Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 88
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    pajtohem ne shum sene me ty anthem

po me thuj ti si do ta falenderonin shqiprin?

"Falenderojm Shqiprin per ndihmen qe u dhan shqiptarve"

si pa kuptim me duket.

sa per at shkrimin nalt mos me than plotsisht, pajtohem me 98%
    Lexoje Deklaratën e pavarësisë, askund nuk përmendet UÇK.
    Askund nuk përmendet që kemi qenë vend i kolonizuar.
    Askund nuk përmendet lufta e lavdishme, dhe gjenocidi i tmerrshëm mbi ne.
    E nuk përmendet as Shqipëria.

Ça i thu kësaj ???

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    kuptoj ku e ke llafin

po flamuri shqiptar nuk lejohet ne asni menyr
    Nuk lejohet nëse pranon.
    Por këta tanët kanë pranuar, dhe ne tash po e paguajmë haraçin.
    Flamuri është i shenjtë e nuk është dashur asesi të heqet dorë prej tij.

Liria nuk kushtëzohet me asgjë. Liria të takon jo pse e ndërrove flamurin, por pse është e drejtë e pamohueshme e çdokujt.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    jam shume dakort me keto qe ka shkruajtur ky zoteria !!! eshte nje e vertete e hidhur qe asnjeri nuk do ta pranoi !!! pervecse ketij zoterise qe e ka shkruajtur !!! e pse kosova nuk falenderoi shqiperine per kontributin qe ka dhene ne pavarsine e saj ??? e pse kosova duhet te bente nje flamur qe as i tille smund te quhet ??? ka shume pse por une solla dy nga shume psete qe me mundojne tani si shqiptar qe jam !!! por mire e ka mjer ai popull qe bie ne gjume sepse eshte i vdekur !!! zoti i dha nje gje te mire edhe nje te keqe njerzimit harresen !!!
    Mbulimi i Prishtines dhe mbare Kosoves kuq e zi, flet me shume se fjalet. Kontributi i Shqiperise per Kosoven, i cdo forme, s'ka nevoje per flete lavderimi.
    Ai kontribut eshte i natyrshem, si qumshi i nenes per femijen e vete, si vellai per motren apo per vellane. A jepen lavderime ne keto marredhenie? Fjalet jane te panevojshme kur te lidh nje gjak, nje fryme e shenjte.

Per flamurin, Kosova ishte e kushtezuar per te pranuar nje flamur te tille. Por ne fund te fundit, eshte flamur shteteror e jo kombetar.
    Paketa e Ahtizarit kushtezon Kosoven heperhe ne disa aspekte, qe nga ai ushtarak e politik, por dhe qeveritar. Nuk e di sa anetare jane ne dijeni qe EU ka te drejte te vendos veto per cdo qeveri kosovare qe zgjidhet dhe qe s'permbush kushtet e paracaktuara. Pra nje veto ndaj vullnetit te popullit.

POR: Keto vite qe vijne jane disi vite tranzicioni. Prezenca e EU nuk do jete e perhershme, bile te marrim anen pozitive, me ate prezence vjen dhe kontributi qe do jape. Gjate kesaj periudhe do konsolidohen institucionet ekonomike, politike dhe sociale te Kosoves.

Per mendimin tim, ajo cfare duhet te kemi parasysh eshte se Kosova eshte me ne fund e pavarur nga Serbia. Se Kosova eshte e lire. Pastaj varet nga secili nqs do te mendoje qe gota eshte gjysme plot apo gjysme bosh. Une jam me te paren .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Lexoje Deklaratën e pavarësisë, askund nuk përmendet UÇK.
    Askund nuk përmendet që kemi qenë vend i kolonizuar.
    Askund nuk përmendet lufta e lavdishme, dhe gjenocidi i tmerrshëm mbi ne.
    E nuk përmendet as Shqipëria.

Ça i thu kësaj ???
    ktu me zune skam shka te them
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    or miq e di si o puna,

eshter njesoj sikur ti thush Ismail Qemalit, Luigj Gurakuqit, Mehmet Konices, dhe Isa Boletinit, pse pranuat keto kufi te Shqiperise qe kemi sot

Gjerat nuk varen prej nesh, pasi ne nuk jemi as Amerika dhe as Britania e Madhe.

Edhe vete Rusise, kur i kishin rene breket i iku plot toke nga duart. Tani qe ka ca nafte ne dore, ka fillu prape me bo si e forte, por pas nja 15 vjetesh kur Siberia te kete vetem akull, do e shihni si do ti ike Cecenia, dhe plot republika.

Kshu mos kerkoni qiqrra ne hell.

Kosova eshte e pavarur, pervec perpjekjeve tona si Shqiptare, se do Amerika, Britania e Madhe, por edhe Franca, po po Franca.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    SHEMBULLI KONKRET ESHT GJERMANIA.edhe ata i ndan padrejtesisht
    Unë nuk po hy në debat, se a ka pasur Gjermania të drejtë në L2B, apo nuk ka pasur.

Por nëse e krahasojmë rastin e atëhershëm me rastin tonë, Është dashur që KFOR të shkojë të sundojë Serbinë, dhe ta ndajë atë në dy pjesë. Në fakt na kanë ndarë ne.

Jo vetëm Presheva, që është nën Serbi por edhe këto që ne mendojmë se i kemi brenda shtetit në fakt janë nën kontroll të minoritarëve të armatosur.

Psh sot në mëngjes nuk munda të shkojë në Gjilan tek një shok i imi sepse serbët e Graçanicës e kishin mbyllur rrugën.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    kuptoj ku e ke llafin

po flamuri shqiptar nuk lejohet ne asni menyr

tani ti ose nuk do te moresh vesht ose bo sikur smerr vesht
    po e di mer qe nuk lejohet prandaj irritohem sepse nuk ka pike lidhje me historine qe eshte shkruajtur nga te paret tane edhe ketej !!! sepse e di qe nuk lejohet !!! me mire te kishin vene flamurin e BE-s edhe do ishim ne rregull !!! sepse si flamuri i BE-s ngjan edhe ai qe eshte shpallur si i tille !!! megjithse mua nuk me duket si flamur por si lecke me shume e pavlere !!!

sa per ndihmen i jemi mirenjohese amerikes sepse ka dhene shume per kosoven edhe per clirimin e saj por mos harro se 500 mije veta i ka mbajtur shqiperia ne kohe lufte kete mos e harro !!! une kam qene nje nga ata femije qe kam ndihmuar ne pallatin e sportit ne tirane vellezrit kosovare e them pa modesti sepse kam qene femije per vete !!! mos harro qe shumicen e armeve uck e ka marr nga shqiperia !!! nese kryeministri i kosoves nuk e ka permenduar uck ose nuk ka luajtur rol uck ose eshte quajtur bande terroristash perderisa nuk permendet sepse kshu do BE dhe KS !!! prandaj jane disa gjera qe kollaj te pertypen !!! nejse mendimi eshte i lire !!! e respektoj mendimin tuaj !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    O anthem,

po kemi duru 95 vjet o burr i dheut, duro edhe ca vite

Serbet jane pleq, e dalengadale, do behen me pak se 0.005 %.

e atehere?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Per mendimin tim, ajo cfare duhet te kemi parasysh eshte se Kosova eshte me ne fund e pavarur nga Serbia.
    Deklarata thirret në Rezolutën 1244.

Ja një fragment nga teksti i Deklaratës:

12. Ne, nëpërmjet kësaj, afirmojmë në mënyrë të qartë, specifike dhe të parevokueshme se Kosova do të jetë ligjërisht e obliguar të plotësojë dispozitatat e përmbajtura në këtë Deklaratë, përshirë këtu veçanërisht obligimet e saj nga Plani i Ahtisaarit. Në të gjitha këto çështje, ne do të veprojmë në pajtueshmëri në parimet e së drejtës ndërkombëtare dhe rezolutat e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, përfshirë Rezolutën 1244 (1999). Ne shpallim publikisht se të gjitha shtetet kanë të drejtën të mbështeten në këtë Deklaratë, dhe i bëjmë apel të na ofrojnë përkrahjen dhe mbështetjen e tyre.
    Rezoluta 1244 e njeh sovranitetin e Serbisë mbi Kosovën.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Unë nuk po hy në debat, se a ka pasur Gjermania të drejtë në L2B, apo nuk ka pasur.

Por nëse e krahasojmë rastin e atëhershëm me rastin tonë, Është dashur që KFOR të shkojë të sundojë Serbinë, dhe ta ndajë atë në dy pjesë. Në fakt na kanë ndarë ne.

Jo vetëm Presheva, që është nën Serbi por edhe këto që ne mendojmë se i kemi brenda shtetit në fakt janë nën kontroll të minoritarëve të armatosur.

Psh sot në mëngjes nuk munda të shkojë në Gjilan tek një shok i imi sepse serbët e Graçanicës e kishin mbyllur rrugën.
    vlla e thash me kuptimin qe sic e ndan gjermanin superfuqit e botes ashtu dhe ne na ndan superfuqit.gjermania u bashkua sepse ishte e drejt ashtu dhe ne ndoshta bashkohemi

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vargjet e dhimbjes!
    Nga DI_ANA në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 28-06-2009, 13:58
  2. Si e fshehin tradhëtinë femrat?
    Nga OO7 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 19-10-2006, 06:00
  3. Pse ndodh tradhetia bashkeshortore
    Nga Klevis2000 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 20-09-2004, 23:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •