shoki,
une prape po t'thom une nuk kam shkru punim shkencor qe me u mundu me nxer kuptim ndermjet rreshtave, keshtu qe mos fantazo edhe ndrysho kuptimin e krejt asaj qe kam shkru me 1 fjali prej ku ty po t'konvenon me kritiku.
Une nuk du me ngatrru asnjehere flamurin e Kosoves me t'Shqiptareve, keshtu qe mos me ngatrro me gjana te tilla mu. Nese ke lexu ma shume sesa postimi im, e nuk bazohesh ne demagogji dhe patriotizem te parqeve te qyteteteve te Kosoves ti mundesh me kuptu se Kosova ekziston si shtet i pranuar vetem per shkak qe ka pranuar pakon e Ahtisaarit, a nese don me ia bo qefin vetes e edhe mu ne mund te diskutojme te ndonje forum tjeter.
Une jam Shqiptar i Kosoves, me shtetesi Kosovare, edhe nese deshiron te diskutosh realisht atehere mund te diskutoj me ty, e nese don patriotski shifmi n'frontet qe qe do ti hapmi pas 3 - 5 vjetesh shoki....edhe sipas pakos se Ahtisaarit
këtu mund ta kuptosh qe Kosova nuk eshte e Shqiptareve de jure, sepse njifet si vend shumekombesh...
Mos me kunderargumento me ndjenja, por me informata te lutem, nese don me kalu mire nese jo me konklusione te tipit " ti mendon..." sepse une nuk mendoj qysh thu ti...se nuk di.
Mos ma luj patriotin pa u kon,
Krijoni Kontakt