renea,merru me profilin tim ti,a pse kshu e mbron islamin ti a
renea,merru me profilin tim ti,a pse kshu e mbron islamin ti a
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Po patjeter Renea esht shqipJa kuptimi
Reparti i Neutralizimit te Elementit te Armatosur ("Unit for the Neutralisation of Armed Elements"), commonly known by its acronym RENEA, is the main Albanian counter-terrorist and critical incident response unit.
Esht njesiti special i policis shqiptare.
Edhe emri im esht shqip i paster . Mund ta shikojsh edhe te Votimet e ke![]()
Renea,
Kam lexuar shume nga postimet e tua, ketu dhe ne nje teme tjeter dhe te kam kthyer edhe pergjigje atje dhe ne fakt kujtova se ishe mashkull se jo per gje por vetem meshkujt flasin ashtu. Nejse, pak rendesi ka ajo. Persa i perket komenteve te tua ne kete teme qe ne fakt lene shume per te deshiruar. E para bravo te qofte se je e para femer qe je kaq e flakte per fene islame dhe me shami ne koke dhe rri ketu me ore te tera te na mbushesh mendjen se sa te drejte jeni ju. O zemer, ta ka thene mire dhe august_b, ai nick qe ke ti, mund te jete shume gjera por vetem shqiptar nuk eshte. Kush je ti qe na tregon patriotizem te flakte per Shqiperin dhe i quan te tjeret minoritar te rinj??? Ne kete postim tendin qe kam cituar ketu vertet me bere per te qeshur sepse mendoja se femrat myslymane kaq te flakta si ty nuk tallen me njerezit, por besoj ti qenke ndryshe, na qenke me e perparuar. Ben mire ta qepesh me keto komente injorantesh se vertet le nam dhe as vete nuk besoj se e ke idene e gjerave qe po shkruan. Keshtu eshte kur nuk di si te debatosh, fillon te shash njerezit per nick qe kane vene........pffffffffffffff
Mashkull jam mashkullPaj tash nese jemi aq dashamir te shqiptarizmit , biles nickun do ta bejm shqip apo jo ? Ky tipi asnje fjal shqip ska ne profilin e vet , e ku mund ky te beje dicka me te madhe per shqiptari , un jam duke e mbrojt kombin tim dhe besimin tim njekohsisht . Kjo esht kjo .
hahahahahhahah per zotin ti qenke fantastik/e (te lutem shiko mire ca je se nuk po te marr vesh mire tani, je femer a mashkull)
Ca nga ne "jo-patriotet" zgjedhim qe t'i shkruajme gjerat ne cfare gjuhe te duam dhe ndodh qe mund te flasim me shume se sa nje gjuhe, megjithate kjo eshte dicka qe ti s'besoj se ke kapacitetin ta kuptoshKa dhe nga ata qe jane si puna jote qe nuk dine te flasin shqip dhe jo me gjuhe te tjera, megjithate jam e sigurte qe arabishten e qan me lot e me qurre. Me fal po si po e mbron ti kombin tend se na hutove tani? Oh po ke te drejte, po e mbron duke ndenjur ketu me arme ne dore dhe duke u treguar anetareve te forumit se si te perdorin nick shqiptare.
Te lutem me bej nje nder dhe shko merr nje pistolete prej druri dhe shiko mos vret ndonje harabel se ti as pulat e lagjes nuk mbron dot jo me kombin shqiptar.
deada lol,je fantastike.ja the ti ja the,po kujt ja thua.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
o reparti me shpjego dicka.per ty komb dhe besim qenka e njejta gje?pra kush nuk beson tek allahu nuk eshte atdhetar?kur nuk egzistonte islami ne vendin tone,nuk egzistonte Shqiperi?po hap nje teme te madhe tani o repart.t'i themi eivallah turkut qe na solli islamin ketu e na beri komb?e po mire!mendoni ju kur shkruani?
Normale qe eshte i demshem islami ne Shqiperi se qellimi i ketyre islamikeve eshte islamizimi i Shqiperise dhe gjuha arabe si gjuhe primare se kto arabet shqiptar edhe kur pershendeten me njeri-tjetrin pershendeten arabishte.
Kur luten,luten arabisht se Zoti nuk kupton shqip.Duan qe te sjellin kulturen e gjuhen arabe ne Shqiperi por normale qe s`kane me ia arrit qellimit.
Shqiperia eshte e vetem atyre qe flasin shqip.
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
te lumte moter.ja si eshte rinia shqiptare,zoterinj te nderuar.flasin shqip,se kete gjuhe kane mesuar bashke me qumeshtin e nenes.dhe dine ta shkruajne saktesisht.nuk po e harrojne pak nga pak,per te mesuar dhe adhuruar nje gjuhe te prapambetur e per me teper,te vdekur sic eshte tashme arabishtja.
Krijoni Kontakt