete vetem tani e mora vesht se ti paske shoke te ngushte diocleziano=land=billy the kid,megjithate kjo nuk do ndikoj fare tek mua ne lillje me qendrimin dhe respektin ndaj teje,e them kete pasi kam konstatuar prej kohesh se ti personalisht ke nje ndryshim te mall me personat e lartepermendur, si ne pregaditje,sjellje,argumente,madje shum here me pelqen dhe etika me te cilen ti debaton!!ndryshe nga shoket e tu tani me te ngushte te cilet te lene per te deshiruar,jane teper ekstremist madje dhe perdorin nje gjuhe ofenduese,
perjashtoj ketu Agusten B per te cilen vazhdoj te ruaj akoma respekt!!
megjithate shpresoj qe ti;para se te kesh zene shoket,do e kesh patur ne mendje ate shprehjen e urte;Zere shokun me te mire se vehten!!!
mos ma merr per keq!!
kohen po kaloj![]()
Krijoni Kontakt