Close
Faqja 64 prej 119 FillimFillim ... 1454626364656674114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 1188
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    e pse ata e mbajn veten palestinez sipas teje shpjegoma pak s enuk e kam te qart mbi qfar fakti aludon se e mbajn veten palestinez
    Ehhh daku, ai forumi që thotë Dragut-i është turpi më i madh që kam lexuar ndonjëherë në gjuhën shqipe. Para se të flasësh hape forum-islamik.com dhe pastaj hajde fol ktu. Shif iher se çar ndyrësirash shkruajnë atje, gjëra të flliqta, masanej hajde na jep men ktu.

Ata mund të jenë palestinezë, pakistanezë, indonezianë, magjup, algjerianë, irakenë e sudanezë po vetëm shqiptarë që s'janë. Një grup i pështirë shqip-folësish. Nuk kanë asnjë lidhje me shqiptarët ata, vetëm lluc m-uti, vetëm lluc gabelësh, njerëz pa moral, pa identitet, copë mishi.

Shko lexo se ç’thotë Ebu_Duxhane_Muti me shokë te ai forum i pështirë, pastaj eja dhe na ndriço këtu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Turku nuk i ka fal sllaveve toka, por e kan marr me dhun , sikur qe e kan marr Camerin , pastrimi i Cameris u be von o zotri, dhe kush vall i asimiloj ato te krishter qe ngelen ne Cameri ? Pse nuk u asimiluan muslimanet e Kosoves, Fyromit , lugines se Presheves ? Po pse u asimiluan orthodokset shqiptar te Fyromit dhe Kosoves ??? Dhe pse ende po asimilohen duke u martu me sllav ?
    Gjersa ishte turku ne nuk humbem asnje tok , e kishmi Manastirin , Ohrin , Janinen , Shkupin , plus edhe at qe e permend ti fshatrat deri ne Nish , por kur hyrem nen pushtimin sllav dhe grek , filloj pastrimi dhe dhuna e papar , per shkak te se ciles dhun edhe familja ime para 100 viteve esht largu nga Lugina e Presheves dhe sot jetoj ne Fyrom.
    Po Ulqinin, Plavën, Gucinë kush i fali mër? Kundra kujt luftonin shqiptarët? Po kryengritjet e 1910-11-12 kundra kujt u bënë mër? Pse nuk e lejoi P.Osmane shkrimin dhe arsimimin në gjuhën shqipe, kur në sllavisht dhe në greqisht i lejoi? Po ik mër anej se lé nam, Turqia ka qenë murtaja me e madhe që i ra kombit shqiptar, 500 vjet murtajë, 500 vjet trashësi aziatike, tmerr, lemeri.

Supozoj nja 1000 jan shqiptare, sepse sipas Policis Europiane ( kjo e then ne Top Channel) ne vitet e 90-ta ka pas 30.000 prostituta shqiptare vetem ne Europ. 2% e popullsis se pergjithshme femrore te Shqiperis . Shum a ?
    Në rradhë t’parë ja ke fut kot më kot, ku ishte muhabeti e ku e çove ti.

Nejse, ajo që thua ti është gënjeshtër e pastër, nuk ka pas kurrë 30 mijë prostituta shqiptare në Europë. NUK ËSHTË ABSOLUTISHT E VËRTETË! Pjesa më e madhe kanë qenë gabele, gabelët i shesin femrat, motrat dhe fëmijët e tyre për dy lek (fakt i vërtetuar plot herë), problemi me ta është se kur i kap policia e vendit përkatës thonë që jemi shqiptarë, nga se nështetësinë e kanë shqiptare, dhe se romët nuk njihen zyrtarisht si komb. Rrjedhimisht ne na del nami i keq. Ja një fakt interesant: rumunët në Itali perceptohen si shtet gabel, si komb “me ngjyrë”, vetëm e vetëm se pislliqet dhe ndyrësirat i bëjnë romët me nënshtetësi rumune (ka 2 mil romë në Rumani) që kanë emigruar në këtë vend.

Kuptohet që pyll pa derra s’ka, ka edhe shqiptaré që janë mashtuar e prostituar me dhunë, po nr që t’i paraqet është i rremë, dhe jasht çështjes që po diskutohet. S’kam faj unë që një popull islamik, që falet 5 herë në ditë ka 500 mijë prostituta, apo se është prodhuesi më i madh në botë i drogës/opiumit. S’ja kam unë fajin unë jemenëve, gjysma e të cilëve janë të droguar me stimulantë emocionesh seksuale. Ti po qe se je i interesum, të tregoj unë linkun e një viedoje ku mund të shofësh një femër të mulume, thonë që është “shqip” nga Maqedonia, që i lu telat seksit oral në një makinë.

Shqipëria ka qenë që prej s’mbahet mend Europë dhe do të jetë përjetë Europë, pavarsisht disa shqipfolësve idiotë.
    Life's too short to remove USB safely.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    pajtohem me ty plotesishte po nuk eshte ne rregull qe vetem pushtimi otoman te permendet , sepse nuk e kemi pasur punen zi e me zi vetem gjat pushtimit osman , e kem pas edhe gjat [pushtimit serb , romak .
    Edhe une nuk e perkrahi qe Kosova apo Shqiperia te bashkohet me ndonje shtete por te lutem nuk mund te thuash vetem pse te pengon ty besimi ne zot te mundohesh ti bindesh te gjithe .
    Kish qen e udhes qe ne menyre kulturore te argumentosh ate qe mendon ti e jo duke share te gjithe .
    sepse me ate po me shan babe e nane dhe nuk mendoj qe eshte ne rregull se asgje nuk te kan bere
    Kalofsh mire

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    pse nuk u asimilun katoliket e malsis?

pse u asimilun muslimanet e plaves, gucis e sanxhakut?

kur ishte truku manastiri, ohri, janina e shkupi ishin te bab sulltanit e jo tunat.
    bab sulltani i fali si deshi e kujt deshi me shpetu stamollin prej rusve shperndau trojet shqiptare sikur me kon te vetat, kujto shen Stefanin.

pse turku i pranoj si turq, shqiptret musliman te nishit?
    Per Manastirin derjans , shife cka ndodhi ne vitin 1908.

Shoqëria Bashkimi e Manastirit thirri më 14 Nëntor 1908 kongresin e parë të përgjithshëm për diskutimin dhe miratimin e nje alfabeti të njësuar.

Aty ishin të pranishëm 150 delegatë të ardhur nga të gjitha anët e Shqipërisë dhe nga bashkësitë shqiptare në Rumani, Turqi, Egjipt, Itali, Amerikë e gjetkë.

Ndersa ja cka ndodhi ne 2001 .
    Diçka pas orës 20,00 masa e shfrenuar e maqedonasve ka sulmuar shtëpitë e
    shqiptarëve, duke djegur e demoluar rreth 100 shtëpi e dyqane shqiptare

Nese ne vitin 1908 Manastiri ishte qyteti i kultures shqiptare , me ardhjen e sllaveve ky qytet u pastru nga shqiptaret , duke u djeg atyre shtepit dhe bizneset , sot kemi vetem 4000 shqiptar ne Manastir ( shumica ne fshatra) , ne Oher vetem 3000 , ne Presp vetem 2000.
    Kur ndodhi pastrimi i Cameris ? Ne kohen kur ishin Osmanlinjt , ose kur erdhen greket ?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Per Manastirin derjans , shife cka ndodhi ne vitin 1908.

Shoqëria Bashkimi e Manastirit thirri më 14 Nëntor 1908 kongresin e parë të përgjithshëm për diskutimin dhe miratimin e nje alfabeti të njësuar.

Aty ishin të pranishëm 150 delegatë të ardhur nga të gjitha anët e Shqipërisë dhe nga bashkësitë shqiptare në Rumani, Turqi, Egjipt, Itali, Amerikë e gjetkë.

Ndersa ja cka ndodhi ne 2001 .
    Diçka pas orës 20,00 masa e shfrenuar e maqedonasve ka sulmuar shtëpitë e
    shqiptarëve, duke djegur e demoluar rreth 100 shtëpi e dyqane shqiptare

Nese ne vitin 1908 Manastiri ishte qyteti i kultures shqiptare , me ardhjen e sllaveve ky qytet u pastru nga shqiptaret , duke u djeg atyre shtepit dhe bizneset , sot kemi vetem 4000 shqiptar ne Manastir ( shumica ne fshatra) , ne Oher vetem 3000 , ne Presp vetem 2000.
    Kur ndodhi pastrimi i Cameris ? Ne kohen kur ishin Osmanlinjt , ose kur erdhen greket ?

banoret e prespes, manastirit i ke krejt ne amerik

pse per 500 vjet pushtim turk ti si shqiptar nuk kishe te drejte te arsimoheshe ne gjuhen shqipe, kurse greku, serbi e bullgari kishin te drejte.

meqe ditke per manastirin.

ke ni naj here per masakren e manastirit? qe ban osmanllijt

masanej kush po thot se sllavet jan tmir? mo mtrano pash zotin, se nmaj bajonetes i kisha shku prej ke i pari e deri ke i funit.

coptimi i shqipris u ba me pelqimin e portes se lart ky sht fakt
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk ka njeri qe thote se pushtimi rromak ka qene i mire, ose rromaket e mire. Te gjithe pushtuesit jane te poshter. Por ketu ishte tema tjeter. Atij djalit nga FYROM i them qe ato troje qe turku i dhuroje sllavit, ishin nen administraten e sulltanit... Per mos te humb Konstantinopojen ku e kishte rrethuar rusi, fali tokat shqiptare.Perndryshe lexo per Traktatin e Shen-Stefanit. Mos nigjo zemren, por mendo me koke dhe lexo historine. Sa shqiptari iku me turkun? Sa shqiptari iku ne Itali kur vdiq Skenderbeu? Sa shqiptari eshte asimiliuar,ne grek,sllav, turk,talian, e jo me pak ne "boshnjak"...Te gjitha vendet qe kan qene nen sundimin otoman, ka dalur nga sundimi me se te pergjysmuara.Jane me te prapambeturit, me te varferit si materialisht ashtu edhe nga intelekti. 90% te forumistve jane ne perendim, dhe jo atje ku dominon islami. Duhem te jemi objektiv dhe ta kuptoim realitetin. Te flasim me fakte e jome fjalet e klerit.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ju a deshironi ti veni ne peshoje se cili ka qen pushtuesi me i lezetshem , cili me i mire , cili me doreshlire , o shqiptare me pas qen pushtuesit te mire nuk ishim largu prej tyre .
    Po shyqyr qe edhe Kosova u be e lire tani ka rendin edhe Cameria , gati gjysma e Maqedonis dhe me shum se gjysma e Malit te Zi . Mos shikoni te kaluaren por shikoni te ardhmen .
    Ne mund te mbysim njeri tjetrin por nuk mund te ndryshojm historin , por sikur te bashkoheshim do te mund ti merrnim ato qe na kan mbetur .
    Keshtu si jeni bere kurr nuk kemi per ti fituar .

RRNOFTE SHQIPERIA ETNIKE ME GJITHE PJESET E SHKEPUTURA

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    xhami rri rahat ti lol

ska pun kush me muslimanet si puna jote

po tishin te tan si ti athere islami nuk do kishte kurfar rreziku.

po jan do qi ne arapt kishin me va pas zilin.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Për Gostivarin_usa

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Si do qofte kur folim per fe, sinqerisht ta them perqindja e muslimaneve ne shqiperi ne fillim ka qene biles shum me e madhe se 70% , kisha thene ne fillim nga ajo qe une kam verejtur muslimanet kane qene 85% , pra fol per kohen pas rrenies se diktatures moniste.
    Mor po ju jeni edhe humorista, pu pu pu. Po si i zbulove këto përqindje? Na e trego dhe do revolucionosh shkencën e statistikës. Këta shkencëtarët e shkret janë munduar me vite e vite të tëra, me ekuacione e diagrame të pafundme, me llogaritje kilometrike, e nuk e gjetën që se gjetën se si zbulohen statistikat me të pame! Do marrësh Nobelin more.

A e konsideron ti mysliman atë që pi alkool, që s’falet, që s’ka shku kurrë në xhami, që s’di asnjë dua, vishet pa pantolle treçerekëshe? Myslimanë praktikant në Shqipëri janë nën 3-4 % (sipas perceptimit tim, sepse nuk shoh kallaballëk në xhami – fare në fakt, sepse nuk i zbato njeri rregullat islamike).

Nje numer i madhe i ketyre muslimaneve jane konvertuar ne kristijan, si psh mesia4ever qe sot mundohet te behet me kristijan se papa.
    Une kisha nje shoqe nga Pogradeci e cila tre here me ka ardhur tek banese heret ne mengjez me Bibel ne dore, mere lexoje se do gjejsh Krishtin!
    E mora Biblen dhe duke u bazuar ne fjalet e saja u munova ta gjej krishtin, nga shkaku se se gjeja dot, me shkoi nder mend i vetmi vend se ku mund te fshiheshte Krishti, pra ne koktet qe organizonin misionaret kristijan cdo dite per rreth qendrave universitare!!!
    Me miliona $ jane derdhur dhe akoma derdhen cdo dite ne Shqiperi per perhapjen e fese kristijane ne ato troje.
    Ne ato kokteje te jepeshte mundesia te shikojsh se kush valle po konvertoheshte nga "musliman" ne kristijan, si nje tip i Skraparit qe nuk dua tia permensi emrin qe del e thot se kishte qene musliman dhe pasi kishte lexuar Biblen , ka gjetur veten aty dhe tani ishte be kristijan, nje shoku im ketij tipit te Skraparit qe e ksihte ne klase , i beri nje pyetje te vogel , i tha "Ti ore zotni a me ke lexuar mua ndonejehere KURANIN se paske qene musliman me pare?" ai i Skraparit i tha "JO" !!!
    Dua te them se tipa te tille jane konvetuar nga musliman ne kristijan qe nuk kane pasur idene se cfar eshte feja islame.
    Ne po te njejten kokte ishte nje amerikan Thomi, nga Indiana , ky qe perhapte fene kristijane, te cilit krishti i kishte dalur ne gjym dhe i kishte thene te vij ne Shqiperi qe ti konvertoj Shqiptaret ne fene e "vertete"!!! Nje pyetje i bera dhe pergjigje kurre nuk me dha , ne fakt iku nga Elbasani! Krishti qe e solli ne Shqiperi per ti kthyer shqiptaret ne fene e vertete, e tradhetoi sepse nuk e udhezoi dot se cfarpergjigje te me japi!!!
    Dhe pyetja JAck Watson ishte e thjeshte kishte te bej se cfar Zoti ishte Jezu Krishti kur nuk ishte ne gjendje te shpetone veten e tij nga krijesate e tija?!!
    Se mora vesh se ç’lidhje kishte kjo. E njëjta gjë është me shoqatat arabe që japin lekë për femrat që mbajnë shami, një biçim reklame që ecën rrugëve. Njoh nja dy vajza që janë të punësuara prej 2 vitesh në këtë biznes, 500 mijë lek e kanë pagën në muaj. E kënaqshme është, dhe kur e mendon se duhet vetëm të mbash një shami trupit e kokës.

Tani menyra se si beson ti, te pakten me gezon fakti qe thua qe je musliman, une mund te te them vetem nje gje, se une nuk do te pergjigjem per veprat e tua, dhe se secili nga ne do te pergjigjet ne menyre individuale per ato qe bejme ne kete bote.
    Nuk mund te te them se te pish alkohol eshte ne rregull jo, sepse eshte i demshem, per mishin e derrit e ke kuptuar edhe vete qe nuk eshte i shendetcem, falja eshte borxh qe i kemi Perendise por borxhin me te madhe qe ia kemi Perendise eshte vullneti, sepse na ka krijuar si qenie te cilat mund te dallojne te miren nga e keqja dhe te verteten nga genjeshtra.
    Ne fund nuk me mbetet asgje vecse te them "Zoti te udhezofte ne rruge ne mbare"

ME respekt Gostivari_usa ( a.k.a Shpetimi )
    Flm Shpëtim për sugjerimet, edhe unë të dëshiroj çdo të mirë. Më beso, besimi në Zot për mua është diçka e vlerësueshme, pavarësisht fesë. Zoti është shumë i thjesht për mua: respekto të tjerët, mos ndërhy në punët e të tjerëve, mos vrit, mos vidh, mos mashtro. Kaq.

Kalofsh mirë.
    Life's too short to remove USB safely.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Po ore cuna nga islami na dolet tek politika ore burra!!!
    Pse i perzini osmanlijnte ne kete debat?!! Ata erdhen , dhe shkuan! Sollen islamin!
    Tani neve nuk folim per periudhen e pushtimin osman , folim per islamin si fe , nese eshte i demshem ose jo per shqiperine!
    Per shkak se juve vete keni permendur perandori Osmane , ja e marr si shembull kete perandori qe tju bindi se sikur osmanlijte te kishin pasur ndonje fe tjeter vec islamit ne keto troje nuk do te kishe asgje tjeter vecse osmanli!
    500 vite robni more zotni, nuk jan 500 minuta ose 500 dite , por jane vite !!!
    Sikur te donin osmanlijte nuk do te kishte mbet as serb e as romun e as grek pa mos u be musliman.
    Do ti kishin be te gjithe musliman !!!! Dhe kjo eshte mese e vertete!!!
    Pse nuk e ben kete , keni pyetur ndonjehere veten ose ?!!! Nga shkaku i islamit , andaj nuk e bene kete , sepse nuk ishin barbare , por ishin njerez qe respektonin fene e tjereve!!!
    Cdo dite nga nje "qafir" sikur te kishin vra osmanlijte , ne ballkan nuk do te kishe as shqiptar as serb , as grek as bullgare e as malazes!
    Po ju para ketyre fakteve i mbyllni syte, mundoheni ta paraqisni islamin si nje monstrum gjigand te ardhur nga azija, dhe pikerisht ai "mostmuni"gjigjand qe erdhi nga azija tregon se sa tolerante ka qene kjo fe.

Gv_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    banoret e prespes, manastirit i ke krejt ne amerik

pse per 500 vjet pushtim turk ti si shqiptar nuk kishe te drejte te arsimoheshe ne gjuhen shqipe, kurse greku, serbi e bullgari kishin te drejte.

meqe ditke per manastirin.

ke ni naj here per masakren e manastirit? qe ban osmanllijt

masanej kush po thot se sllavet jan tmir? mo mtrano pash zotin, se nmaj bajonetes i kisha shku prej ke i pari e deri ke i funit.

coptimi i shqipris u ba me pelqimin e portes se lart ky sht fakt
    Coptimi i Shqiperis u be me pelqimit e ( ateher e quanin) Europes Lavire , tash Europes mike , gjerat ndryshojn . Kryesorja esht ne si komb te jemi te fort , kur te behemi ashtu, ateher askush smund te luj me fatin ton . Ne vendosim per veten dhe jo te tjeret per ne , sikur ne 1913 shtetet Europiane kan provu aftesit se cili din me mir te vizatoj harta ne tokat shqiptare , duke na coptu ne 6 pjes.
    Sikur qe po luan Izraeli me arabet , ne duhet te behemi ashtu te luajm me sllavet dhe greket. Mirpo sjemi ne at rrug aspak , jemi duke e lujt rolin e palestinezve , duke u ndar ne 101 grupe . Jam musliman , je ateist , mesia esht krishter , Angel esht paganiste ( besim ne gjesende) , mirpo sduhet te na pengoj kjo gje , respektom , te respektoj , dhe qellimi kryesor mirqenia kombetare.
    Un personalisht nuk kam vizitu temat fetare ktu, sepse besimin e kam pas dicka personale , mirpo kur e pash se cfar idiota ka ketu dhe anti shqiptaro-islamik , patjeter e kisha te kycem ne kto tema. Cdo her me ka interesu ceshtja kombetare , ndersa besimin e kam pas dicka intime , me te cilen mundohem ta mbaj shpirtin gjall.
    Un ende percjelli ceshtjen kombetare dhe si femij jam interesu per historin dhe gjeografin kombetare , dhe sjam si disa qe kur flasin per shqiptaret ne Fyrom , mendojn sikur po flasin per ndonje popull andej dikund .

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •