Close
Faqja 44 prej 119 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1188
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    A po ti je shqiptarja e vertet e kuptova , po pse vall e perdor ket shkrim ? Un nuk e kuptoj ket ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
    Sepse si duket ajo eshte shqiptare greko folese !!!! I pengon arabishtja po cuditerisht nuk i pengon greqishtja. si duket e ndjen veten me shum greke se sa shqiptare dhe vjen e fol ketru per patriotizem.
    Augusta_B ke gabuar forumin , duhet te shkojsh tek forumi grek dhe atje folvu per patriotizem bashkebombasve te tu grek.

Gv_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    se une di te respektoj filozofet.ti i njeh apo perpiqesh te kuptosh vetem arabishten?
    Eheheheh , uhuhuhu , si moj vajz "intelegjente" , ti me thua se un duhet ta respektoj me shum nje filozof se nje te derguar te Zotit ? ose vet Zotin ??
    Pastaj mund ta shikojsh un asgje nuk kam arabe , aj filozofi cka ka then mund te perkthehet , sepse sjemi ne gjith grek ktu, shumica jemi shqiptar. Nese mundet ta perkthesh , te shofim cka thot ok Shqiptare je apo jo , ose je nga ato minoritaret e rinj ?

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Unë Do Ja Kisha Përkthye Me Dëshire Firmën Time.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    , ti me thua se un duhet ta respektoj me shum nje filozof se nje te derguar te Zotit ?
    po respekto pedofilin qe morri me qafe aishen 9 vjeçare,vrasesin e qindra veteve,ai ishte thjesht nje i çmendur qe shihte endrra me sy hapur me xhebraila,dhe gjysmat e gjonave te quronit i vodhi nga bibla......keto duken fjale te ashpra por kjo eshte e verteta.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Eheheheh , uhuhuhu , si moj vajz "intelegjente" , ti me thua se un duhet ta respektoj me shum nje filozof se nje te derguar te Zotit ? ose vet Zotin ??
    Pastaj mund ta shikojsh un asgje nuk kam arabe , aj filozofi cka ka then mund te perkthehet , sepse sjemi ne gjith grek ktu, shumica jemi shqiptar. Nese mundet ta perkthesh , te shofim cka thot ok Shqiptare je apo jo , ose je nga ato minoritaret e rinj ?
    mos nxirr perfundime per mua,o "mik" pa me njohur.
    shqiptare jam.me shume se shumica ketu.dhe te dish dicka tjeter qe ndoshta mendjengushtesia jote,nuk mund ta pranoje.filozofia respektohet nga ata qe e njohin dhe nuk njeh kombesi.
    ps.firma ime do te thote:nje gje di.qe nuk di asgje.sokrati e ka thene dhe dituria e tij hapi mendjet e njerezve shekuj me radhe.
    kuptohet!nuk mund te dime te gjithe te jemi te etur per dije.disa kane lindur gati!!!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Augusta B e shikoj aty afer nofkes ke shkruar "openminded" mos valle ke qene ne gjum kurr e ke shkruar ate veti per veten tende ?!!
    Mua me dukesh "closeminded" !! Te pengon arabishtja , te pengojne shqiptaret musliman ! Dmth nuk je ne gjendje te kuptojsh besimin e tyre andaj ne asnje menyre nuk mund te quajsh veten openminded!
    Te jem ne vendin tend e kisha ndruar me fjalen closeminded , sepse kete veti perfaqeson personaliteti i yt

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    skote krokodilash ,ja u ka marre trunin nje krokodil arab qe ka ngordhur 14 shekuj me pare
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Augusta B e shikoj aty afer nofkes ke shkruar "openminded" mos valle ke qene ne gjum kurr e ke shkruar ate veti per veten tende ?!!
    Mua me dukesh "closeminded" !! Te pengon arabishtja , te pengojne shqiptaret musliman ! Dmth nuk je ne gjendje te kuptojsh besimin e tyre andaj ne asnje menyre nuk mund te quajsh veten openminded!
    Te jem ne vendin tend e kisha ndruar me fjalen closeminded , sepse kete veti perfaqeson personaliteti i yt

GV_USA
    mua nuk me pengon askush.po e ke vene re,deri sa ai "miku" yne me permendi,nuk kisha bere asnje postim.une respektoj besimin e te tjereve.por di edhe dicka tjeter,zoti gostivari us.nuk mund te me thote askush qe une nuk qenkam shqiptare.eshte turp te behesh racist me bashkatdhetaret e tu,ne emer te nje feje qe per me teper,na eshte imponuar shekuj me pare.hidhini nje sy historise.kush me ofendon,merr pergjigjen e vet.
    ps.une thjesht thashe qe allahu flet ne arabisht dhe une kete gjuhe nuk dua kurre ta kuptoj.nese do ti,kjo eshte ceshtja jote.sa per "openminded",nuk te takon ty te gjykosh a jam apo jo.

sa per temen.islami e con prapa Shqiperine per vete faktin se,shume njerez ketu ne forum,jane extremiste te papare dhe flasin ne emer te besimit te tyre.turp!!!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    SCOSSA DI ADRENALINA
    augusta
    diocleziano
    perche questa vita stende,e chi e steso o dorme o muore,opure fa l'amore

Kjo esht permbajtja e profilit te dioclezianos , te ky asgje nuk ka shqiptare , nuk te pemenda ty , por emrin aty qe e mban , ai mendon ne ty ndoshta , mirpo mua me interesonte vetem emri qe mban aty, pra te ky asgje nuk ka shqiptare. Nuk me ben ti them qe esht shqiptar. Dhe fundja mendoj se moderatoret duhet te marrin masa sepse ky u cmend me ofendime , doli prej kontrollit te krishtit , doli nga feja e tij paqsore.

Diocleziano
    skote krokodilash ,ja u ka marre trunin nje krokodil arab qe ka ngordhur 14 shekuj me pare

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    SCOSSA DI ADRENALINA
    augusta
    diocleziano
    perche questa vita stende,e chi e steso o dorme o muore,opure fa l'amore

Kjo esht permbajtja e profilit te dioclezianos , te ky asgje nuk ka shqiptare , nuk te pemenda ty , por emrin aty qe e mban , ai mendon ne ty ndoshta , mirpo mua me interesonte vetem emri qe mban aty, pra te ky asgje nuk ka shqiptare. Nuk me ben ti them qe esht shqiptar. Dhe fundja mendoj se moderatoret duhet te marrin masa sepse ky u cmend me ofendime , doli prej kontrollit te krishtit , doli nga feja e tij paqsore.
    te te bej nje pyetje?thjesht per kuriozitet.c'do te thote renea?dhe nje tjeter.emri yt i vertete,a eshte shqiptar?se imi eshte.shqip menduan prinderit e mi,kur zgjodhen emrin tim.po te tute?

Faqja 44 prej 119 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •