Nëse janë 7 milionë shqiptarë në Ballkan, dhe nëse të gjithë meshkujt 16-60 vjeç, janë të gatshëm të kapin pushkën në rast rreziku, atëherë do të kemi 2.100.000 ushtarë.
Nëse janë 7 milionë shqiptarë në Ballkan, dhe nëse të gjithë meshkujt 16-60 vjeç, janë të gatshëm të kapin pushkën në rast rreziku, atëherë do të kemi 2.100.000 ushtarë.
Ka mjaft për të bërë.per te bere cfare?
Unë e ceka se kjo do të duhej të bëhej në rast rreziku kur të sulmon dikush.
Për momentin të gjithë janë duke na sulmuar. Jetesa e shqiptarëve nën okupim, nuk garanton jetë të mirë për këta shqiptarë. Garanton vetëm ferrin, prandaj na duhet çlirim dhe bashkim kombëtar.
2 milionë e 100 mijë ushtarë, të stëvitur, me përkrenare e gjoksore çeliku që të mos i kap askund plumbi, 1 tanks në 4 ushtarë, dhe nja 200 raketa rë përmasave që i përdori NATO në luftën e Kosovës do të mjaftonin për t'ia ulur kokën flliqsinav greko-sllave, dhe për të bashkuar të gjitha trojet shqiptare, në një shtet të vetëm.
Smorra veshpunto nero, o punto nero,.....
kush po te sulmon?
kur te sulmuan te ndihmoi bota dhe y mbyll ai muhabet. Kur te behet Kosova shtet nuk ka me sulme se nuk te le njeri ti hapesh lufte nje shteti tjeter ne mes te Europes.
Po plan i mire duket dhe ky. Armatosuni ju, te armatoset dhe Serbi dhe mbajini rraketat te drejtuara nga njeri tjetri per te siguruar paqen dhe lumturine.
Bota nuk nidhmoi aspak. Po janë ca shtete që kanë interesa këtu, prandaj na okupuan. Ata përdhunuan aq femra sa përdhunoi dhe shkjau.kur te sulmuan te ndihmoi bota dhe y mbyll ai muhabet. Kur te behet Kosova shtet nuk ka me sulme se nuk te le njeri ti hapesh lufte nje shteti tjeter ne mes te Europes.
Ata vranë me dhjetëra fëmijë gjatë këtyre viteve të pasluftës.
Më 17 dhe 18 mars, 2004, kur populli u ngrit për të shprehur pakënaqësinë, KFOR vrau dhjetëra djem shqiptarë, dhe qindra të tjerë i burgosi.
Më 10 shkurt 2007 kur Shqiptarët u ngritën në protestë paqësore, policia rumune me urdhërat e ndërkombëtarëve vrau 2 shqiptarë në lule të rinisë, dhe plagosi 80 të tjerë.
Para ca muajsh policia bullgare e Maqedonisë, hyri në Brodec e fshatra tjerë ku arrestoi shqiptarë pa pikë faji. Sot shohim videon ku shqiptari është i rrahur e i torturuar, në gjendje agonie me dhunë e detyrojnë të flasin.
Ke dëshirë t'a shohësh fëmiun tënd në atë gjendje???
Vendosja e shërbimit të detyruar ushtarak
po me kapen hallall ja baft zoti , po tiki un me kamet e mia ne ushtrri ! gja qe sbahet kshu qe v.... p
PS: po ato qe kan fmi re i marrin per ushtar ???
ajd shnet.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Tani qe bota ndihmoi ndihmoi se vete nuk benit dot asgje. sigurisht per interesa po rendsi ka qe ndihmuan. Lufta esht luft pastaj nuk ka asnjehere te mira.
At qe ndodhen ishin se nuk ke qene shtet deri me sot. prandaj beheshin ato gjera. po sot e tutje do jesh shtet me vete jo krahine e Serbise ku rbejn ata cfare te duan pa i kerkuar leje njeriu se jane ne toke te vet.
aq sa na pushton e na vret e masakron ne greku brenda territoreve tona, aq ka per t'ju bere dhe serbi juve. Nuk le njeri te sulmoje nje shtet nje shtet tjeter ne mes te Europes se perseri do shofin interesat e veta dhe nuk u intereson gjendja e luftes ne Ballkan asnje shteti europian.
Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 12-02-2008 më 19:21
Po pse bre po fol andrra ktu, kur nuk kanë kaluar ende një vit që kur u arrestuan shqiptarët në Brodec, dhe sot po e sheh shumë qartë videon se si e kanë malltretuar shqiptarin që nuk mund t'i hap sytë nga lodhja dhe torturat. A je mirë n' trutë tua?? Të lutem fol me fakte e jo me besim e andrra.Nuk le njeri te sulmoje nje shtet nje shtet tjeter ne mes te Europes se perseri do shofin interesat e veta dhe nuk u intereson gjendja e luftes ne Ballkan asnje shteti europian.
Unë nuk po shoh që nuk po lejojnë. Ata në fakt po lejojnë.
Unë ua shoh për të madhe ju shqiptarëve andej kufiri që besoni kaq shumë në demokraci kur vetë demokracia është ajo që u solli në këtë gjendje. Ju besoni kaq shumë në Europën, se nuk e provuat të vriteni e të plagoiseni nga europianët, nuk e provuat të vriteni nga serbi n'ë sy të europianëve.
Si nuk lejojnë që të bëhet luftë?? A ke njohuri ti për maskarën e Srebrenicës, ku nën sy të holandezëve janë vrarë 8000 njerëz???
Të lutëm mos fol andrra këtu, janë fakte që i kemi para syve i kami parë. Edhe mos ma përmend ma qat punën e shpëtimit se nuk më ka shpëtu askush, thjesht kam pas fat, në rrotë të s'amës krejt jo-shqiptarët, se gja s'po na duhen.
"Askush nuk të kruan si dora jote" - Adem Jashari
Krijoni Kontakt