A i ngisni makinen nqs. keni konsumuar alkol?Une per vete e shkel ndonjehere,por jo me shume se 2-3 birra.Kur shkojme neper darka i jep gruja.Po ju?
A i ngisni makinen nqs. keni konsumuar alkol?Une per vete e shkel ndonjehere,por jo me shume se 2-3 birra.Kur shkojme neper darka i jep gruja.Po ju?
Po e kalova pijen zor se mi merr njeri ēelsat e makines.
E di qe jam gabim po hajde e ma thuaj ne ate moment!
Saher qe ulem per te pire ne fillim kyc makinen pastaj filloj nga avazi.
E kam pare veten iher keq dhe sma mban me
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Ka shume si une, qe ne ato momente u duket si ofendim po ti marresh ēelsat e makines.
Pastaj vetem kur e perplas apo me e keqja qe te besh ndonje aksident me te rende!
Une nuk e ngas kurre makinen kur pi, 1 sepse nuk pi, 2 sepse nuk di ta ngas makinen.
Kur dal qe do pi , shkoj me taxi e vi me taxi , sepse gjithmon nje got terheq tjetren keshtu me mir te jem e sigurt ...
dhe ku te mbytemi pa patente,megjithese berlini te afron shume mundesi per24ore bus,taksi,tranvaj etj............zanati.
Zakonisht kur pi.. pi bindshem, mgjthse 1 2 apo 3 birra sme bejn efekt prap se prape nuk i jap makines qofte dhe nje birre e vetme, i kam vu vetes kusht.... eshte me mire me marre taksi se me lan patenten. makina eshte buka e gojes, pa makine je i lodhun.
Krijoni Kontakt