Close

Rezultati i Sondazhit: A ju pelqen flamuri shtetëror i Republikës së Kosovës

Votues
334. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë

58 17.37%
  • Pak

66 19.76%
  • Aspak

210 62.87%
Faqja 8 prej 42 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 413
    Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Mua personalisht s'me ka pelqyer fare flamuri i ri i Kosoves, asnje simbol i kombit shqiptar nuk gjendet ne te.
    Per mua flamuri ideal do kishte qene, ngjyre e kuqe, harta e kosoves ne qender, sikurse dhe eshte dhe brenda hartes shqiponja dykrenare. Per keto eshte derdhur gjaku shqiptar. Flamuri i ri me duket me teper servilizem ndaj Evropes (pa dashur te ofendoj askend). Do te doja te dija domethenien e atyre 6 yjeve, kush mund te ma thote?
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    Mua si Kosovare me pelqen teper flamuri i Kosoves, sepse ky nuk duhet te simbolizoje Shqiptaret, por tolerancen qe e kemi bere per qellim te shkeputjes nga Serbia. Shqiptaret kane nje flamur... Shqiptaret kane 2 ngjyra, ndersa kete flamurin do ta perdorin per prezentimin e tyre si shtetas te Kosoves.

Une jam i lumtur qe flamuri i Kosoves nuk ka asnjeren nga ngjyrat e famulirt kombetare Shqiptare, sepse ne te ardhmen gjeneratat e ardhshme do te mund te ngatrronin flamurin e Kosoves me kombin...
    Himni i secilit Shqiptare eshte rreth flamurit ( Shqiponjes me dy krena) te perbashkuar.

Respekt

PS: @milanistja_el yllat simbolizojne nacionalitetet ne Kosove.
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Cilat jane ato nacionalitete more o zagar cka je ti?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga RAPTISHA Lexo Postimin
    Une jam i lumtur qe flamuri i Kosoves nuk ka asnjeren nga ngjyrat e famulirt kombetare Shqiptare, sepse ne te ardhmen gjeneratat e ardhshme do te mund te ngatrronin flamurin e Kosoves me kombin...
    ?????????????????
    e lexova nja dy here kete po nuk arrita ta kuptoja

DuRrSaKe Maska e Elena__Dr
    Anëtarësuar
    28-11-2007
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    252
    Nuk me pelqen fare i bukur do te ishte po te ishte kuq e zi .
    ♥I love INTER♥

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    se kam pa akoma kur ta shof do pergjigjem
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Mua si Kosovare me pelqen teper flamuri i Kosoves, sepse ky nuk duhet te simbolizoje Shqiptaret, por tolerancen qe e kemi bere per qellim te shkeputjes nga Serbia. Shqiptaret kane nje flamur... Shqiptaret kane 2 ngjyra, ndersa kete flamurin do ta perdorin per prezentimin e tyre si shtetas te Kosoves.
    Me fal e para punes me aq sa di une nuk jeni shkeputur nga Serbia me tolerance, sepse per te arritur ne kete dite kane derdhur gjakun shume e shume shqiptare, madje as sot Serbia nuk e pranon pavaresine e Kosoves, dhe nuk arrij ta kuptoj ku e sheh tolerancen ti ketu.
    Pastaj doja te te pyesja, tani qe keni fituar pavaresine nuk e quan me veten shqiptar ti? Ti do te ndiheshe me teper krenar nese do te prezantoheshe para botes me flamurin e ri apo me flamurin Kuq e Zi? Nese eshte keshtu, me shpjego pak te lutem si ishte e mundur qe ne diten e Pavaresise se Kosoves dominonte flamuri kuq e zi me shqiponjen dykrenare dhe jo flamuri zyrtar?

Himni i secilit Shqiptare eshte rreth flamurit ( Shqiponjes me dy krena) te perbashkuar.
    I dashur mik apo e dashur mikeshe me duken paksa absurde keto qe po thoni, personalisht uroj qe te jeni shprehur gabim padashje ne fjalet qe thoni, sepse ne te kundert do ju quaja mosmirenjohese kundrejt te gjithe atyre personave qe kane vdekur per keto ngjyra, per kete flamur dhe per keto simbole. Mendoj se gjeneratat e ardhshme duhet ta dine se çfare eshte bere per te arritur aty ku jane, duhet ta dine se perveçse i perkasin nje shteti me emrin "Kosove" i perkasin kombit shqiptar. Para se gjithashe jane shqiptare dhe duhet te ndihen krenar per perkatesine e tyre. Une personalisht mendoj se shteti dhe kombi jane e njejta gje, ndoshta gaboj... por me duket se ne kete menyre ju kerkoni te krijoni nje shtet me dy personalitete.

Ps. Faleminderit per shpjegimin e 6 yjeve ne flamur.

Respekte
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Jo me kot ky flamur u paraqit diten e pavaresise. As u pyet njeri as u be referendum, thjesht u paraqit qe ky do jete flamuri dhe shnet mirupafshim. Flamuri eshte jashtezakonisht i shemtuar, cdo flamur qe s'eshte ai shqiptar do ishte i shemtuar gjithsesi. Shpresoj qe ky flamur te valevitet derisa Kosova te ribehet pjese e Shqiperise.
    NENTORI I PARE: 28/11/1443
    NENTORI I DYTE: 28/11/1912
    NENTORI I TRETE: 28/11/2012???

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    @ Baptist, nuk je tu komuniku me familjen tonde, prandaj te lutem kursem prej ofendimeve t'tilla.

@xfiles - Kosovar nuk eshte komb, kete e dijme te gjithe, keshtu qe rezultatet e luftes na kana sjellur para nje akti te kryer ku ne nuk e kemi shliru vet Kosoven, dhe shtetin e ri e kemi sipas planit te Ahtiisarit. Keshtu qe kombi jone eshte Shqiptar, ndersa shtetesia Kosovar. Pasi se Kosova eshte shtet i pavarur nen mbikqyrje, mund te ndikohet shoqeri te reja te caktuara qe te harrojen kombin, duke ngritur intereset e tyre personale me lart se ato kombetare. per me tutje, nese je nga Kosova dhe je me i vjeter se 30 vjeq do te kujtohen disa persona te funksionareve qe jand ndier sikur Yugo.

@ Milanistja_el Shtet edhe kombi kane dallim, 1 shembull te thjesht po ta jap me popullin kurd, ata nuk kan shtet por per nga numri ndoshta jane sa Shqiptaret. Shqiptaret nuk do ta harrojne luften clirimtare, mireopo rezultat i mosunitetit tone eshte Kosova aktuale.
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga [MaRiO] Lexo Postimin
    se kam pa akoma kur ta shof do pergjigjem :D

Flamuri i Republikës së Kosovës
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 8 prej 42 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Kushtetuta e Kaçanikut, themelet e shtetit shqiptar në Kosovë
    Nga SkyThinks në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  3. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26
  4. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •