Close
Faqja 274 prej 1135 FillimFillim ... 174224264272273274275276284324374774 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,731 deri 2,740 prej 11341
    kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Une e kam kuptuar pyetjen shum mir mirpo kjo pyetja jote mu duk pak qe vje pak ma mbrapa pra pasi ti dijm disa gjera me te rendesishme siq e kam cekur kurse sa i perket fotove jane disa lloje te fotove qe jane te lejuara siq jane ato te dokumenteve personale dhe disa te tjera pra i kane lejuar dijetaret , fotot me shum kane qene te ndaluara per shkak te adhurimit pra edhe pejgamberi a.s nuk ka lene foto per shkak te adhurimit qe ta adhurojm vetem Allahun , shembull klasik shih qfare bene te krishteret adhurojn Isen a.s , dhe te keti karakteri jane fotot , kuptohet foton qe permbajn fetyra te atyre qe kane shpirt , sepse natyra e gjera te tilla nuk jane , thuhet edhe se ne ate vend nuk rrin melaqet edhe disa te ketilla , ndoshta e ke kuptuar kurse per muslimanet se bejne mekate e gjera te tilla kemi njohuri ne ne kete aspekt . Une te japa ate pergjigje sepse ato qe ti permenda kane nje rendesi me te madhe se puna e fotove pra pergjigjen ta dhash ty , tani varet si e merr ti .

Foto te Muhamedit ka shume edhe disa sekte te islamit i perdorin ato .
    a sa i perket asaj qe ti thua se Muhamedi i ka ndaluar fotot e ka ditur qe shume do te tallen me jeten e shthurur te tij , ma mire qe te mos kem foto sepse c'do njeri do te me pshtyje fotot e mija , e ka ditur se kush eshte prandaj ai vet i ka ndaluar
    (fotot kan kuptimin e pikturave sepse ate kohe s'kishte aparat fotografik)
    Zoti ėshtė dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    uuuaaaaaa po dilni nga tema
    I pari qe ke dale nga tema je ti krishterprizren. Pergjigjen e ke marre me kohe por i ben qejfin vetes duke folur me vete me dy apo tre shoke te tjere ketu ne teme.

A ke takat ti pergjigjes pyejtjes sime ne lidhje me moshen e Jozefit dhe Marijes kur u martuan?
    beqar

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Shqiptari dhe muslimani nuk vlersohen me lek . Ti sa e ke cmimin ?
    muslimanet vlersohen me m.t, gjersa shqiptaret jane te pa arritshem. edhe une jam shqiptare. ty nese don qe te bej ndoj krahasim, prit der ne mengjes.........
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    E ke gabim, nuk eshte e vertete se ka foto te Muhammedit dhe nuk ka asnje musliman qe pretendon se ka nje foto te Muhammedit.
    beqar

Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    He jack a don me ardh me tupan te veshi jot e me tu pergjigje, apo je i verber e nuk sheh. Une te thash se ne Kuran nuk ndalohet diq e till. Po ti shko merru me ata idhujt tu se do vije koha kur do pendohesh, benu me se i bundur.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    a sa i perket asaj qe ti thua se Muhamedi i ka ndaluar fotot e ka ditur qe shume do te tallen me jeten e shthurur te tij , ma mire qe te mos kem foto sepse c'do njeri do te me pshtyje fotot e mija , e ka ditur se kush eshte prandaj ai vet i ka ndaluar
    Hej be djal me ty ish e kot me fol e di pse sepse ti nen nje po i klasifikoshe gjerat ku don me fol ti dmth aty ku nxihesh ngusht po ikshe si mini dhe se dyti po ja futshe kot palidhje ajt te foli diqka te shkretoj najsen fundja qka kurgje e keshtu s ka bised prandaj rregulloje veten pak sepse nese mendon me be thiirje ka ajo e juaja kjo nuk eshte thirrje po maxhupllak si i themi ne ose sinonim i kesaj ju i therrisni jevg ne maxhup andaj e din se per qfar e kam fjalen .

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    muslimanet vlersohen me m.t, gjersa shqiptaret jane te pa arritshem. edhe une jam shqiptare. ty nese don qe te bej ndoj krahasim, prit der ne mengjes.........
    mos ma mbaj ate te keqen ne goj se s tu hek prej goje asnjeher po qfar shqiptare je ti kur i ndrron fetyrat aq shpesh njeher paraqitesh ateiste kurse pastaj krishtere dmth don te dish ne te fal Jezusi lol e din ti qfar je ka bene apo as vet nuk e di o s aper te qeshur jeni ju .

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga besi84 Lexo Postimin
    He jack a don me ardh me tupan te veshi jot e me tu pergjigje, apo je i verber e nuk sheh. Une te thash se ne Kuran nuk ndalohet diq e till. Po ti shko merru me ata idhujt tu se do vije koha kur do pendohesh, benu me se i bundur.
    O Besi rri ne nje nivel s ke nevoj te biesh ne nivel te ketyre nuk e kam fjalen per Jackun por te krishterin dhe te krishteren sepse kjo mu kot me shitet atiste kur eshte e till , fundja Jacku deklarohet musliman dhe ne nuk duhet te kemi nje ton te till as me kufar dallojn ata qe e meritojn e le me musliman .
    Puna e jakut eshte pasoj e mungeses te njohurive rreth Islamit me te vertet e kuptoj se po te ja nis nje njeri nga klasa e tete shkollimin ka shum gjera qe nuk i kupton andaj edhe ja bera nje propozim te tille qe ti shtjellon disa gjera nga fillimi Jack pa keqkuptime pa asnje qellim te keq , dhe nje bised me te ne kete menyre nuk mendoj se ja vlen te pakten flas me Jackun sepse ne asnje moment nuk ka ofenduar ka disa dyshime ose gjera qe e brengosin ok njerz jemi .Ma ba hallall sinqerisht nga vllau yt musliman

I PĖRKUSHTUAR ISLAMIT Maska e muli21
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    NĖ TOKĖ
    Postime
    156
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po po po lol
    Ha ke filluar tė merresh me studimin e pedofilis more hardhuc?
    More kok tula po para njė mijė e katėrqind vjetėsh nuk kan egzistuar ligjet pėr ndalim tė martesės me nėntėvjeēare.
    E dyta nė atė kohė ( romakėt ) dhe pastaj bizantinėt femrat nė treg i kan shitur, por jo ju e keni mė afėr pak para njėqind vjetėsh nė Europ femrat nė treg janė shitur dhe jo martesė.
    Ju edhe sot e keni nėpėr vitrina shiten femrat.
    Psh nė SHBA mbi 30 % e femrave dhunohen qysh kur janė tė mitura.
    Ka edhe shumė tė tjera, por edhe diēka du me shtu
    Ju hardhuca nuk keni pėr qėllim tjetėr vetėm pėr tė ofendu, plus asaj nė kėtė drejtim harbutėsh ju keni me siguri edhe ndihmėn e administratorėve, sepse ato jo vetėm qė nuk ndalin kėsi temash qė janė ofenduese pėr Muhamedin a.s. ( por edhe pėr tė gjithė profetėt e tjerė nė qoftė se ofendohen) por edhe ju ndihmon.
    Ne si musliman e kemi tė ndaluar qė t'i ofendojmė profetėt ( edhe Isain a.s), ndėrsa ju vazhdoni sepsi na atė rrugė jeni nisur saqė edhe filma ( pedofilėsh, e mo Zot ma keq) keni inēizuar pėr profetin tuaj qė e ''pasoni ''.
    Ndėrkaq nė qofte se ka ndonjė ateist nė kėtė forum siē po duket nga vet pseudonimet (psh. DERRRRR ----- janasi etj.) unė ju kisha preferu qė tė shkojnė tė pinė pak qumsht nga majmunat ashtu qė mė mirė ti rifreskojnė gjenet.
    ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Vendndodhja
    Stamboll
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Ke te drejte ti , ne fakt kjo teme as nuk ishte dasht me u hap fare , biles as ky nen forum nuk duhej te ekzistonte .
    Qe nga tema thashe ca eshte ky budallek... po cti besh ca budallejve qe mendojne kushedi se cjane dhe kapen ne ca gjera per te nxjerr ca perfundime budalliqe.
    Nejse tregojne vete intelektin e tyre!
    As qe dua ti pergjigjem por bej thirrje moderatoreve te jene pak me objektive. Ka njerez qe fyhen nga keto lloj temash!
    Life is not the number of breaths you take. Its the number of moments that take your breath away!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •