Ju lutemi jepni mendimin tuaj për flamurin shtetëror te Kosovës.
![]()
Ju lutemi jepni mendimin tuaj për flamurin shtetëror te Kosovës.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga besart : 21-02-2008 më 17:50
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
Me pelqen shumë...
Edhe pse ne zemer kam flamurin kombetar.
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Edhe mua me pelqen si flamur shtetror. Ndersa flamuri kombetar nuk do te largohet kurr nga shpirti, mendja dhe zemra jone.
Te mbrojme te drejtat autoriale. Te gjithe kunder plagjiaturave.
Besoj dhe jam shumë i bindur se flamuri kombëtar shqiptar, kurrë nuk do te mund të zëvendësohet me ndonjë flamur tjetër. Mirëpo politika deshti dhe Kosova duhet te ketë një flamur tjetër shtetëror.
Te them te drejten mua me pelqen flamuri i shtetit të Kosovës. (Shyqyr zotit qe nuk na kanë bërë dhe neve ashtu si Maqedonisë rreth përcaktimit te flamurit).
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
Te flas te drejten me pelqen vetem pak dhe ate shume pak, me pelqen pak pasi ka harten e Kosoves ne mes dhe per asgje tjeter!
Sui generis
esht kot fare nuk me pelqen hic!
do thoja si RapSoul ...
diqka spo muj ... te patken ti kishin ruajt ngjyrat , por nejse,ashtu eshte vendos .......gutted
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Eshte e keqja kur dikush tjeter te cakton simbolin tend kombetar, mirepo e mira eshte se pasi disa vjetesh mund te ndodh ndonje reform dhe flamuri ndryshohet, mos edhe bashkohet me ate te Shqiperise, pasi papritmas vendose dhe arrihet mareveshja e bashkimit te dy trojeve shqiptare![]()
Sui generis
do ishte me i bukur te ishte pjesa blu te te ishte e Kuqe
Njese nuk ka rendesi kjo rendesi ka pavarsia.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Krijoni Kontakt