Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 86 prej 86
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Ky shtet ,ne rast lufte trasformohet,sepse sido te jete ,plani i mbrojtjes eshte dhe bazohet tek mobilizimi i pergjithshem,sikunder e ka cdo shtet ne bote,sikunder do e kete edhe kosova pasi te marre pavaresine....E ne rast lufte,sma ha mendja se shqiptaret te jene kaq lepuj sic i ben ti....
    Po flet per Kosoven a Shqiperine? Une po flisja per Shqiperine aktuale.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    e kisha per shqiperine....Cdo shtet ne bote,qe ka nje ministri te jashtme e nje mbrojtjeje,sado i korruptuar qofte ka nje plan mbrojtjeje qe bazohet tek mobilizimi i pergjithshem...Pranda ne rast lufte prit te degjosh ne televizor se te ka dale emri per ushtar e po nuk ike ke ata miqte e policise ushtarake qe po te kerkojne dhe sic e thashe kur te kerkojne ata,nuk behet shaka.....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    eh, nuk ndodh ashtu jo. Ne 1999 Shqiperia e Veriut ishte ne gjendje lufte, kishte bombardime cdo dite, per 2 muaj bombardime vdiqen 23 vete ne Tropoje, Has e Kukes. Ushtria shqiptare nuk mori asnje mase, nxori vetem disa tanke qe benin tym e zhurme sa tmerroheshe nga to dhe me aq mbaroi pergjigja shqiptare. Sa per mobilizim, harroje se e pame sa u mobilizuan ne 96-97 kur vendi u shperbe.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    harroje se e pame sa u mobilizuan ne 96-97 kur vendi u shperbe.
    Dëshira mbillet, pastaj mbin dhe rritet e zhvillohet në zemrat e shqiptarëve.
    Prandaj nevpjitet propagandë nacionaliste luftarake.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Dëshira mbillet, pastaj mbin dhe rritet e zhvillohet në zemrat e shqiptarëve.
    Prandaj nevpjitet propagandë nacionaliste luftarake.
    , hapi kufijte ti dhe shihe deshiren e shqiptareve, nese mbetet ndonje tek tuk ne Shqiperi, shume e ke. Ti ke Shqiptare qe flasin greqisht ne mes te tiranes se u duket klas e kane turp te flasin shqip,...ca *** nacionalizmi ka mbete?

Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Po pse bre po fol andrra ktu, kur nuk kanë kaluar ende një vit që kur u arrestuan shqiptarët në Brodec, dhe sot po e sheh shumë qartë videon se si e kanë malltretuar shqiptarin që nuk mund t'i hap sytë nga lodhja dhe torturat. A je mirë n' trutë tua?? Të lutem fol me fakte e jo me besim e andrra.

Unë nuk po shoh që nuk po lejojnë. Ata në fakt po lejojnë.

Unë ua shoh për të madhe ju shqiptarëve andej kufiri që besoni kaq shumë në demokraci kur vetë demokracia është ajo që u solli në këtë gjendje. Ju besoni kaq shumë në Europën, se nuk e provuat të vriteni e të plagoiseni nga europianët, nuk e provuat të vriteni nga serbi n'ë sy të europianëve.

Si nuk lejojnë që të bëhet luftë?? A ke njohuri ti për maskarën e Srebrenicës, ku nën sy të holandezëve janë vrarë 8000 njerëz???

Të lutëm mos fol andrra këtu, janë fakte që i kemi para syve i kami parë. Edhe mos ma përmend ma qat punën e shpëtimit se nuk më ka shpëtu askush, thjesht kam pas fat, në rrotë të s'amës krejt jo-shqiptarët, se gja s'po na duhen.

"Askush nuk të kruan si dora jote" - Adem Jashari
    Me the qe flas kot se thash nuk te le njeri ne mes te Europes te sulmosh nje shtet tjeter. Kush shtet eshte sulmuar?

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Studentet dhe Sherbimi Ushtarak ne Shqiperi
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 03-06-2010, 18:18
  3. Reformim i shpejte i Sherbimit Gjeologjik
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 15:17
  4. Shërbimi ushtarak i detyrueshëm
    Nga liridashes në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:26
  5. LDK-ja nën terrorin e pol-potistave
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •