Close
Faqja 28 prej 51 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 501

Tema: FC Barcelona

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Ik mer mos me flisni me per barcelonen se eshte ekipi me plehre qe kam pare ndonjeher. Une habitem si sju vjen turp 100000 tifoza ne stadium per te pare ekipin e zemres dhe ata futbollista plehra nuk bejn nje gol sa per tju ber qefin tifozve.

Per mendimin tim barcelona per kete vit sbehet me biles me kete ndeshje qe ben ndaj getafes kan ren aq shume moralisht sa kan per tu eleminu dhe nga chemipos liga prandaj te ken kujdes se skan gje ne vije.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Messi ha aq shkelma ne loje, sa nuk i ha i gjithe ekipi bashke.
    Per Messin mos nuk flet dot , jo ti, por asnje.

Po te them dhe nje here.... Messi eshte Barcelona. T'a kuptosh me qarte : MESSI eshte futbolli vete.

Sa per blerjet mendoj s'e i beri ato blerjet qe duheshin, nje mbrojtes nje mesfushor shkaterrues dhe nje sulmues.
    Megjithate sezoni nuk ka perfunduar.... Ne fund arrihet konkulizoni : Cfare fitoj dhe cfare humbi Barcelona.
    Ore une e kam shume qejf Messin si lojtar , por kam frike se do me urrehet vetem prej teje... Messi eshte futbolli vet? Epo atehere paske vetem nje vit qe ndjek futboll mor shok.
    Messi eshte Barcelona? Perderisa e thua ti ashtu duhet te jete. Po pres diten qe do thuash se je ti vet Barcelona
    E kam thene dhe e them prap : Ti nuk je me Barcelonen !
    Bleu ata qe duheshin? Ke quan mesfushor shkaterrues ti , Toure ? Mesfushori shkaterrues duhet te jete shume i forte fizikisht dhe te jete i afte te ndaloje aksionet e kundershtarit. Duhet te kete cilesi te mira mbrojtese , te cilat Toure nuk i ka. Po Milito eshte mbrojtes per Barcelonen? Nje mbrojtes i dobet me topat ne ajer nuk mund te quhet mbrojtes. Dhe se fundmi sulmuesi... Ka nevoje te te shpjegoj ndonje gje apo e ke pranuar qe ka deshtuar ( te pakten aq lek sa u ble , dhe ate rroge qe merr nuk i ka merituar). Ronaldinho ka luajtur me pak ndeshje dhe ka shenuar me shume gola. Per te mos permendur pastaj edhe ate armikun tend , Bojan Krkic

Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Ik mer mos me flisni me per barcelonen se eshte ekipi me plehre qe kam pare ndonjeher. Une habitem si sju vjen turp 100000 tifoza ne stadium per te pare ekipin e zemres dhe ata futbollista plehra nuk bejn nje gol sa per tju ber qefin tifozve.

Per mendimin tim barcelona per kete vit sbehet me biles me kete ndeshje qe ben ndaj getafes kan ren aq shume moralisht sa kan per tu eleminu dhe nga chemipos liga prandaj te ken kujdes se skan gje ne vije.
    Nese ka ndonje tifoz qe duhet ta mbylle gojen , ai eshte padyshim nje tifoz i juves. Ne nuk jemi akuzuar ndonjehere per trukim ndeshjesh dhe as jemi denuar per ndonje gje te tille. Nese i thua Barcelones plehre atehere nuk ekziston ne fjalor nje fjale aq e keqe sa te pershkruaje juven. Kur te blejme e shesim ndeshje , dhe kur te perfundojme ne Segunda Divizion mund te na shash sa te duash.
    Do te eliminohemi nga Champions? Megjithese une e shikoj Barcen ne finale sivjet , po te jap nje pergjigje per versionin tend ( eliminimit ) : Eshte sukses me i madh qe te arrish ne 8-she sesa te mos marresh pjese fare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 08-04-2008 mė 00:53
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Rofte Barcelona

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Ore une e kam shume qejf Messin si lojtar , por kam frike se do me urrehet vetem prej teje... Messi eshte futbolli vet? Epo atehere paske vetem nje vit qe ndjek futboll mor shok.
    Messi eshte Barcelona? Perderisa e thua ti ashtu duhet te jete. Po pres diten qe do thuash se je ti vet Barcelona
    E kam thene dhe e them prap : Ti nuk je me Barcelonen !
    Bleu ata qe duheshin? Ke quan mesfushor shkaterrues ti , Toure ? Mesfushori shkaterrues duhet te jete shume i forte fizikisht dhe te jete i afte te ndaloje aksionet e kundershtarit. Duhet te kete cilesi te mira mbrojtese , te cilat Toure nuk i ka. Po Milito eshte mbrojtes per Barcelonen? Nje mbrojtes i dobet me topat ne ajer nuk mund te quhet mbrojtes. Dhe se fundmi sulmuesi... Ka nevoje te te shpjegoj ndonje gje apo e ke pranuar qe ka deshtuar ( te pakten aq lek sa u ble , dhe ate rroge qe merr nuk i ka merituar). Ronaldinho ka luajtur me pak ndeshje dhe ka shenuar me shume gola. Per te mos permendur pastaj edhe ate armikun tend , Bojan Krkic

Ore me thua mua ti kam une nje vite qe shof futboll ??????????????????

E para e punes nuk me intereson do e urresh apo do e duash ti Messin. Messi eshte futbolli vete. Ca do te thuash ti qe na qenka ndonje nga ata plehrat e Brazilit ???????????

Toure eshte shume lojtar i mire, dhe Milito nuk eshte lojtar i keq. Mos harro qe eshte viti i pare qe luajne tek Barcelona, dhe lojtaret te rralle jane ata qe shkelqejne qe sezonin e pare.

O cun ngulite mire ne mendje.... Ndac te vi mire ty ndac jo..... Qe kur ka munguar Messi, Barcelona luan si mos me keq. Keshtu qe te jesh krenar qe ke Messin ne ekip.
    Messi fiton champions - league vetem..... Mos te luaj Messi, Barcelona e ke shume te veshtire fitimin e championsit.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Kot qe debatoj me ty. Te kam thene qe skuadra behet me 11 lojtare dhe jo me nje.
    Sa per Toure , mund te jete lojtar THJESHT I MIRE por jo shume i mire , e aq me teper ne pozicionin e shkaterruesit. Shiko ndonje ndeshje te Lpool te kuptosh se kujt i thone mesfushor shkaterrues. Shiko Mascheranon edhe krahesoje me Yaya Toure pastaj. Nje pellembe eshte po nuk le top te kaloje.
    PS: Po e mori Champions pa Messin Barca behet nami? Une uroj me gjithe zemer qe Barca te fitoje Champions , me apo pa Messin.

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anėtarėsuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Nese do kisha zgjedhur nje lojtar per Barcen, do e kisha zgjedhur vetem Essien ne rolin e mesfushorit shkaterues. Dhe menjehere e kisha nderuar komplet stafin mjekesore, si mundet Barca cdo vite te jete ekipi me me shume lendime. Dicka nuk funksionon ketu. Dhe se treti e kisha nderuar trajnerin. Ne Barca duhet te vije nje trajner qe ka pervoje pune, si puna e Benitezit, Lipi, Mourinho, Venger. Me i preferuari im do te ishte Scolari. Nuk duhet te meret me trainera te ri, te cilet nje apo dy vite bejne namin, pastaj nuk gjejne rrugedalje. Futbollistet jane te shkelqyeshem, menaxhimi mungon. Pik.
    we will rock you

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Ke tranjer duhet te gjesh sipas teje ?!!!!
    Rajkardi eshte tranjer qe bene loje me stilin e lojes qe Barca luan historikisht. Kur luan me Kerkica dhe Dos Santosa..... Nuk ka faj tranjeri. Vetem te hyj e te luaj vete.
    Vetem per kete arsye nuk me pelqen Rajkardi, qe i jep besim ketyre plehrave.

Megjithate Barcelones i mungon i madhi LIONEL MESSI.
    Nese themi : Messi.... Kuptojme Barcelona, nese themi : Barcelona.... Kuptojme Messi.

Rajkard nuk eshte asgje, nuk pershtatet me lojen e barcelones, e ndryshoi te gjith e ekipin, menyren e lojes e te gjitha, rajkardi me barcelonen nuk ka fituar akoma asgje, per champion ligen dhe titullin ne spanje ka qene zv trajneri ten cate, qe i ka fituar, e jo rajkardi, si thua ti te duket mire kjo loje e barces, qe ben 1000 pasime te shkurtera, mban topin mbrojtja me pasa te shkurta mundohen te arrijne te goli, e jo se keshtu nuk shkon, kete pun e ben trajneri, kete pune e udheheq ai se si te shkoje loja, shiko pak arsenalin nuk e mbajne topin mbrojtja me pasa te shkurtra, po mesfusha pasa te gjata direkt tek sulmuesit dhe gol, jo sikur barca qe mundohet te shkoj tek porta me pasa te shkurtera, sa per messin edhe kur te kthehet ky prap nuk ndryshon menyra e lojes, vetem nqs ndrrohet trajneri atehere e shikon se kush eshte barca. Deri dje nuk e ke pasur messin, po ke luajtur me guily, po ka qene supper, tash shiko gjith keto yje i ke dhe nuk po arrin te beshe asgje, ketu eshte puna e trajnerit.

Trajner sipas meje qe kish dashur per ne barce eshte vetem 1 Wengeri, po eshte veshtire ta marrim, po edhe keto tjeret hyjne ne pune: Murinho, Scolari, Benitez
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga km92 : 08-04-2008 mė 13:57

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Messi ha aq shkelma ne loje, sa nuk i ha i gjithe ekipi bashke.
    Per Messin mos nuk flet dot , jo ti, por asnje.

Po te them dhe nje here.... Messi eshte Barcelona. T'a kuptosh me qarte : MESSI eshte futbolli vete.

Sa per blerjet mendoj s'e i beri ato blerjet qe duheshin, nje mbrojtes nje mesfushor shkaterrues dhe nje sulmues.
    Megjithate sezoni nuk ka perfunduar.... Ne fund arrihet konkulizoni : Cfare fitoj dhe cfare humbi Barcelona.
    avvv avvv po messi dy her u lendua pa e prekur askush more si thu ti ha shkelma???

Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Kot qe debatoj me ty. Te kam thene qe skuadra behet me 11 lojtare dhe jo me nje.
    Sa per Toure , mund te jete lojtar THJESHT I MIRE por jo shume i mire , e aq me teper ne pozicionin e shkaterruesit. Shiko ndonje ndeshje te Lpool te kuptosh se kujt i thone mesfushor shkaterrues. Shiko Mascheranon edhe krahesoje me Yaya Toure pastaj. Nje pellembe eshte po nuk le top te kaloje.
    PS: Po e mori Champions pa Messin Barca behet nami? Une uroj me gjithe zemer qe Barca te fitoje Champions , me apo pa Messin.
    Ose le ta shiqon Gago-n SHkurt...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 08-04-2008 mė 18:18
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga ReaLFan Lexo Postimin
    Ose le ta shiqon Gago-n SHkurt...
    As Gago nuk eshte shume i mire , Diarra eshte me i mire. Banega (ai i argjentinasi qe ka blere Valencia) eshte shume me i mire. Por puna eshte se duhet te pakten 24 vjec qe te dije ta berballoje presionin.
    Po sikur te marre Lorikun Barcelona ?

Vėshtir Pėr Ta Kuptuar Maska e Dj_PiRoMaN
    Anėtarėsuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    TeToVė
    Postime
    362
    Djema per tja fut shume nga ketu ja keni fut kot! Po mbeshtes Airon Boy qe kishe thene cka tu bej rajkardi. Dhe une do ju thoja juve te njejten cmutin tu beje rajkardi se nuk arin te fitojn ato? apo te hyje ai vet dhe te luaj e te shenoj? Cfaj ka rajkardi ku kete ndeshjen e fundit me getafen e marim si shembull del eto vet me golin 7 metra dhe gjuan ne shtylle??? mos paskeni dash te hyj rajkard e te shenoj gol ne vend te etos? mos ja fusni kot, se ai rajkardi e beri barcelonen skuader te madhe e askush tjeter! Vertete ka pasur rezultate zhgenjyese po aspak nuk mund ta besh rajkardin fajtor ketu kete ua them me gjith bindje, ndoshta nuk e ka fatin e mire barcelona qe ka pasur probleme me lendimet te maresh parasysh nga portjeri e deri tek lojtari i fundit kane qene te demtuar ket sezon, ju e shifni pak se cpo ndodh apo flisni kot ne ere? Shifeni nje here nga sa lojtare baze i mungojne barcelones ne cdo loje, me se paku nga 4, edhe ate cfar 4 lojtare? jo si puna e atyre ndash jan ndash nuk jan por ato me kryesoret. Barcelona pa Ronaldinho , Deco e Messi nuk ka loje nuk ka spektakel se ato i bejne ato mrekullite. Ju e keni shum lehte ta fajesoni rajkardin por ta dini qe jeni shum gabim Nqf se barcelona nuk do kishte probleme me demtimet e lojtareve un po ju them me se i bindur qe barcelona tani do ishe duke festuar titullin ne spanje dhe skuadra me e forte ne ch-l qe do ja kishin te gjithe friken! Ende nuk ka aritur ne nje sezon te terin te luajne te gjithe lojtaret te formacionit baze asnje loje se kan bere bashk nga lendimet.

Do ju thoja vetem nje gje te fundit mos beni plane per te blere lojtare apo trener barcelona, por thuani i vjen radha barcelones te luaje i gjithe formacioni baze dhe shif spektakel pastaj

pershendetje
    Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)

Faqja 28 prej 51 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •