Eshte proces looooooooool,te gjithe shqiptaret duan te bashkohen,nuk e ve njeri ne dyshim kete.Duhet shpallur pavarsia e kosoves ne fillim.......pse fluturoni kot,a nuk e ke te qarte qe bashkimi nuk mund te behet tani ne muajin shkurt!!!!!!!
Eshte proces looooooooool,te gjithe shqiptaret duan te bashkohen,nuk e ve njeri ne dyshim kete.Duhet shpallur pavarsia e kosoves ne fillim.......pse fluturoni kot,a nuk e ke te qarte qe bashkimi nuk mund te behet tani ne muajin shkurt!!!!!!!
O jaran procesi asht nise edhe nuk ka turk as shka qi e ndal ma. se sa per ato shtrigat qi po i permend ti une hiq nuk besoj qi ka, se shtrigat nuk ekzistojne. Bashkimi ka me u ba po ka me u ba pej dashnije e jo pej imponimit. Plus qi ti nuk je kah e kupton se edhe bashkimi i kosoves me shqiptni ne kete proces te tranzicionit te rendit botnor asht: vec tradhti! (tradhti qysh me i lane 40% te teritoreve etnike shqiptare jasht kufijve pergjithmone me i shite a me i dhane fale krejt vllaznit qi jan met nder serbi, gjysen e maqedonise, ata malit te zi me, te tana me ia lan fale) Edhe me thane naj kryetradhtar solemnisht tue me deklarue "u zgjidh qashtja shqiptare", (me qaq pergjithmone me u mbylle), e qenat lepis me i maru permendore e gjelat e akshamit me i knue n'kang e citeli.
Emnin e ka TRADHTI.
Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 03-02-2008 më 09:20
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Kosova si krahinë Shqiptare do të bashkohet me shtetin amë, Shqipërinë. Ky është një proces natyror i cili nuk mund të ndalet!
...Bashkimin ndërshqiptar apo Bashkimin Europian?
Unë jam për BASHKIM të kombit SHQIPTAR.
Ky bashkim jam mëse i bindur do të ndodhë mbrenda një kohe relativisht të shkurtër, derisa Bashkimi Europian si i tillë që është (me 27 shtete) nuk besoj se do të jetë gjatë... Qysh para 20 viteve kishte shkrime mbi Evropën qendrore (10 shtetet e para të BE), pastaj Europa juglindore e gjëra tilla të ngjashme!
Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare
Hej njerëz, paramendoni kur të gjithë shtetet e botës votojnë kundër nesh, a është më mirë që ti kemi dy shtete, dhe paramendoni kur këta dy shqiptarët, ngrejnë gishtat të dy përnjëherë. Sa mrekulli...
Diokletian te thashe 2 fjale qepar po nuk i paske lexuar... Pa panik...
Ketu nuk vendos njeri ndonje gje,thjesht shprehen opinione...Po ashtu ne shqiperi dhe kosove shprehen opinione...Bashkesia e opinioneve quhet opinion publik....
Ky opinioni publik studiohet nga ata qe vendosin...Nese ata qe vendosin(europa dhe rusia sepse amerika boll vendosi e vetme pavaresine,me shume s'ben dot edhe sikur te doje ) shohin qe opinioni publik nuk eshte per bashkim,ferkojne duart dhe mund te marrin vendime jetike kunder interesave shqiptare....
Hekuri rrihet sa eshte i nxehte se po u ftoh e mori formen dhe duhen vene prape per tu nxehur,pra kostoja behet e larte....
Sigurisht qe bashkimi nuk eshte i menjehershem,por masat qe duhen ndermarre nga te dy shtetet duhet te jene te menjehershme dhe jo me nge....
Politika shqiptare dhe ajo kosovare jane te prirura drejt ruajtjes se kolltukut,keshtu qe nuk i intereson bashkimi sepse mund te humbasin kolltukun,pasi kolltuqet do pergjysmohen dhe gjysma ngel jashte...
Po nuk veproi opinioni publik,do i merret fryma bashkimit si nga jashte ashtu edhe nga brenda e do ngelemi me gisht ne goje,derisa te ndryshoje situata pas disa dhjetera vjetesh dhe serbi te sulmoje serisht kosoven....
Po njesoj shembulli behet i keq per maqedonine pasi pas luftes se ardhshme do ngelet maksimumi me statusin e serbeve te bosnjes...po nejse,se nuk besoj se je aq i interesuar sa te vazhdoj me tej....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Gabim trashanik...bashkimi me kosoven sjell nje shtet me te fuqishem dhe kudo ne opinionin publik po pritet radha e maqedonise,ndersa camet presin me ngut te zgjidhet edhe ceshtja e maqedonise qe te fillohet me grekun...
Biles pavaresine kosoves ja kane zgjatur edhe per kete fakt,se e dine qe do plasi ne maqedoni...
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
iku koha kur te gjitha shtetet votonin kundra nesh!!
tani historia ka marr tjeter rrjelle ne favor te shqiptarve!!
keshtu qe duan apo nuk duan serbo sllavet apo grekerit,shqiptaret kane edhe kosoven edhe evropen ose me sakte shqiptaret do jene te bashkuar dhe te pamvarur ne nje evrope te bashkuar!!
E mbaj mend sa isha më i ri, njëherë u rrebeluam kundër serbëve, dhe filluam t'i ndalonim në rrugë, por flisnin shqip e shtireshin si shqiptarë.tani historia ka marr tjeter rrjelle ne favor te shqiptarve!!
Për të vërtetuar se janë serbë, i detyronim të thonin ndonjë fjalë me shkronjën -dh, psh rrjedha, dhia, dhjetë etj e serbët thoni rrjella, llia, lljetë, se nuk mund ta thonin tingullin dh.
keto jane spekulime te thata. -pa asnje mbeshtetje as ne situate as ne dinamiken e gjerave, as ne logiken e gjerave, as ne situate as ne klimen politike...as ne asgje! spekulim fantazish iluzore. keto jane sic po thojshin kendej: -me fluturu me purri n'ceve.
ose cka thash ma para: llafe grash me shume nge.
kalofshi mire
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt