Ngushellime tifozave te Interin![]()
Ngushellime tifozave te Interin![]()
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
Per Cruz gabohesh pak. Eshte lojtar qe e ka nxjerrur shpesh nga situata interin. Do te thoja qe edhe Ibra e ndihmoi mancinin per humbjen. Pati nje rast te paster bashke me Cruz , por ne vend te pasonte goditi vet. Po them per rastin e pare qe ja dha mbrojtesi , jo per te dytin. Cruz ishte komplet bosh duke pritur pasin. Per Figon dhe Crespon ke shume te drejte. Meritonin te luanin ne kete sfide. Nese Inter do te kishte shenuar gol i pari , komplet loja do te merrte rrjedhe tjeter. Burdiso nuk do te luante aq i tensionuar dhe nuk do te merrte kartona kot.
Megjithate keto i perkasin se kaluares. Urime Lpool dhe ngushellime Inter.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
me erdhi keq për interin.shpresoj qe roma te beje ndonjë te pabëre.
Lajme FLASH : Mancini deklaron se do te lere postin e trajnerit te Interit ne fund te sezonit , megjithese ka edhe 4 vjete ne kontrate. Sapo e lexova te faqja e UEFA , keshtu qe nuk eshte spekullim.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
e gjeti ndokush se ku e lan topin kta te liverpoolit sonte...
si duket spo mund ta gjejn ende, dhe atje jan ibahimovic me vieran duke kerkuar ende neper fush...(normal pas ndeshjes)....
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Ngushllime Interista skemi cka i bejme,behemi vitin tjeter shampiona na,vetem pa Mancinin dhe me rikthim te Adrianos.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
ximi hajt per hajr najp humbjen po mos u merzitni se ne mot de luni prap , e kerkova numrin tond sonte ama sen ta xheta thash tet paraqitem pakes tet nguci ahahhhahhhaha
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 11-03-2008 më 22:13 Arsyeja: Jo hahaha pa fund
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Krijoni Kontakt