Close
Faqja 54 prej 119 FillimFillim ... 444525354555664104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 1188
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2007
    Vendndodhja
    poçem
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Pergjigja ime per kete teme dhe duan apo sduan disa....cilat qofshin besimet tona,mbi te gjitha jemi....Shqipetare!Respektoni dhe nderoni besimet e secilit por duke vene para se gjithash "Shqiptarine"!
    .
    Me vjen keq, por kjo qe ti ke shkruar ketu eshte ne kundershtim me ate qe ti ke shkruar tek forumi i ortodokve.
    Mos me keqkupto!Nuk kame qellim te kritikoj sepse un jame musliman ne fillim pastaj shqiptar, por te pakten mos shko nga fryn era

lexoje me posht

Citim Postuar më parë nga DI ANA
    Bashkohem me mendimin tend!
    Edhe une jam besimtare e fese orthodokse dhe ashtu siç e ka shprehur edhe Albo me siper duhet " te dish dhe te kuptosh rrenjet e te qenit shqiptar".Eshte fryma te e cila besojme dhe jemi rritur dhe do vdesim me te.
    Jam orthodokse dhe pastaj shqiptare.

Respekte

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Si cdo here tjeter, tema devijon dhe e humb kuptimin e debatimit per ate qe ishte edhe qellimi i temes. Pyetje ishte "A eshte Islami i demshem per Shqiperine". Pergjegja vjen nga nje pyetje e thjeshte: A eshte koincidence qe populli me perqindjen me te madhe muslimane ne kontinent eshte edhe me i prapambeturi ekonomikisht, ushtarakisht, ne turizem, ne siguri, edukim dhe infrastrukture. Popoulli im, pra ai shqiptar mban rekorded per te gjitha rekorded infamoze... Hajde tash argumentoni me faktet e jetes e jo me propagande shterpe...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2007
    Vendndodhja
    poçem
    Postime
    95
    Ke vende te krishtera ti sa te duash qe jane bernut ne ekonomi .Ne Cuba qe eshte e krishter njerezit skane sapun te lajne koken.Cfar do te thuash qe shqiperis ja ka fajin Islami?

Ke dhe vende muslimane qe jane me ekonomi shume te mire
    p:sh dubai malazia saud arabia etj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Traboini Lexo Postimin
    Si cdo here tjeter, tema devijon dhe e humb kuptimin e debatimit per ate qe ishte edhe qellimi i temes. Pyetje ishte "A eshte Islami i demshem per Shqiperine". Pergjegja vjen nga nje pyetje e thjeshte: A eshte koincidence qe populli me perqindjen me te madhe muslimane ne kontinent eshte edhe me i prapambeturi ekonomikisht, ushtarakisht, ne turizem, ne siguri, edukim dhe infrastrukture. Popoulli im, pra ai shqiptar mban rekorded per te gjitha rekorded infamoze... Hajde tash argumentoni me faktet e jetes e jo me propagande shterpe...
    Prapambeturin ekonomike e ke dhurat nga xhaxhi enver plako. Ne vend qe ta qonte ekonomin perpara ai mbushi kodrat me armatim.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    dhe nja 500 vjet turqi e qelbur islamike ne vendin tone..............xhaxhi enver boni ca gjona,i boni gjith robt me shkolle,une nuk jam komunist,perkundrazi,por jepi caesar-it ate qe i takon(pervec te keqiave qe boni)
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ka gjera me te menqura ne jetê se me ba dialogê me extremist te qfaredo feje.

Nese ka trima dhe atdhetar krishter ose sot ose kurr sjkoni ndihmoni Mitrovicen nga "vlezrit" krishter/ort.....

Sot mbas lajmeve ne fr 2 erdhi nji femer ku ajo shkrun situaten e Botes ekonomike/polike per vitn 2030....mendoj qe do e presim ket periudh te veshir pse ket vit 2030 pse numri i njerzve arrin ne maximumin e tij, ku nuk ka per tu ngren e per tu pi,dhe klima do ben te veten .

Pse fola per ket ? qka ka lidhje me temen ?
    ka lidhje ka se kur qohen njerzit pesh ikun nga realiteti e ndjellin katastrofen,pra shum te mbrrim kan parapa vitine krizes 2028 e kjo femra e parashef per 2030....
    ------------------------------
    te gjith shkrujn zbulojn shqiptari merret me intriga e shtriga ....
    Une te isha moderator extremistet qe perqajn i kisha denu !
    shqiptari nuk edukohet ndryshe...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Exclamation

Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    xhaxhi enver plako. Ne vend qe ta qonte ekonomin perpara ai mbushi kodrat me armatim.
    xhaxhi ka mbrojt karriken e vet e jo shqiperin ai me teper u frigonte nga Zogistet (shqiptaret ) se greket e italianet titon e kishte mik......
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Expedition Lexo Postimin
    Me vjen keq, por kjo qe ti ke shkruar ketu eshte ne kundershtim me ate qe ti ke shkruar tek forumi i ortodokve.
    Mos me keqkupto!Nuk kame qellim te kritikoj sepse un jame musliman ne fillim pastaj shqiptar, por te pakten mos shko nga fryn era

lexoje me posht
    Te lumt per ket hetim qe e ke ber . E zbulove nje rast. Feja e shqiptarit esht shqiptaria ( me fjal) e cdo dit ne kish, ndersa muslimanve ju thon , lereni islamin se ne e kemi fejen ton e ajo esht feja e Angel , Paganizmi ( besimi ne gjesende , Diell , pasqyr , Luan , lop , ihihi).

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Traboini Lexo Postimin
    Po edhe un ket gje spo arrij ta kuptoj te kto Paganistat , psh. Kur esht ndonje tem per perqindjen e muslimaneve ne Shqiperi , ata insistojn se musliman nuk ka ne Shqiperi, bla bla bla .
    Pastaj kur vjen tema te zhvillimi ekonomik , ata te njejtit qe thon se ne Shqiperi ska musliman , thon ISLAMI i ka fajet , ai po na kthen mbrapa , ata jan jevgj .

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ky forum qenka anti shqiptar dhe anti musliman , sepse deri tash dhjetra her disa antar te retarduar po ofendojn heronjt kombetar te cilet kan qen te ketij besimi, dhe nuk po merren masa ndaj tyre, ndersa poqese kisha fillu un orthodokset ti emeroj si jevgj grek ateher garant dot me ishte ndalu me te shkruj ketu, por kjo tregon se ktu gjith hierarkia e ketij forumi esht i te njejtit mendim me Angel , Alda , diocleziano.
    FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA dhe pike,kte nuk e luan topi.
    .islamizmi koncepton kombin e madh islamik dhe kaq.ai e ndan boten ne besimtare te allahut dhe qafire(ke dhe nje teme tek nenforumi musliman per kete pune),ne nuk na duhet ky religjion i sjelle me dhune ne shqiperi.......................................... shtetet mizerabel islamike akoma nuk po njohin kosoven,te duket i bukur ky fakt!!!!!

ps.me sa di une heronjte SHQIPTARE kane luftuar per SHQIPTARI dhe jo per allahun arab,as per xhihad islamik...............................i retarduar po dukesh ti,ku ke pare ti qe ne te ofendojme heronjte,gjeje nje postim te vetem,sille ketu ****.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 17-03-2008 më 17:39
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •