Postuar më parë nga WALCHIRIA Ha ha ha sido me qen ti , mu sma lejo gjendja civile me ngaterru komet daku , ene ty besoj lol . Masnej nese te dun lum ti pse sthu .. Mos WALqenke e martume thuje ene ier ate punen e gjendjes civile
UNE JAM TI-TI JE UNE E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar më parë nga diocleziano Mos WALqenke e martume thuje ene ier ate punen e gjendjes civile Ha ha ha i her flet radio me lal Deklarime ne publik sbej un daku
Postuar më parë nga diocleziano hahahahahaha drague,lasciamo perdere sta parola,sciura vuol dire vacca morta/lop e ngordhur Hhahahahhaha sa kam qesh do te thote zonje re me dialekt. Po mbase nuk din dialekt lombardo lol.
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar më parë nga WALCHIRIA Ha ha ha i her flet radio me lal Deklarime ne publik sbej un daku po jo n'publik,ma thuj vetem mu n'vesh,un dihet qe i mbaj sikretet
Postuar më parë nga diocleziano po jo n'publik,ma thuj vetem mu n'vesh,un dihet qe i mbaj sikretet Jo jo kam fryk se me ha ujku masnej .. ha ha ha
Postuar më parë nga diocleziano Mos WALqenke e martume thuje ene ier ate punen e gjendjes civile DIOKL, njigjoje nje llaf prej plakut, tan femrat e forumeve jon t'martume so mos u qudit, kur ene se pi noj kafe ta pish me at dhe shoqen e saj ngusht
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga Xhuxhumaku DIOKL, njigjoje nje llaf prej plakut, tan femrat e forumeve jon t'martume so mos u qudit, kur ene se pi noj kafe ta pish me at dhe shoqen e saj ngusht Xhuxhumaku! Ke bere kurs simpatia ti? Na thuaj ku e ke bo qe te shkojme edhe ne
Postuar më parë nga suadabolzano Hhahahahhaha sa kam qesh do te thote zonje re me dialekt. Po mbase nuk din dialekt lombardo lol. çkemi ane ka sud tirolo suada,ça thon ata austriakt
Postuar më parë nga diocleziano çkemi ane ka sud tirolo suada,ça thon ata austriakt Hic rehat! Austriaket si gjermanet... dru me pre!hihihihi
tek le jenne e fundit, kishte qe ne Bolzano, 87% nuk jepnin scontrino kshu qe ka napulje, po ka ene bolxano
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt