Ehhh daku, ai forumi që thotë Dragut-i është turpi më i madh që kam lexuar ndonjëherë në gjuhën shqipe. Para se të flasësh hape forum-islamik.com dhe pastaj hajde fol ktu. Shif iher se çar ndyrësirash shkruajnë atje, gjëra të flliqta, masanej hajde na jep men ktu.
Ata mund të jenë palestinezë, pakistanezë, indonezianë, magjup, algjerianë, irakenë e sudanezë po vetëm shqiptarë që s'janë. Një grup i pështirë shqip-folësish. Nuk kanë asnjë lidhje me shqiptarët ata, vetëm lluc m-uti, vetëm lluc gabelësh, njerëz pa moral, pa identitet, copë mishi.
Shko lexo se ç’thotë Ebu_Duxhane_Muti me shokë te ai forum i pështirë, pastaj eja dhe na ndriço këtu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po Ulqinin, Plavën, Gucinë kush i fali mër? Kundra kujt luftonin shqiptarët? Po kryengritjet e 1910-11-12 kundra kujt u bënë mër? Pse nuk e lejoi P.Osmane shkrimin dhe arsimimin në gjuhën shqipe, kur në sllavisht dhe në greqisht i lejoi? Po ik mër anej se lé nam, Turqia ka qenë murtaja me e madhe që i ra kombit shqiptar, 500 vjet murtajë, 500 vjet trashësi aziatike, tmerr, lemeri.
Në rradhë t’parë ja ke fut kot më kot, ku ishte muhabeti e ku e çove ti.
Nejse, ajo që thua ti është gënjeshtër e pastër, nuk ka pas kurrë 30 mijë prostituta shqiptare në Europë. NUK ËSHTË ABSOLUTISHT E VËRTETË! Pjesa më e madhe kanë qenë gabele, gabelët i shesin femrat, motrat dhe fëmijët e tyre për dy lek (fakt i vërtetuar plot herë), problemi me ta është se kur i kap policia e vendit përkatës thonë që jemi shqiptarë, nga se nështetësinë e kanë shqiptare, dhe se romët nuk njihen zyrtarisht si komb. Rrjedhimisht ne na del nami i keq. Ja një fakt interesant: rumunët në Itali perceptohen si shtet gabel, si komb “me ngjyrë”, vetëm e vetëm se pislliqet dhe ndyrësirat i bëjnë romët me nënshtetësi rumune (ka 2 mil romë në Rumani) që kanë emigruar në këtë vend.
Kuptohet që pyll pa derra s’ka, ka edhe shqiptaré që janë mashtuar e prostituar me dhunë, po nr që t’i paraqet është i rremë, dhe jasht çështjes që po diskutohet. S’kam faj unë që një popull islamik, që falet 5 herë në ditë ka 500 mijë prostituta, apo se është prodhuesi më i madh në botë i drogës/opiumit. S’ja kam unë fajin unë jemenëve, gjysma e të cilëve janë të droguar me stimulantë emocionesh seksuale. Ti po qe se je i interesum, të tregoj unë linkun e një viedoje ku mund të shofësh një femër të mulume, thonë që është “shqip” nga Maqedonia, që i lu telat seksit oral në një makinë.
Shqipëria ka qenë që prej s’mbahet mend Europë dhe do të jetë përjetë Europë, pavarsisht disa shqipfolësve idiotë.
Krijoni Kontakt