Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Deri ku do të arrinit për të mbijetuar?

Cdo te benit nqs ju rrezikohet jetesa?

Kam marre shkas nga nje liber qe kam lexuar se fundi.
    Ben fjale per nje te burgosur diku te 700 akuza dhe si pasoje burgim i perjetshem.
    Ai arriti te thyente kaviljen e tij...vete e vetem qe kur ti lidhnin kembet dhe ta transferonin ne nje ambjent tjeter te burgut te mund te hiqte zinxhiret dhe te vraponte vetem me njeren kembe...theu gishtin qe te mund te hiqte prangat...shkuli floket me duart e tij qe te dukej si i semure me lebroze dhe ta nxirrnin qe mos te infektonte te tjeret ne burg...dhe ne fund ai doli nga burgu .
    Doli...dh teksa plakej ne vetmi...ne shtepine tij ne nje vnd te shkrete..kalon nje i burgosur tjeter qe kishte dale nga burgu. Ky e mirepret ne shtepi...dhe tjetri i tregon se si kishte kur nga burgu.
    Ai thjesht kishte paguar para per ta liruar nga zinxhiret dhe kishte marre vrapin.
    Kaq lehte...

Fundi i filmit vjen me nje shprehje qe mua me ka lene mbresa..." A ja vlejti ajo qe bera...a ja vlen te mbj kete shkop sepse nuk mund te eci me nje kembe..a ja vlen qe ta mbaj lugen me doren e majte...sepse nga e djathta nuk me punon gishti i madh...a ja vlen qe floket me dalin tufa tufa..a ja vlen e gjith kjo qe bera per te jetuar vetem...?

Pyetja ime per ju eshte kjo :

Deri ku do te arrinit qe te jetonit( ne rastet kur ju seriozisht ju rrezikohet jetesa)...dhe nqs ju arrini deri ne ekstrem( ate qe quani ju extrem ) ...mendoni se kjo nuk do te lere gjurme ne jeten tuaj?

Me rrespekt LlaCiPaCi
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Do beja gjithcka vetem nqs nuk do kishte noj rrugezgjidhje tjeter,po te kjo historia qe tregove ti,paska pas edhe nje rrugezgjidhje tjeter,pervec se te linte veten sakat ne kte menyr...Duhet provuar gjithcka,por jo duke ia filluar nga fundi,nga ekstremi me terrible,po nga ato qe te duken me te pershtatshme njeher...
    A do te lere gjurme ne jeten tende???...Cdo moment i jetes tende le gjurme,jo me nje sakrifice per te shpetuar jeten tende...
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ai robi me 700 akuza si fillim nuk duhej te ishte lene i gjalle, jo burgim i perjetshem.
    Ai robi duhej ta kuptonte vet qe nuk ja vlente te jetonte sepse si ne burg si jashte tij do ishte thjeshte nje parazit, dhe per parazitet ka vetem nje denim, eliminimi.

Nuk e di se çfare do beja per te jetuar, mbase gjithçka mbase asgje ne varesi te rrezikut qe me kanoset. Ne ndonje situate do vetevritesha edhe pse nuk me kanoset asnje rrezik per jeten, ne ndonje situate do beja te pamunduren per te shpetuar jeten.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Adaes... Mendon se ato gjurmet qe do te lene mund te jene aq te fuqishme dhe aq shume me emocion negativ ose poziti sa mund te te conin ne nje gjendje depresive? Nqs po do mendoje se ja vlen qe bere ate gje qe te la gjurme?

xFiles... Nuk mund te vriten njerezit ashtu si thua ti. un te kuptoj pse ke vene hitlerin...po duhet marre parasysh qe cdokush duhet te vuaje per veprimet qe ben. Sepse do te ishte shume e lehte per ate po te eleminohej...shum dhimbje e shkurter .
    Cdokush e jeton jeten e tij ne menyren e tij...kshuqe nuk ke pse e paragjykon...mund te kete pasur dicka ne te kaluaren qe e ka bere te perfundoje atje...
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Do beja gjithcka vetem per femijet e mi, per jeten time nuk do besoj do te gjeja kurajo te sakrifikoja gjer ne ekstremitet.Nuk e di.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 08-03-2009 më 09:29
    Feelings change - memories don't.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Do beja gjithcka per femijet dhe familjen time....

Ps...Teme e bukur Llaci
    "Carpe Diem"

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    N varet ne cfare rreziku ndodhem dhe si kam ardh deri aty. Ndodh qe te dorëzohem si thotë ajo shprehja " kur te vijnë te këqijat, hapju derën " por ndoshta edhe do te kisha luftua deri ne piken e fundit për te shpëtuar jetën time. Por prape ne ketë mënyre si jam vetëm prindit le keq, se familje skam njehere, por ndoshta po te kisha familje do ishte shume me ndryshe ku di.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    jeta eshte e dhimbshme.
    Krimineli me i keq,vrasesi, perdhunuesi etj.kur kane arritur ne prag te vdekjes--me falni jeten -kane thene.

Kur bie fjala per familjen do beja gjithcka.

Per vete ,po perdore kete shprehjen MmEeTtIi(ohhh Got nickname)"kur te vijne te keqijat,hapju deren"
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Sdo beja shume ... midis jetes dhe vdekjes ekziston nje vije teper e holle .

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    Sdo beja shume ... midis jetes dhe vdekjes ekziston nje vije teper e holle .
    Shpresa vdes e fundit thonë. Mendon se atë vijën e holle te vdekjes e kalojmë dhe i provojmë te gjitha.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nëse mund të kthenim kohën mbrapa..!!
    Nga Alicia në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 20-03-2024, 03:49
  2. Historia e shqiptarëve në Ukrainë, si kanë mbijetuar si të tillë
    Nga RTP në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 18-03-2023, 15:41
  3. Deri ku do arrinit per te fituar dashurin e nje vajze?!
    Nga FierAkja143 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:21
  4. Dëshmitë e të huajve për luftën në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •