Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 100
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Yeah, dhe mbasi te kesh vene ne praktike keto keshillat e kesaj revistes te leshte Jeta, kur te duash lexo dhe ndonje artikull te titulluar" si te rigjesh veten". Keto s'jane keshilla, keto te bejne te mos kesh me jete tenden por t'a sjellesh totalisht rreth pales tj. Pfiuuuh
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ndoshta ke te drejte....ndoshta!!
    Se kam gjetur ate qe thua akoma....te kuptoj shume mire!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Une kam ecur me nje parim ne jete Di_ANA: vetja ime eshte nr.1. Kush dashurohet me mua dashurohet per ate qe jam tani. Nese une filloj e kompromentoj veten e te humbas respektin per ate qe jam atehere si mund te pres qe pala tj. te me dashuroje?
    Njeriu mund te jete pakez fleksibel me babane e femijeve te tu, por me nje te dashur, me nje njeri qe s'ka pasur as guximin te te vije ne familje as qe behet fjale.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Une kam ecur me nje parim ne jete Di_ANA: vetja ime eshte nr.1. Kush dashurohet me mua dashurohet per ate qe jam tani. Nese une filloj e kompromentoj veten e te humbas respektin per ate qe jam atehere si mund te pres qe pala tj. te me dashuroje?

Me pelqejne femrat me personalitet te forte dhe te vendosur!
    Kurse une gjithmone kam vene te tjere para vetes sime,kam urryer veten time,kam dashur qe te tjeret te me donin dhe kam dhene gjithçka,gjithçka qe kam patur!
    Jam djegur kudo...dhe kur e mendoj sot them qe gabimi dhe faji qendrojne te une si individ,pasi ashtu sic ti thua,nuk respektoj veten time!

Si mund te rifitojme besimin ne vetevete,si mund te duam veten,çfare duhet bere?!
    "Carpe Diem"

Si mund te rifitojme besimin ne vetevete,si mund te duam veten,çfare duhet bere?!
    Gabimi i pare qe ti ben eshte se kerkon keshilla nga nje TJETER se si te respektosh TI veten. Mendo qe bota rrotullohet rreth teje dhe jo ti rreth saj, shpresoj qe do shofesh ndonje ndryshim

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Kurse une gjithmone kam vene te tjere para vetes sime,kam urryer veten time,kam dashur qe te tjeret te me donin dhe kam dhene gjithçka,gjithçka qe kam patur!
    Jam djegur kudo...dhe kur e mendoj sot them qe gabimi dhe faji qendrojne te une si individ,pasi ashtu sic ti thua,nuk respektoj veten time!

Hapi i pare drejt lumturise eshte restaurimi i raportit me veten.E lumtur mund te jesh dhe single. Me mire vetem se me njerez qe s'te respektojne e qe kerkojne"fleksibilitet".
    Bej listen e gjerave qe kerkon ne nje njeri dhe MOS u trego fleksibel ne ate prizem derisa te gjesh njeriun qe te ploteson totalisht. Nje jete kemi. S'ja vlen te kalohet duke u bere pre e njerezve te rendomte.

Po s'respektove veten, si mund te te respektojne te tjeret?!

Angel_j, je gabim. Njeriu ka momente qe ka nevoje per mbeshtetje morale. Kjo s'ka nevoje t'i tregohet se kush eshte kjo si njeri, por ka nevoje t'i thuhet qe ka nevoje te kerkoje respekt nga te tjeret. Vetmia te heq mendet e kokes,si mua, si ty, si te gjitheve, sidomos kur je pa njerez te afert qe te mbledhin ne momentin e duhur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 17-02-2008 më 19:31

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Gabimi i pare qe ti ben eshte se kerkon keshilla nga nje TJETER se si te respektosh TI veten. Mendo qe bota rrotullohet rreth teje dhe jo ti rreth saj, shpresoj qe do shofesh ndonje ndryshim
    Mendon se perfeksioni ekziston te te gjithe?
    Une them qe jo....
    Ka disa qe e pranojne dhe disa te tjere qe jo,por ama te gjithe kemi te mirat dhe dobesite tona dhe nuk eshte gabim te kerkosh te mesosh!Nuk me duket gabim te shprehesh dhe te kerkosh nje ndihme,qofte kjo edhe virtuale,por ama di kujt ja kerkoj!
    Flm per ndihmen!
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Angel_j, je gabim. Njeriu ka momente qe ka nevoje per mbeshtetje morale. Kjo s'ka nevoje t'i tregohet se kush eshte kjo si njeri, por ka nevoje t'i thuhet qe ka nevoje te kerkoje respekt nga te tjeret. Vetmia te heq mendet e kokes,si mua, si ty, si te gjitheve, sidomos kur je pa njerez te afert qe te mbledhin ne momentin e duhur.
    Ajo qe un i thash qe e kishte gabim ishte thjesht se po kerkonte nga nje tjeter ti tregoje se si te respektoje pikersiht ajo veten, gje qe un e mendoj si gabim ... gjithmon duke u nisur nga fakti qe asnje nuk te do te shohi me mire se vetja ... njerezit jane egoiste, dhe asnjeher nuk do te thone ate qe duhet, po thjesht ate qe ti do te degjosh, midis ketyre ka shum ndryshim.
    Nuk thash aspak se e kishte gabim qe po kerkonte dike per te hequr vetmine.

Mendon se perfeksioni ekziston te te gjithe?
    Une them qe jo....
    Ka disa qe e pranojne dhe disa te tjere qe jo,por ama te gjithe kemi te mirat dhe dobesite tona dhe nuk eshte gabim te kerkosh te mesosh!Nuk me duket gabim te shprehesh dhe te kerkosh nje ndihme,qofte kjo edhe virtuale,por ama di kujt ja kerkoj!
    Flm per ndihmen!
    Sigurisht qe NUK existon, asgje dhe asnje nuk eshte perfekt. Ne nje lidhje ti dhe partneri yt permbushni te metat e njeri-tjetrit.
    Gjithsesi qofsh me nder

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Ne nje lidhje ti dhe partneri yt permbushni te metat e njeri-tjetrit.
    Gjithsesi qofsh me nder
    mendon se disa te meta duhet te lihen ne nje lidhje,pra mos ti ngasim ???
    pra ajo qe doja te thoja une me mire nje e mete se sa nje permbushje fallco sa per te thene ???
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

DI_ANA kur lexova kete qe kishe shkruar u ndjeva vertet sikur e kisha shkruar une. Nuk eshte se nuk kam respekt per veten sepse kam jashte mase, por gabimi im eshte qe gjithmone ju jap njerezve me shume se c'duhet, ju besoj jashte mase dhe mendoj per te tjeret para meje. Mendoj se nqs nuk mendoj per ate qe dua me perpara, edhe une nuk do jem e lumtur dhe e keqja me ate eshte se pikerisht ai person fillon te bej me pak per ty sepse e di qe ti do vazhdosh te besh per te sepse e tille njeri je. Besoj se ne po denohemi sepse kemi nje zemer te madhe dhe ajo nuk eshte e drejte

Tani e kam kuptuar qe nqs nuk dua veten time dhe te mendoj per veten time se pari, asnje tjeter nuk do mendoj per mua. Nuk eshte se nuk i ve te tjeret si prioritet dhe perkundrazi e kuptoj qe shpeshhere bej te njejten gje qe beja me perpara, por tani te pakten shkoj me parimin qe "Actions speak louder than words". A eshte e lehte? Absolutisht JO, por te pakten vete fakti qe e kam kuptuar qe dicka duhet te ndryshoj eshte dicka pozitive. Pse duhet te japim vetem ne? Pse duhet te jemi OK edhe pse ajo qe na ofrohet eshte minimale ne krahasim me cfare ofrojme ne? Meritojme shume here me mire se aq dhe duhet te fillojme qe t'ua bejme te ditur kete edhe atyre qe mendojne se meqe kane rrembyer zemren tone mund te lozin me ndjenjat tona.

Respekte si gjithmone.

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deri ku do të arrinit për të mbijetuar?
    Nga LlaCiPaCi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 08-03-2009, 17:48
  2. Deri ku do arrinit per te fituar dashurin e nje vajze?!
    Nga FierAkja143 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:21
  3. Presidenti kthen mbrapsht ligjin mbi ushtrine
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 07-06-2003, 23:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •