Close

Rezultati i Sondazhit: A ju pelqen flamuri shtetëror i Republikës së Kosovës

Votues
334. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë

58 17.37%
  • Pak

66 19.76%
  • Aspak

210 62.87%
Faqja 10 prej 42 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 413
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga RAPTISHA Lexo Postimin
    shoki,

une prape po t'thom une nuk kam shkru punim shkencor qe me u mundu me nxer kuptim ndermjet rreshtave, keshtu qe mos fantazo edhe ndrysho kuptimin e krejt asaj qe kam shkru me 1 fjali prej ku ty po t'konvenon me kritiku.

Une nuk du me ngatrru asnjehere flamurin e Kosoves me t'Shqiptareve, keshtu qe mos me ngatrro me gjana te tilla mu. Nese ke lexu ma shume sesa postimi im, e nuk bazohesh ne demagogji dhe patriotizem te parqeve te qyteteteve te Kosoves ti mundesh me kuptu se Kosova ekziston si shtet i pranuar vetem per shkak qe ka pranuar pakon e Ahtisaarit, a nese don me ia bo qefin vetes e edhe mu ne mund te diskutojme te ndonje forum tjeter.

Une jam Shqiptar i Kosoves, me shtetesi Kosovare, edhe nese deshiron te diskutosh realisht atehere mund te diskutoj me ty, e nese don patriotski shifmi n'frontet qe qe do ti hapmi pas 3 - 5 vjetesh shoki....edhe sipas pakos se Ahtisaarit këtu mund ta kuptosh qe Kosova nuk eshte e Shqiptareve de jure, sepse njifet si vend shumekombesh...

Mos me kunderargumento me ndjenja, por me informata te lutem, nese don me kalu mire nese jo me konklusione te tipit " ti mendon..." sepse une nuk mendoj qysh thu ti...se nuk di.

Mos ma luj patriotin pa u kon,
    A ti po don me m'kallzu mu a jam patriot a jo a?

Kqyre, po i bie shkurt se nuk kam nerva me u marre me pelenat tua.
    E para (e kjo asht ma e randesishmja per me mujte me u marre vesh dy njerez)

1. Mos rrej. (thuje te verteten, e verteta e cliron)
    2. Pranoje qe nuk te ka pelqy ajo lecke. (po thuj duhet me e pranu pavarsisht pelqimit tone.)
    3. Kallzo si krejt tjerte qi nuk ke pas care pa e pranu lecken ne kembim per pushtet.

edhe fund. -Ska ma!

p.s.:
    Shihemi ne front bacit, vec a je ai qi lufton se n'shpine t'mbaj.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    shoki,

e fundit qe po debatoj me ty sepse vendosa me t'hudh te leckat e vërteta, n'listen e njerzve t'papëlqyeshëm, edhe mos me lexu ma llokopendra me ofendime

1. ta dërgova e-mailin për me t'njoft ma mirë shoki, prej kujt me u frigu që me rrejt ?
    2. mos i thuj flamurit Kosovës leckë, sepse vlen parimi "sa ki aq vlenë", ai flamur na përfaqëson
    3. Kosova nuk ka patur kapacitete për bashkim Kombëtar, edhe ky flamur dhe shumë kompromise të tjera janë bërë për shkakë të Kosovës, mos u bazo n'mu bazohu n'histori dhe të drejtë ndërkobëtare.

hiqmu.

P.S. Bacit, ka kohë për fronte t'tilla, për momentin mësoje luftën e komunikimit, mësohu me komuniku si Shqiptar, me respekt për vllaun.
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    Hyj Njeriu nje nderhyrje te vogel, lidhur me flamurin e pare me imazh te shtetit, flamur tjeter me imazh te shtetit e ke Qipron, por ai shtet eshte i ndare nga Greqia dhe Turqia.

Por kete here pasi kemi perkrahjen e fuqishme nga shtetet e fuqishme ushtarakisht, si dhe ekonomikisht, besoj qe do ta kemi teritorin e Kosoves te bashkuar.
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    thaci e nxorri me dymdhjet yje flamurin, me i llaf i tha evropianve na doni lecke higjienike ok po e bojme lecke higjienike. dhe i thane qe nuk mund ta vesh me 12 yje po tallesh me ne ti apo ca. ok e pjestojme per dy ia boni thaci i vejme 6 yje. s'ka nevoje me qene 12 here komunist, 6 here mjafto. dhe kshu u bo ajo lecka, pastaj doli duke qesh dhe tu u tall para kameres. tashi vete kta qe e bone lecken e dine qe eshte per nevoja higjienike, po un smar vesh kta jevgjit qe kane votu ke kjo tema dhe jane dashuru me lecken higjienike

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Kosovaret jane shqiptare dhe shqiptaret e kane flamurin e tyre,flamurin e Skenderbeut e t'Adem Jasharit.Keto flamure si breke plazhi ekzistojne vetem se nuk kemi se c'bejme.Por mendoj se nuk eshte fare e nevojshme ti jepet rendesi,

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    I deshiroj jete te gjate sa flamurit te Rugoves

teper shume i deshirova
    Ndryshuar për herë të fundit nga unreal : 07-03-2008 më 01:09

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Votova pak,vetem per respect te hartes se kosoves ne mes.Me shume do me pelqente nje variant i shqiponjes dy krenare.
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    JO!

Nuk eshte flamur serioz. Ku di un sma mbush fare syrin. Ndoshta nga qe sna eshte mesuar akoma syri. Megjithate rendesi ka qe Kosova tani eshte e lire

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    Me Mire Do Ishte Flamur Kuq E Zi
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

SYSHQIPONJE Maska e labi i maleve
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225
    Ore djema,sido qe te vene punet ne drejt bashkimit po shkojme heret a vone dhe kjo duket,keshtuqe ne funnd te flamuri i Gjergj Kastriot Skenderbeut do te vemi te gjithe.
    LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.

Faqja 10 prej 42 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Kushtetuta e Kaçanikut, themelet e shtetit shqiptar në Kosovë
    Nga SkyThinks në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  3. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26
  4. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •