Close
Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 223
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Sa sa saaaaa vetem 1400!!!!!?
    shiko se ka mundesi qe te keshe informacion te gabuar!!
    shikoje nje numer real ketu dhe teper argumentues!!mbase po te ndihmoj sado pak!

http://youtube.com/watch?v=49Ud-LUIMvM

besoj se pas keti linkut qe une te sollla,ai lajmi qe ti solle duke u bazuar tek kisha katolike ne SHBA rezultone te jete vetem nje genjeshter,jo nga ty,mbase nga kisha!!!
    hik o behar mso fol kodra mas bregut

20000 amerikane ne vit thot pa pik turpi. cdo gj qe shef ne youtube e beso ti? hajde behar hajde
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    hik o behar mso fol kodra mas bregut

20000 amerikane ne vit thot pa pik turpi. cdo gj qe shef ne youtube e beso ti? hajde behar hajde
    nuk e thash une !jane kanale tv prestigjoze qe vertetojne lajmin!!
    e kuptoj se realiteti eshte i hillur per ata te cilet nuk e pranojne!!

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Edhe Britney Spears do konvertohet ne myslimane.Gjithe persona me personalitet te fort konvertohen ne islam
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    Citim Postuar më parë nga Bond007 Lexo Postimin
    Feja mbrohet me argumente te deshmuara me fakte! e jo me shprehjen e deshirave.

Mbi kete shkrim dua te shkruej dicka qe une ekam pa, jo vetem me shkrua per MëÇ e simbas qiefit tim se ateher skishte pas kuptim shkrimi:

Nese eke fjalen per keta qe dota shkruej une ateher pajtohem me ty (realitetin):
    Disa sekte islamike shperndajn te holla qe Burrat te leshojn mjekrrat dhe te veshen me rrobe si te ishin ne Arabi...
    Ndersa femrat (grat) te veshin ferexhet (mbulesat) qe mos te jau shof njeri fytyren per vec syve!!!
    Keto fakte ikam verejt une personalisht ne:
    Kosov, Shqiperi, Malesi (nen mal te zi) edhe ne usa gjithashtu dmth e gjith kjo per interesa materjale.

Tung
    Ti ke marr shembull vetem njeren fe gje te cilen un se kam ba.edhe njeher po e them ai qe e ndrron fene ose kombin ska qka i duhet asaj feje apo ati kombi qe e ka marr.Ndrrimet gjithmon behen per interesa te veta personale e rrall here per ndryshim te bindjes .

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    nuk e thash une !jane kanale tv prestigjoze qe vertetojne lajmin!!
    e kuptoj se realiteti eshte i hillur per ata te cilet nuk e pranojne!!
    Behari realiteti ska fund.Ne USA je i lire te ndjekesh cilin besim te duash ti jo si ne shumicen e vendeve arabe ku feja tjeter perveq islamit eshte e ndaluar.Se di ku eshte islami fe e tolerances?
    Ne Afganistan po ta marrin vesh qe konvertohesh ne Kristian denohesh me burg kjo mund te jete nje arsye qe ne vendet e zhvilluara mund te thuash pa frike se u konvertova nga Kristian ne Mysliman.
    Nje arsye tjeter eshte dhe propaganda islamike.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga gjilan55 Lexo Postimin
    Ti ke marr shembull vetem njeren fe gje te cilen un se kam ba.edhe njeher po e them ai qe e ndrron fene ose kombin ska qka i duhet asaj feje apo ati kombi qe e ka marr.Ndrrimet gjithmon behen per interesa te veta personale e rrall here per ndryshim te bindjes .
    Pershendetje!

Pajtoj me ty lidhur me ndrrimin e kombit, por lidhur me fe dua ta marr mendimin tëndë; qka mendon per shqiptarët që te gjithë e dimë se e ndrruan fenë në kohen e okupimit dhe sundimit turk?
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtar Maska e Bond007
    Anëtarësuar
    25-11-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    102
    Sa sa saaaaa vetem 1400!!!!!?
    shiko se ka mundesi qe te keshe informacion te gabuar!!
    shikoje nje numer real ketu dhe teper argumentues!!mbase po te ndihmoj sado pak!

http://youtube.com/watch?v=49Ud-LUIMvM

besoj se pas keti linkut qe une te sollla,ai lajmi qe ti solle duke u bazuar tek kisha katolike ne SHBA rezultone te jete vetem nje genjeshter,jo nga ty,mbase nga kisha!!!
    Linkun eke siell kot se as se shiqova as sekam ne mendje as qe ta shiqoj hic.
    Informoju per dicka qe te thot dikush se vetem ashtu mund ta deshmosh realitetin aka qen e Vertet apo genjeshter.
    1400 vet vetem simjet ne vitin 2008 aty hyj musliman, ortodoks e shum fena tjera... njerz te shkolluem me doktorata njerz te thiesht etj...
    Ti mos shpreh deshira por argumento ato qe thua e mos sulmo pa baz nga smundja qe ke!!

Tung
    Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.

Anëtar Maska e Bond007
    Anëtarësuar
    25-11-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    102
    Pershendetje:

Citim Postuar më parë nga gjilan55 Lexo Postimin
    Ku e gjen vehten tende ti ketu ne kete shkrim ? ose i shqiptar tjeter qe te paret e ti ekan ndryshua fen e vet gjat okupatorit Otoman Turk ?

Tung
    Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.

Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    Citim Postuar më parë nga Bond007 Lexo Postimin
    Pershendetje:

Ku e gjen vehten tende ti ketu ne kete shkrim ? ose i shqiptar tjeter qe te paret e ti ekan ndryshua fen e vet gjat okupatorit Otoman Turk ?

Tung
    per tu kthy me heret nuk do te ndalem vetem te sundimi i poshter turk.te kthehemi te iliret te paret tane .as iliret nuk e kan njoft as kishen as gjamijen.se paku un nuk e ndiej veten te turpruar qe te ndrroj as fe as komb.

Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Pershendetje!

Pajtoj me ty lidhur me ndrrimin e kombit, por lidhur me fe dua ta marr mendimin tëndë; qka mendon per shqiptarët që te gjithë e dimë se e ndrruan fenë në kohen e okupimit dhe sundimit turk?
    po fene katolike dhe ortodokse shqiptaret e trasheguan nga iliret apo na e imponuan pushtust e ndryshem gjat historis.mos te turprohemi nga ajo qe jemi secili prej nesh parasegjithash jemi shqiptar

Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Per hir te Allahut lexo kete o musliman (Perqarja)
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-04-2007, 14:58
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •