Edhe kjo ndeshje do jet e veshtir per Barcelonen por me nje fitore , pasi piket jan ofruar mire me Madridin dhe kjo mendoj qe do jet nje fitore per Barcelonen.
Futjani 2 lirisht ..
niemand
Edhe kjo ndeshje do jet e veshtir per Barcelonen por me nje fitore , pasi piket jan ofruar mire me Madridin dhe kjo mendoj qe do jet nje fitore per Barcelonen.
Futjani 2 lirisht ..
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Ngushllimeee Betis Sevilla 3-2 Barcelona
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Flm Realfan
Kjo ndeshje e tregoi edhe nje here se Rijkaard nuk e meriton stolin e Barcelones. Une ndoqa vetem pjesen e pare te ndeshjes dhe u shokova kur pash se ishte 2-2 , dhe per me teper sa e ktheva une hengren te tretin... Ne pjesen e pare Barcelona e dominoi totalisht lojen. Trajneri beri gabim taktik duke dhene detyra mbrojtese per gjithe pjesen e dyte. Eshte turp te pesosh 3 gola per 10 minuta.
Nuk di cte them me... Kurre mos fitofte se ma hoqi trurin fare. Mbase na mund edhe schalke nja 5-0.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Ma mir mos ta shikoj Barcen kur nuk lun Ronalidinjo dhe Messi se perndryshe kur shiqoj Henryn ne fush do me bjere Infrakti
![]()
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Paramendo cfar lesh "strategu". Nga pjesa e pare ku Barca dominon lojen me 70% dhe me 2-0, e kthen lojen ne 3-2. Ia dhuron komplet pjeslojen e dyte Betisit duke u kthyer ne mbrojtje per 45 minuta. Me mire te humbin e te shkoj ky kacureli se sa ta durojme edhe nje vit tjeter me kesi budalleqesh.
we will rock you
E humbi Barqa edhe vendin e 2 , Villarreal osht tu fitu .....
Ku e kam ate Airon^Boy aman ku e kam
ahgaghaahgaghaahgaghaahgaghaahgaghaahgagha
shife kur ta marri Villareali tani
ahagaghaahagaghaahagaghaahagaghaahagagha
Me tha Aironi kur po shifja Man UTD hajde tha te shofim Barcen e madhe ne oren 20:00. Masi amroi Man UTD 4-0 thashe te ikja po kur shof Barcen ishte 0-2. Thashe vl sja vleka se kush nigjo ate te filloje Barcelona madhe Barelona madhe. Ka nje jave qe me can veshet me Barcelona madhe kur ca te shof tani. Shof ne lajme Betis Barcelona 3-2 thashe ska mundesi do kene bo gabim edhe hapa livescore. Ku ca te shof. 3-2 per betis ene nje penallti te humb Edu![]()
Perfundimisht jeni 0. Ka me ju vdek dhe Schalke![]()
Airon^Boy mos me thuaj me Barccelona madhe se u flliqe o FLOKGJATEEEEEEEEEEEE
3-0 e Vdiq Atletikon deri tani. I flliqi fare tu bo pasa si me i fut ne mes ahhahahahahah sa te mdhenj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 29-03-2008 mė 19:46 Arsyeja: hahaha = qesh _ ahgaaghahgaaghahgaaghahgagh = dhihem tu qesh :D
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Sa Inatci qe je mer dolphin ncncncncncnnnccnnc
Po dy rrokje tregojne qe robi po qesh
une desha me tregu qe jam tu u dhi tu qesh
ahgaghaahgaghaahgaghaahgaghaahgaghaahgagha![]()
Krijoni Kontakt