Close
Faqja 46 prej 119 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 1188
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    mua nuk me pengon askush.po e ke vene re,deri sa ai "miku" yne me permendi,nuk kisha bere asnje postim.une respektoj besimin e te tjereve.por di edhe dicka tjeter,zoti gostivari us.nuk mund te me thote askush qe une nuk qenkam shqiptare.eshte turp te behesh racist me bashkatdhetaret e tu,ne emer te nje feje qe per me teper,na eshte imponuar shekuj me pare.hidhini nje sy historise.kush me ofendon,merr pergjigjen e vet.
    ps.une thjesht thashe qe allahu flet ne arabisht dhe une kete gjuhe nuk dua kurre ta kuptoj.nese do ti,kjo eshte ceshtja jote.sa per "openminded",nuk te takon ty te gjykosh a jam apo jo.

sa per temen.islami e con prapa Shqiperine per vete faktin se,shume njerez ketu ne forum,jane extremiste te papare dhe flasin ne emer te besimit te tyre.turp!!!
    Degjo Augusta B askush nuk mund te zor ti imponoj dikujt dicka ! Per per nje moment te mendojme se me te vertete islamin turqit ia imponuan shqiptareve ne zort.
    Sot turqit nuk i kemi , kane shkuar ne azine e vogel , andaj nga kane ardhur!! Pse ne akoma e mbajme kete fe ?!!!
    Mendon ti qe tipat si diocleziano , si sokoli i malit edhe mesia4ver jane me te zgjuar se neve dhe kane te drejte te na tregojne se cfar besojme neve ?!!!
    Sikur tipat e lart permendur te jene te pakten 1g me te zgjuar se une do isha hedhur nga ura me e larte ne bote!
    Ata tipa nuk kane mend per veten e tyre dhe vijne e shesin mend ketu.
    Shajne shqiptaret musliman dhe harrojne qe 99% e atyre qe luftuan per lirine e Kosoves ishin tamam shqiptare musliman.
    Me shesin veten patriota dhe atehere kur i nevoiteshin kombit, fshiheshin neper banjo.
    Juve mund te mohoni faktet, mund te mohoni te verteten , por kjo nuk dmth se tjeret nuk e shikojne te verteten dhe faktet.
    Fakt dhe realitet eshte sot se ata qe luftuan dhe lutojne per kete komb jane shqiptaret musliman!
    Shikoje si ta shikojsh mese 95% e herojnjeve qe kane ra per lirine e ketij kombi kane qene shqiptar musliman duke filluar nga Hasan Prishtina e deri tek Adem Jashari!!!
    Dhe vjen ketu dikush qe ka ****** akoma ne pelane dhe me flet islami keshtu islami ashtu, shqiptaret musliman qenkan arab!!!
    Dhe neve duhet ti tolerojme keta tipa?!!!
    Kurre !!! Keta tipa jane tradhetaret me te poshter te kombit tone!!!
    Nje personalitet i njohtur boteror ka thene " O Zot me ruaj nga miqet se nga armiqet ruhem vet"!!!
    Keta tipa jane "miqet" tane qe punojne per te plotesuar misionet e fshehta te armiqve tane si grekeve dhe serbve.
    Keta tipa vijne ketu dhe folin islami keshtu islami ashtu jane UDB-ash dhe agjente te EYP-it dhe llumi me i madh i kombit shqiptar.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    e po atehere te lutem te mos flasesh me paragjykime per gjera qe nuk di.si une ashtu edhe diocleziano,jemi dhe ndihemi shqiptare aq sa ti nuk e merr me mend.

respekte reparti i neutralizmit te elementit te armatosur
    Ti ndoshta je shqiptare , diocleziano ne asnje menyre, ai qe shan gjakun e Adem Jasharit dhe heronjve tjere , kurrrrrre nuk mund te jete shqiptar !!!

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    hahahahahhahah per zotin ti qenke fantastik/e (te lutem shiko mire ca je se nuk po te marr vesh mire tani, je femer a mashkull )

Ca nga ne "jo-patriotet" zgjedhim qe t'i shkruajme gjerat ne cfare gjuhe te duam dhe ndodh qe mund te flasim me shume se sa nje gjuhe, megjithate kjo eshte dicka qe ti s'besoj se ke kapacitetin ta kuptosh Ka dhe nga ata qe jane si puna jote qe nuk dine te flasin shqip dhe jo me gjuhe te tjera, megjithate jam e sigurte qe arabishten e qan me lot e me qurre. Me fal po si po e mbron ti kombin tend se na hutove tani? Oh po ke te drejte, po e mbron duke ndenjur ketu me arme ne dore dhe duke u treguar anetareve te forumit se si te perdorin nick shqiptare.

Te lutem me bej nje nder dhe shko merr nje pistolete prej druri dhe shiko mos vret ndonje harabel se ti as pulat e lagjes nuk mbron dot jo me kombin shqiptar.
    Kush je ti aman te na tregojsh se si flitete shqipja !!! E din cfar ti nuk e din gjuhen shqipe , ne fakt ti din veten dialektin toske , nese une te fol tash ty gegnisht as dy fjale nuk mi kupton.
    Dhe fundja jo qe i dal zot Renea , por ne krahasim me ty edhe pse jemi mashkuj shum me te bukur dhe me patriot dhe me mire e dime gjuhen shqipe se ti.
    Edhe dicka harova te them , edhe fene e kemi 100000000000000000 here me te mire se e juaja.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Sa pa lidhje flitet ktu aman.
    Kush tha qe kane luftuar vetem myslimanet per ceshtje kombetare?
    Heroi kombetare luftoje me gjithe shpirt kunder turqve dhe ishte i krishter,mos u kapni ne gjera pa vlere.Ai qe e quan veten shqiptare nuk del e ben hartime per fene ne forum.
    Kur kane filluar te pretendojne edhe kto islamiket qe jane te zgjuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -Alda- : 15-03-2008 më 22:38
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Normale qe eshte i demshem islami ne Shqiperi se qellimi i ketyre islamikeve eshte islamizimi i Shqiperise dhe gjuha arabe si gjuhe primare se kto arabet shqiptar edhe kur pershendeten me njeri-tjetrin pershendeten arabishte.
    Kur luten,luten arabisht se Zoti nuk kupton shqip.Duan qe te sjellin kulturen e gjuhen arabe ne Shqiperi por normale qe s`kane me ia arrit qellimit.
    Shqiperia eshte e vetem atyre qe flasin shqip.
    Ik e shko ben nje test inteligjence se nga ky postim tregove veten se e ke ne krize IQ-ne , sipas kritereve te mija momentalisht IQ-ne e ke -10.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kush je ti aman te na tregojsh se si flitete shqipja !!! E din cfar ti nuk e din gjuhen shqipe , ne fakt ti din veten dialektin toske , nese une te fol tash ty gegnisht as dy fjale nuk mi kupton.
    Dhe fundja jo qe i dal zot Renea , por ne krahasim me ty edhe pse jemi mashkuj shum me te bukur dhe me patriot dhe me mire e dime gjuhen shqipe se ti.Edhe dicka harova te them , edhe fene e kemi 100000000000000000 here me te mire se e juaja.

Gostivari_usa
    hahahahhahaahahahahah Gostivari_usa merr fryme thelle honey....breathe in...breathe out Je me mire tani???

Te them te drejten ke shume te drejte, une kur lexoj ca shkruan ti me duhet te hap ndonje fjalor shqip-shqip gje qe nuk mendoja se do me nevojitet ndonjehere megjithate te siguroj qe tani do ta bej patjeter. Ja sa nivel ke ti sa i thua vetes dhe shokut tend i bukur Kaq keq paska vajt puna sa ja thoni njeri-tjetrit ate se vajza nuk ka vallahi t'u hedhin as qurret juve.

Sa per fene me fal ke harruar ca zero se vertet e paskeni shume te mire. Oh meqe ra fjala, edhe une myslymane jam

Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Dhe fundja jo qe i dal zot Renea , por ne krahasim me ty edhe pse jemi mashkuj shum me te bukur dhe me patriot dhe me mire e dime gjuhen shqipe se ti.
    Edhe dicka harova te them , edhe fene e kemi 100000000000000000 here me te mire se e juaja.

Gostivari_usa

Normale qe s`di shqip se ne rralle te pare thuhet `mysliman` e jo `musliman`.
    Gjuha shqipe eshte gjuha letrare dhe ajo gjuha dialektore qe mund te flasesh ti nuk quhet shqip mund te rrotullohet aty nga arabishtja me sakte.
    Ashtu mendoni ju qe keni fene me te mire se te tjeret?Ne kemi me kryesoren se kemi gjak shqiptari 100%.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Ik e shko ben nje test inteligjence se nga ky postim tregove veten se e ke ne krize IQ-ne , sipas kritereve te mija momentalisht IQ-ne e ke -10.

Gostivari_usa
    Sa keq qe ajo qe thua ti shumezohet me 0.
    E di cfare,me mire shko e futja nje sy gjume arabo se nuk eshte per ty ky forum.
    Ik andej nga forumi islamik me mire

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Normale qe s`di shqip se ne rralle te pare thuhet `mysliman` e jo `musliman`.
    aghghahgahgaghghghahgahgaga ti mundohesh te bahesh ma e zgjuar........ po e ki gabim oj qiko se nuk thuhet mysliman po musliman..... mire e ka thene gostivari usa.
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ti ndoshta je shqiptare , diocleziano ne asnje menyre, ai qe shan gjakun e Adem Jasharit dhe heronjve tjere , kurrrrrre nuk mund te jete shqiptar !!!

Gostivari_usa
    qorr lexoi postimet e mia,kam thene qe muhabeti,me fal muhameti ja qene pedofil dhe kriminel vrases........mos i ngatarro heronjte me fe,ata vdiqen per shqiptari,jo per fene e arabit.

ps.kam vene re nje gje tek ju talebanet,qe keni karakteristike shpifjen qe te gjithe
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 15-03-2008 më 23:09
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 46 prej 119 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •