Close
Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 223
    LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Citim Postuar më parë nga alko71 Lexo Postimin
    Nuk kthehet flutura ne krimb me jo!!! Krimbat duhet te behen flutura dhe jo e kunderta.
    woow thenje shum e mir

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga jimmy-69 Lexo Postimin
    pershendetje te gjithve! sa i perket religionit nuk duhet fyer asnje e sa i per ket ate qka thua ti je pak gabim se me dhun jan bere shqiptaret turq-mysliman e jo anasjelltash por si duket nuk po e ditke historin e popullit shqiptar. tung
    e sijeni ber ju katolik? kur historia popullit perindimor e pranoj sejan ba me dhun, sai perket fyrjes un nuk mendova ashtu per fyrje , larg asaj, po historija e shqiptarve krejt ndryshe me keta te perendimit, gjermant, epranojn se fehja e tyre nuk ka qen krishterizmi, po medhun prej romave e kan mar, germant epar nuk kan qen katolik.edhe kullat ikan hala se si ikan lan romaket , nuk ban me lexu vetem historin e popullit shqiptar nga shqiptaret, po duhet edhe nga te tjetret, gjithkush edon kombin e vet normal , por realiteti asht ndryshe. tungat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 26-03-2008 më 08:25

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga qorrbiba Lexo Postimin
    Per gjithe ju myslymanet qe po shkruani ne forumin katolik: Mos kini frike te pagezoheni edhe ju. Do ktheheni keshtu ne fene e te pareve, Pjeter Bogdanit dhe Gjon Buzukut.
    Si mendon nese konvertohemi do te kthehemi ne fene e te pareve ?!! Mendon ne fene e Horasit ?!!! Ose fene e Mitres ?!!!
    Ahhhh e kuptova e ke fjalen te kthehemi ne fee e Dionisit !!!

GV_USA
    P.S." Lexo ma shum per fene e te pareve ty , 95 % eshte e bazuar ne fete pagane te egjiptit, persise dhe greqis antike"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga burbuqe1 Lexo Postimin
    mesia4ever;

Kur'ani eshte mrekulli e persosur. Nese ke rastise te degjosh per kodin 19 matematik te Kur'anit
    Al-Mud-dath-thir, thuhet: "Mbi të vigjëlon nëntëmbëdhjetëshi" Allahu ka premtuar ne ruajtjen e librit te shenjt. Ky eshte kodi qe plotpjestohen edhe detajet me te vogla, nuk mund t'i shtosh as mungosh gje.

Kjo eshte shkenc ne vete... edhe do sqarim ne detaje me shifra.
    Persoshmeri e pershtatjes qe percjell cdo detaj me plotpjestueshmeri me kete nr. ( i cili pjestohet vetem me 1 dhe 19), ndryshe nga numrat qifte...
    Mund t'ju argumentoi kete llogaritje. Kjo eshte veq nje prej mrekullive te Kur'anit.

Ka shum argumente per ata qe mendojne.
    Ky kod ka dalë i rremë me sa kam lexuar. Ke një temë në forum, ku mund të konsultohesh.
    ----
    GV_USA

P.S." Lexo ma shum per fene e te pareve ty , 95 % eshte e bazuar ne fete pagane te egjiptit, persise dhe greqis antike"
    Njesoj si feja Islame, vetem se kjo eshte 100%. Te gjitha fetë monoteiste nga një basen e kanë prejardhjen, kështuqë nuk është argument ky. Sa i përket konvertimit të tyre, nuk ka vend për debat këtu. Sot zgjedhjet janë të lira, mund të bëhesh si të duash, edhe budist edhe hinduist. Ata e kanë parë të arsyeshme, puna e tyre, ca të tjerë s'u duket e drejtë prap punë e tyre.
    Life's too short to remove USB safely.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ky kod ka dalë i rremë me sa kam lexuar. Ke një temë në forum, ku mund të konsultohesh.
    ----
    GV_USA

Njesoj si feja Islame, vetem se kjo eshte 100%. Te gjitha fetë monoteiste nga një basen e kanë prejardhjen, kështuqë nuk është argument ky. Sa i përket konvertimit të tyre, nuk ka vend për debat këtu. Sot zgjedhjet janë të lira, mund të bëhesh si të duash, edhe budist edhe hinduist. Ata e kanë parë të arsyeshme, puna e tyre, ca të tjerë s'u duket e drejtë prap punë e tyre.
    Kodi nuk eshte i rem, njohurite e tuaj jane te reme!!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    teme e bukur kjo!!!
    vete menyra se sa bukur e ke sajuar kete lajm,ka shume mundesi qe pas disa ditesh, edhe ti vete do e besosh si te vertete genjeshtren tende te rralles ne lillje me temen!!

e them kete pasi lajmi qe ti ke sajuar nuk eshte aspak i vertete!!
    ato pamjet ne kishe qe ti na servire,nuk jane asgje tjeter vetem nje realitet besimtaresh kristian te cilet po luteshin me rastin e pashkeve!!
    po te ishte e vertete ajo qe ti ke perpunuar,me siguri do i jepnin me jehone medjat ne prishtine,pervec kesaje fare lehte mund te kishe sjelle dhe emrat e atyre 14 besimtarve qe ti pretendon se na qenkan konvertuar te krishtere!!

e kuptoj se ti po kryen misionin tend te propogandes dhe mashtrimit,
    por te siguroj se nuk ta beson njeri dhe nuk ndikon aspak tek myslimanet!!
    madje ky lajm qe ti ke sjelle ketu,mese shumti do irritoje dhe inatose te krishteret sapo ta marrin vesh qe kjo ishte vetem nje genjeshter!!

k

Behari ta lejon feja te akuzosh tjetrin per genjeshter kur ti nuk e di te sigurt qe eshte apo jo e vertet,apo ke bere investigime?
    Njerez qe nderrojne fene ka plot.
    Une di shume persona qe jane kthyer nga katolik ne mysliman dhe anasjelltas.
    Eshte e drejta e gjithsecilit te zgjedh ate qe ai pelqen apo qe mendon qe eshte me e mire per te.
    Pse duhet ti japin jehone mediat ne Prishtine?
    Kosova eshte vend i lire ku cdo kush ben ate qe do.
    Mos e krahaso Kosoven me Afganistanin duke fol budallelliqe qe mediat duhet ti japin jehone faktit qe 14 mysliman qenkan kthyer ne katolik.
    Mediat kane gjera me te rendesishme se konvertimin e njerezve ne katolik apo mysliman.
    Mos u bej ekstremist dhe nuk do as ta pranosh faktin qe 14 persona qenkan konvertuar ne katolik.
    Ka shume te tjere qe konvertohen ne mysliman.
    Ketyre gjerave nuk duhet t`iu jepet rendesi fare.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Behari ta lejon feja te akuzosh tjetrin per genjeshter kur ti nuk e di te sigurt qe eshte apo jo e vertet,apo ke bere investigime?
    Njerez qe nderrojne fene ka plot.
    Une di shume persona qe jane kthyer nga katolik ne mysliman dhe anasjelltas.
    Eshte e drejta e gjithsecilit te zgjedh ate qe ai pelqen apo qe mendon qe eshte me e mire per te.
    Pse duhet ti japin jehone mediat ne Prishtine?
    Kosova eshte vend i lire ku cdo kush ben ate qe do.
    Mos e krahaso Kosoven me Afganistanin duke fol budallelliqe qe mediat duhet ti japin jehone faktit qe 14 mysliman qenkan kthyer ne katolik.
    Mediat kane gjera me te rendesishme se konvertimin e njerezve ne katolik apo mysliman.
    Mos u bej ekstremist dhe nuk do as ta pranosh faktin qe 14 persona qenkan konvertuar ne katolik.
    Ka shume te tjere qe konvertohen ne mysliman.
    Ketyre gjerave nuk duhet t`iu jepet rendesi fare.
    investigime mbase nuk kam bere,por sipas disa shokve te mi nga kosova,dy prej te cilve i perkasin besimit te krishtere e mohuan kadegorikisht kete lajm!!prandaj kam te drejten ta quaj si te pa vertete aq me teper qe secili e kupton se lajmi eshte vetem propagande spekullative dhe asgje me teper!!!
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    p.s Alda!!te pakten nga ana jote nuk e prisja nje shprehje te tille ofenduese si kjo qe ti ke cituar me larte ne adresen time!!!
    ti e di shum mire se une te pakten te kam respektuar qe prej kohesh,se pari te kam respektuar si goce,si patriote,plus qe kemi patur rastin qe te i prezantohemi njeri tjetrit dhe per kete me vjen me keq!!!
    ti me the se gjoja mua me lejoka feja per te akuzuar te tjeret!!
    se pari dua te te them ty se feja eshte nje nga faktoret kryesore qe mua me ben te jeme shume i nderuar dhe i respektuar me te tjeret dhe ndaj te tjerve!!
    plus dhe edukata ime personale dhe familjare qe une trashigoj nuk me lejon qe te flas me te njejten gjuhe si puna jote!!!
    prandaj te terheq vemendjen ty,jo se mua me ben gje me ato qe ti hell ndaj meje,por eshte shume me keq per ty dhe personalitetin tend qe te fyesh te tjeret pa argumente,aq me teper qe ti je GOCE dhe nuk te shkon!!!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    mesia4ever;

Kur'ani eshte mrekulli e persosur. Nese ke rastise te degjosh per kodin 19 matematik te Kur'anit
    Al-Mud-dath-thir, thuhet: "Mbi të vigjëlon nëntëmbëdhjetëshi" Allahu ka premtuar ne ruajtjen e librit te shenjt. Ky eshte kodi qe plotpjestohen edhe detajet me te vogla, nuk mund t'i shtosh as mungosh gje.
    Tjeter gje eshte miti e tjeter gje eshte realiteti, perse pra shiat akuzojne sunite se 30% te sureve nuk gjenden ne Kuranin e sotem dhe pse ekziston nje renditje e sureve si e kemi sot, pa kurrfare kronologjie. Te gjithe librat fetare pretendojne se kane kode, por nuk do te thote se ekziston nje kod e na qenka prej Zotit. Vetem nga profecite mund ta dijme se a eshte nje liber nga Zoti apo jo, Kurani nuk permban profeci te detajizuara per nje ngjarje te caktuar.

Kjo eshte shkenc ne vete... edhe do sqarim ne detaje me shifra.
    Persoshmeri e pershtatjes qe percjell cdo detaj me plotpjestueshmeri me kete nr. ( i cili pjestohet vetem me 1 dhe 19), ndryshe nga numrat qifte...
    Mund t'ju argumentoi kete llogaritje. Kjo eshte veq nje prej mrekullive te Kur'anit.

Ka shum argumente per ata qe mendojne.
    Nuk eshte shkence aspak, dielli nuk ka perenduar kurre dhe as qe do te perendoje ndonjehere ne nje burim me lum te zi, kjo eshte perralle e inkorporuar ne islam nga paganizmi.

18:86. Deri kur vendperëndimin e diellit, e gjrti se po perëndon në njëfarë burimii me lym të zi dhe aty e gjeti një popull. E Nei thamë: "O Dhulkarnejn, ose do t'i dënosh, ose do t-i marrësh me të mirë e t'i udhëzosh!"

qe besa as toka nuk eshte e sheshte (e rrafshet).

71:19. All-llahu juve ua bëri tokën të sheshtë.

Ka shume ajete qe jane larg nga realiteti, bile pak si shume larg por myslimanet i besojne verberisht.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    teme e bukur kjo!!!
    vete menyra se sa bukur e ke sajuar kete lajm,ka shume mundesi qe pas disa ditesh, edhe ti vete do e besosh si te vertete genjeshtren tende te rralles ne lillje me temen!!

e them kete pasi lajmi qe ti ke sajuar nuk eshte aspak i vertete!!
    ato pamjet ne kishe qe ti na servire,nuk jane asgje tjeter vetem nje realitet besimtaresh kristian te cilet po luteshin me rastin e pashkeve!!
    po te ishte e vertete ajo qe ti ke perpunuar,me siguri do i jepnin me jehone medjat ne prishtine,pervec kesaje fare lehte mund te kishe sjelle dhe emrat e atyre 14 besimtarve qe ti pretendon se na qenkan konvertuar te krishtere!!

e kuptoj se ti po kryen misionin tend te propogandes dhe mashtrimit,
    por te siguroj se nuk ta beson njeri dhe nuk ndikon aspak tek myslimanet!!
    madje ky lajm qe ti ke sjelle ketu,mese shumti do irritoje dhe inatose te krishteret sapo ta marrin vesh qe kjo ishte vetem nje genjeshter!!

k
    Lajmi eshte i vertete, Behari se askush nuk eshte nxorr me rrejt dhe me shpif, ka shume persona qe deshirojne m'u bo katolike bile me ka rene rasti te takoj disa prej tyre. Ne nje kishe protestante qe me ka rene te shkoj ketu ne Kosove prej 70-80 anetare 95% e tyre kane prejardhje myslimane, bile shume prej tyre edhe kane njohuri per fene islame. Ma mire shikoni rrenat e islamikeve sesi po i konvertojne kengetaret dhe njerzit e famshem te perendimit ne myslimane por kur po vertetohen po dalin genjeshtrat ne shesh. Kur nje katolik ne perendim kthehet ne mysliman, krejt bota islamike e feston kete, shkon lajmi deri ne Al-Jazera, por nuk do te thote se edhe te krishteret duhet ta bejne kete, se me miliona myslimane ne vit po pranojne besimin krishter.

Pershendetje

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga alko71 Lexo Postimin
    Pse, ti kodrave e thepave jeton o viq a? Qorr.
    Jo valla midis rrafshine i nderuar alko71, as nuk jetoj ne nje vend burimi me lum te zi ku po na perendojka dielli?!. Ndoshta na duhen syzet me pa qat burimin me lum te zi, po po e lejme veres kah qershori dhe i perdori nje pale syza te diellit, asi te zeza se ndryshe lum te zi kun sun sheh.

Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Per hir te Allahut lexo kete o musliman (Perqarja)
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-04-2007, 14:58
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •