Iku edhe kjo cup tash mblidhni krejt forcat cka i keni dhe kujdes mos mbesni pa asnje.
Ngushllime.
Iku edhe kjo cup tash mblidhni krejt forcat cka i keni dhe kujdes mos mbesni pa asnje.
Ngushllime.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Iku kupa edhe pse ndeshja ishte e ekuilibruar. Rajkard asnjehere nuk ka ditur ta rregulloje vijen e fundit. Puyol nuk eshte per Barcelonen, Marquez eshte shume me i mire per ne mbrojtje. Edhe Ronnin nuk e di pse e la jashte kesaj ndeshje, duke luajtur me Bojanin qe nga fillimi. Nuk e mar vesh kete trainer, nuk e di cka deshiron te zbuloje. Shpresoj ne Ch.L te lueje me formacionin e duhur sepse si duket po luan me koken e tij ai!
Vetem nje gje me erdhi mire, shume e dua si person Kumanin dhe ndjehem shume mire qe ai mund ta fitoje nje titull me Valencian sivjet. Eshte nje person shume i madh dhe deshiroj nje dite te drejtoje klubin qe e ka ne zemer, Barcen.
we will rock you
Pajtohem dhe une me mendimin tend, Ronald Koeman ka nje strategji te veten qe e ben ne c'do skuader qe shkon. Gjithmon ben revolucion, si e kemi pare te bej tek Ajax-i ne 2001, tek Benfica, tek PSV dhe tani te njejten gje po ben dhe ne Valencia, vetem duhet ti japin pak kohe. Kur mer nje inisiative dhe fut frym te re ne skuader nuk vijne frytet e mira pernjeher po duhet vetem pak kohe, pasi tek c'do skuader qe ka qene ka dhene jashte mase shum. Ne c'do skuader qe ka qene Trajner ka fituar tituje te ndryshem si Kampionat kup dhe prezenc dinjitoze ne Europ. Mendoje qe sezonin qe vjen Koeman do ndertoje nje Valencia qe do te jet teper e veshtire per ta thyer dhe do te futet seriozisht si pretendente kryesore per fitimin e titullit. Uroje qe dhe Barca nje dite te ket nje trajner te till dhe te bej nje Revolucion ne skuader pasi shum lojtare jan etur nga suksesi dhe vetem presin nga skuadra dhe nuk japin asnje gje.Vetem nje gje me erdhi mire, shume e dua si person Kumanin dhe ndjehem shume mire qe ai mund ta fitoje nje titull me Valencian sivjet. Eshte nje person shume i madh dhe deshiroj nje dite te drejtoje klubin qe e ka ne zemer, Barcen.
Kalofshi sa me mire.
Tani filluat ta lavderonit Koemanin ju, pasi Valencia arriti ne finale te Copa del Rey se tani s`thosh njeri gje per te.
...Valencia me ate grup lojtaresh qe jete duhet te arrinte dhe te pakten ne 4 te parat dhe jo te mos jete as ne grupin e skuadrave qe hyjne ne uefa.
Me cudisin kta tifozet qe replikojn kot. Pyol nuk eshte per barcelonen thote ky...si sqenka per barcen pyol mer aman?A nuk ishte pyol ai mbrojtesi baze deri tani...ai mbrojtes qe kur u demtua filluan te qanin te gjithe.
Nejse barca do nje spastrim. Nuk mbahen ter ato yje ne nje skuader sepse pervec lekut qe sjellin neper turne dhe me shitjen e bluzave, largojne titujt sa me shume.E kam thene barcelona eshte bere kopje e realit te para disa vjeteve.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Me fal KOKASHTA, ku me ke pare te lavderoje njeri une ?! Apo thjesht se kam thene qe eshte nje trajner i mire, ai e ka treguar kete gje ne c'do ekip qe ka drejtuar. Thjesht po bej nje shtese te saj qe ka thene. Valencia kaloje nje krize financiare ne fillim me pas ndodhen dhe problemet me trajnerin. Valencia ishte ne ekipet pretendente po me problemet qe kaloje humbi shum pike dhe ra disa vende poshte. Mos harrojme pasi jan akoma dhe 9 ndeshje ndodhin dhe mrekullira ne futboll. Mos te habitemi po ta shikojme mes 4 me te mirave. Per komentin e Koeman une nxora ne drite punen e tij dhe revolucionin qe duhet te ndermar dhe Barcelona. Prandaj mos kritiko ato qe shkruaje sepse skan lidhje me lavderime apo me superlativa, thjesht pasqyrova punen qe ben ne c'do skuader. Dhe nese shikon tek teme e Primera Division u dha lajmi qe Koeman do merte Valencia, shif se c'fare kam shkruar dhe shikoje mire c'fare kam thene per kete trajner. Te njejten gje qe thash me siper pa i hequr dhe pa i shtuar nje presje. E kam pare ne shum ekipe si trajner te kam bere dhe listen.Tani filluat ta lavderonit Koemanin ju, pasi Valencia arriti ne finale te Copa del Rey se tani s`thosh njeri gje per te.
...Valencia me ate grup lojtaresh qe jete duhet te arrinte dhe te pakten ne 4 te parat dhe jo te mos jete as ne grupin e skuadrave qe hyjne ne uefa.
Hajt kalofsh mire![]()
Ket te dobten do ta mbysim
![]()
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Kush qajti per Puyolin mer! Ai eshte mire mos te jete i lenduar, por nuk eshte per ne formacionin baze te Barces. Duket teper i lodhur dhe i coroditur. Nuk arrine ta orientoje mbrojtjen si duhet, ashtu si qe ben Ferdinand psh tek Manchesteri. Ai duhet ta organizoje mbrotjejn, jo une. Duke marre parasyshe se aty eshte Zambrota, Abidal, Milito, perseri Barca peson shume gola. Faji eshte pikerisht tek Puyol, te garantoje per kete.
Per Koemanin, nuk e kam share ndonjehere. Edhe nje strateg nuk mund te kritikohet per 2-3 muaj pune. Ai e ka treguar veten per shume vite, ne fillim si futbollist e me pas edhe si strateg. I ka dhene shume futbollit dhe ishte merite e tij qe u kualifikua Valencia.
we will rock you
Faji fillon nga mesfusha. Mbrojtesi eshte gjithmon me i dobet se sulmuesi , dhe per me teper duhet te perballoje edhe me shume presojon. Te gjitha mbrojtjet bejne gabime , por te barcelona bejne gabime pasi hapesirat krijohen qe ne mesfushe dhe mbrojtja ka nje tendence per te mbushur ato hapesira. Barces i duhet sesben nje mesfushor-mbrojtes i tipit Mascherano apo Xabi Alonso. Yaya Toure qe gjasme u mor per ate pozicion eshte kot fare. Mund te jete i mire ne pasime dhe ne gjuajtje , por ne mbrojtje nuk ben fare.
Nese ka ndonje mbrojtes qe duhet fajesuar eshte Milito. Eshte ai qe duhet te provoje se eshte i afte pasi e ke sezonin e pare , gje qe nuk po e ben. Nderkohe Puyol i ka dhene provat per disa sezone rresht se eshte nder mbrojtesat me te mire ne bote.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Po pse mo shoku, Abidal, Zambrota dhe Milito mbrojtes te sapoardhur nga kategoria e 3-te jan, duhet ti drejtoje Pyol. Cdo mbrojtes ka detyren e vet, ska pse ti drejtoje asnje ne fushe...Zambrota nuk luan dot te barca se ka zemer torinezi, i mungon ekipi...Milito, smund te quaj mbrojtes te mire nje qe ben 5 takime te mira tek nje ekip cimcakezi dhe me vrap turret barca ta marre sikur zbriti ylli nga qielli dhe te mbroje barcen.
Nejse neser barca fiton paster. 4-1
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt