Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 67 prej 67
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    vec ti e paske m'su koxha mire me e shkru po per me e thane...??? s'po t'ni!
    ato te cilat i shkruan dora, normal qe jane produkt i mendjes dhe zemres se secilit!
    prandaj nuk eshte e veshtire per ta kuptuar se si e ndien dhe sa bukur e nxjerr nga goja gjuhen shqipe ky ANTHEMOVICI!!
    ky citimi i tij ketu posht verteton mesemiri se si e shkruan si e flet dhe se cfar ndien per shqiptaret ne pergjithsi!!

ja lexoje te <famshmin>Anthemovic!!
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Çfarë dukurie e keqe mer, ai serbi shkon në kishë për çdo ditë, ai i falet Jezusit, është fetar, mos deshe të martohen këto vajzat me ateistë nga Shqipëria apo me muslimanë nga Kosova?
    kurse une personalisht edhe perse jam mysliman,me shum kenaqsi do pranoja te lillja miqesi me cilin do mysliman,katolik,apo dhe ortodoks qofshin qe kan gjak shqiptari dhe vertet i thojn vehtes shqiptar pamvarsisht se ku jetojne,ne te kundert teje qe ti preferoke martesen me shkije sepse ata paskan besim te forte dhe frekuentokan dhe kishen!!megjithate une dyshoj se simpatia qe ti shpreh ndaj serbve eshte pikerisht lidhja shpirterore dhe farefisnnore qe ty te lidhe me ta!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    ato te cilat i shkruan dora, normal qe jane produkt i mendjes dhe zemres se secilit!
    prandaj nuk eshte e veshtire per ta kuptuar se si e ndien dhe sa bukur e nxjerr nga goja gjuhen shqipe ky ANTHEMOVICI!!
    ky citimi i tij ketu posht verteton mesemiri se si e shkruan si e flet dhe se cfar ndien per shqiptaret ne pergjithsi!!

ja lexoje te <famshmin>Anthemovic!!

kurse une personalisht edhe perse jam mysliman,me shum kenaqsi do pranoja te lillja miqesi me cilin do mysliman,katolik,apo dhe ortodoks qofshin qe kan gjak shqiptari dhe vertet i thojn vehtes shqiptar pamvarsisht se ku jetojne,ne te kundert teje qe ti preferoke martesen me shkije sepse ata paskan besim te forte dhe frekuentokan dhe kishen!!megjithate une dyshoj se simpatia qe ti shpreh ndaj serbve eshte pikerisht lidhja shpirterore dhe farefisnnore qe ty te lidhe me ta!

U mor vesh puna e tij qe ne komentin e pare! -Une ju garantoj se ky s'di te shqiptoje fjalen XYTH, as edhe sikur ti mvarej jeta nga kjo.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    O jaran procesi asht nise edhe nuk ka turk as shka qi e ndal ma. se sa per ato shtrigat qi po i permend ti une hiq nuk besoj qi ka, se shtrigat nuk ekzistojne. Bashkimi ka me u ba po ka me u ba pej dashnije e jo pej imponimit.
    Ku po e sheh sa është nis procesi, a bashkim kombëtar ty po të duket integrimi euro-atlantik, ku në BE do jemi edhe ne edhe Serbia,,, Bashkimi me Europë, është bashkim me Europën dhe jo me Shqipërinë.

Në bashkimin europian, Kosova e ka serbinë njësoj sikur Shqipërinë, anëtar ky anëtar ai.
    Për më tepër pse pikërisht Kosova duhet t'ë jetë shtet???
    Pse nuk bëhet një ndarje tjetër, psh rrafshi dukagjinit me Pollogun t'ë bëhen një shtet, po e marr kshtu si shembull.
    Se mu pom doket absurde, që pikërisht Kosova të bëhet shtet, pse të mos bëhet shqipëria natyrale.
    Pse Kosova pikërisht në ata kufij?
    A po keni dëshrië veç pse ata kufij i caktoi serbi??

Kosova është absurde...

Shqipëria është e natyrshme...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    jam per bashkimin europian !!! ne jemi qe tani te bashkuar me kosoven kshu qe do me duket absurde te mos pranojme nje ftese te bashkimit europian !!! do me dukej fatalitet me sakte !!! e kam thene edhe me pare qe me mire kosova edhe shqiperia te jen dy shtete me vete !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    e kam thene edhe me pare qe me mire kosova edhe shqiperia te jen dy shtete me vete !!!
    Po na pe dina qi e ke than edhe ma heret, po mu mdoket si njeriu punon pak me arsye,

A ka ndonji arsye qi Kosova e Shqipnia te jene shtete me vete?

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Me mire te jene dy shtete ,ne Europe ka te tilla kamuflime ,ku per nje arsye apo nje tjeter ka ortakeri midis shtetesh qe flasin te njejten gjuhe.
    E keni vene re si votohet ne festivalin europian te kenges?Nuk mendoj se do ti kethejme ndonjehere shpinen njeri tjetrit dhe kete shqiptaret e treguan me se miri ne luften e fundit.
    Pastaj c hyn Kadareja dhe Qosja ne kete mes?
    Dija eshte injorance e mesuar.....

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    europen apo kosoven eshte pyetja ,une mendoj Shqiperia me Kosoven bashke ne europ.e kishin pyetur njerin a don pite a pul per drek ai ipergjigjet a nuk bene te dyja edhe pite edhe pule.eddhe une them edhe kosove edhe europe.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •