Close
Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 223
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Edhe un ja kisha preferu , qe mos te turprohet ne ndonje emision kur ta pysin per muslimanizmin e saj , si ka kalu si muslimane, prej sa vjet ka agjeru , sa her ne xhami ka qen ,
    Po ka edhe te konvertuar me prejardhje krishtere ne mysliman, por cuditerisht kurre nuk kane besuar doktrinat Biblike, por krejt thone se nje i krishter u be mysliman.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Aty e kane gjet celsin e suksesit te tyre ne jete, atu kane gjet paqje shpirterore. Zoti i bekoft ne zgjedhjen e tyre.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga burbuqe1 Lexo Postimin
    Vetem njera fe fale Allahut ka arritur t’i rezistoje ndërhyrjeve njerëzore.
    S'ka arritur islami, perkundrazi islami as librin e saj te shenjte nuk e ka si e ka recituar Muhamedi ne fillim e le me te tjerat, pastaj ka konflikte midis vet Kuranit, pastaj kondtradikta midis haditheve, kontradikta midis Kuranit dhe Haditheve etj. Shiitet akuzojne khalifet e pare sunite se kane lene jashte Kuranit 30% te ajeteve, keta te fundit kane vrare me qindra recitues qe e kane ditur permendesh Kuranin dhe ka pasur lufte civile ndermjet myslimaneve keshtuqe nuk dihet se a eshte ruajtur Kurani origjinal. Mendohet se Kurani i pare i ka pasur suret te renditura ne menyre kronologjike, Kurani i sotem dallon dhe nuk i ka suret e renditura ne menyre kronologjike.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    14 persona u pagëzuan në emer te Atit e të Birit e të Shpirtit Shenjët!

Sot, në Kishen Katolike shen Ndou në Prishtinë; u pagëzuan 14 persona. Në meshen e mbrëmjes e të shtundes së madhe që e drejtoj d. Lekë Oroshi - famullitar; në praninë e shumë besimtarëve, 14 persona të moshave të ndryshme, të cilët deri sot i perkisnin besimit musliman, u pagëzuan dhe deshmuan para Kishes se besojnë në Jezu Krishtin Zot.

Zoti i bekoftë

Disa pamje gjatë pagëzimit:
    Skedarët e Bashkëngjitur 102360

Skedarët e Bashkëngjitur 102361

Skedarët e Bashkëngjitur 102362
    teme e bukur kjo!!!
    vete menyra se sa bukur e ke sajuar kete lajm,ka shume mundesi qe pas disa ditesh, edhe ti vete do e besosh si te vertete genjeshtren tende te rralles ne lillje me temen!!

e them kete pasi lajmi qe ti ke sajuar nuk eshte aspak i vertete!!
    ato pamjet ne kishe qe ti na servire,nuk jane asgje tjeter vetem nje realitet besimtaresh kristian te cilet po luteshin me rastin e pashkeve!!
    po te ishte e vertete ajo qe ti ke perpunuar,me siguri do i jepnin me jehone medjat ne prishtine,pervec kesaje fare lehte mund te kishe sjelle dhe emrat e atyre 14 besimtarve qe ti pretendon se na qenkan konvertuar te krishtere!!

e kuptoj se ti po kryen misionin tend te propogandes dhe mashtrimit,
    por te siguroj se nuk ta beson njeri dhe nuk ndikon aspak tek myslimanet!!
    madje ky lajm qe ti ke sjelle ketu,mese shumti do irritoje dhe inatose te krishteret sapo ta marrin vesh qe kjo ishte vetem nje genjeshter!!

k

i/e regjistruar Maska e burbuqe1
    Anëtarësuar
    23-11-2007
    Postime
    197
    mesia4ever;

Kur'ani eshte mrekulli e persosur. Nese ke rastise te degjosh per kodin 19 matematik te Kur'anit
    Al-Mud-dath-thir, thuhet: "Mbi të vigjëlon nëntëmbëdhjetëshi" Allahu ka premtuar ne ruajtjen e librit te shenjt. Ky eshte kodi qe plotpjestohen edhe detajet me te vogla, nuk mund t'i shtosh as mungosh gje.

Kjo eshte shkenc ne vete... edhe do sqarim ne detaje me shifra.
    Persoshmeri e pershtatjes qe percjell cdo detaj me plotpjestueshmeri me kete nr. ( i cili pjestohet vetem me 1 dhe 19), ndryshe nga numrat qifte...
    Mund t'ju argumentoi kete llogaritje. Kjo eshte veq nje prej mrekullive te Kur'anit.

Ka shum argumente per ata qe mendojne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga burbuqe1 : 25-03-2008 më 15:54

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Bond007 Lexo Postimin
    Mos ije edhe ti nje nga ata?
    Nese po merr shembull e permirsoje gabimin qe ta kan be te paret tu! se per te permirsua gabimin kurr nuk eshte vone

Tung
    Te paret tane ??. Me sa di un te paret tanë kishin fe paganizmin e jo krishterimin.
    Nuk me duket normale te kthehemi ne paganizem, si mendon ti ?

Anëtar Maska e Bond007
    Anëtarësuar
    25-11-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    102

Pershendetje!

Nuk dua te bej chit-chat temat si kur ju qe ekini princip te flisni pa lidhje e pa argumente vetem se kini shprehje deshirash...
    Sa i perket keti shkrimi ketu posht:
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Te paret tane ??. Me sa di un te paret tanë kishin fe paganizmin e jo krishterimin.
    Nuk me duket normale te kthehemi ne paganizem, si mendon ti ?
    Nese vertet e don te verteten ateher ata e din vet dmth nuk ke nevoj me dramatizua ketu! se nuk te ben njeri te besh dicka me dhun sikur ata qe i adhuroni ti e shum te tjer ketu, por kurr nje here nuk e tregoni realitetin vetem se sulmoni pa kurrfar argumentesh se po i siellet argumentet dota kishin tregua te kunderten e asaj qe thoni ju! por pse jo sepse eshte liri komunikimit...

Nese keni dicka te thoni per temen qe vijon ateher urrnoni e flisni ne nivelin e duhur... nese dini cka eshte ata.!
    Citim Postuar më parë nga Bond007 Lexo Postimin
    nuk dua qe te hyj ne polemika fetare sepse un nuk kam smundje fetare

Tung
    Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Per gjithe ju myslymanet qe po shkruani ne forumin katolik: Mos kini frike te pagezoheni edhe ju. Do ktheheni keshtu ne fene e te pareve, Pjeter Bogdanit dhe Gjon Buzukut.
    NENTORI I PARE: 28/11/1443
    NENTORI I DYTE: 28/11/1912
    NENTORI I TRETE: 28/11/2012???

Dr. Dallaverxhi
    Anëtarësuar
    03-08-2006
    Postime
    9

Cool

Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    nuk po me intereson te paret tan, se teparet tan kan qen pagan. katolik jemi be me dhun, tjeter diskutim nuk kam se vetem sa e teprojm dhe nuk bjen as gje te mir per dy palet, feja asht me qef.vetem me deshir.tungat
    pershendetje te gjithve! sa i perket religionit nuk duhet fyer asnje e sa i per ket ate qka thua ti je pak gabim se me dhun jan bere shqiptaret turq-mysliman e jo anasjelltash por si duket nuk po e ditke historin e popullit shqiptar. tung

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga qorrbiba Lexo Postimin
    Per gjithe ju myslymanet qe po shkruani ne forumin katolik: Mos kini frike te pagezoheni edhe ju. Do ktheheni keshtu ne fene e te pareve, Pjeter Bogdanit dhe Gjon Buzukut.

Nuk kthehet flutura ne krimb me jo!!! Krimbat duhet te behen flutura dhe jo e kunderta.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Per hir te Allahut lexo kete o musliman (Perqarja)
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-04-2007, 14:58
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •