Close
Faqja 66 prej 74 FillimFillim ... 16566465666768 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 732
    Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin

Edhe ktu nuk flitet per letersira besoj ehh? per libra bohet fjale.
    Beson gabim pra, ketu flitet per 'letersira' sepse je ne forumin e letersise. Sic te thashe libra ka plot. Keto librat pseudo politike nuk i perkasin ketij forumi dhe asnje teme ne kete forum. Ndaj dhe personi qe kish hapur temen per librin ne fjale e kish hapur ne vend tjeter jo ketu.

Sic te thashe Lesi e te tjere per mua jane humbje kohe. Kur te dua te humbas kohen me ta do vij te vizitoj forumet e politikes etj

Ky libri i Rexhep Qoses duket interesant nga titulli. Perse mendon se duhet ta lexoj, cfare ka ndonje gje te vecante qe ja vlen?

Pershendetje

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Joshua Goldstein -Maredheniet nderkombetare esht nj eliber i cili u sherbne dhe studenteve qe vazhdojne kete dege

Beson gabim pra, ketu flitet per 'letersira' sepse je ne forumin e letersise. Sic te thashe libra ka plot. Keto librat pseudo politike nuk i perkasin ketij forumi dhe asnje teme ne kete forum. Ndaj dhe personi qe kish hapur temen per librin ne fjale e kish hapur ne vend tjeter jo ketu.

Pershendetje
    Jam dakort me ty
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 23-01-2008 më 11:34

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283
    Pershendetje!

Sapo kam marre dhurate nga Miku im librin "E MEGJITHATË...JETOJME!" nga Edmond Shallvari,dhe jam ne lexim e siper te librit, nga ketu e Falenderoj Mikun tim per nje dhurate aq te çmuar qe me erdhi nga Shqiperia.
    Dhuro shumë...e prit pak!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    LIBRI ME SPEKTAKOLAR QE KAM LEXUar eshte [komploti boteror] shkrimtar RUS fatkeqsisht sme kujtohet emri ndersa me prekes novelat e STEFAN CVAJG "LETRA E NJE TE PANJOHURE" ME KOMIK qe eshte dhe enciklopedi titullohet "AVENTURAT E NASTRADINIT " SHKRIMTARI leonid sollovjov

Citim Postuar më parë nga drini.k Lexo Postimin
    LIBRI ME SPEKTAKOLAR QE KAM LEXUar eshte Komploti Boteror shkrimtar RUS fatkeqsisht sme kujtohet emri
    Emri i autorit eshte Nikolay Nikolov (jo rus po bullgar) dhe libri me te vertete qe eshte i bukur ndonese zhanri jo i pelqyeshem nga te gjithe. Teori Konspirative e mbushur me analiza dhe shtjellime shkencore. Ja vlen te lexohet kur ke durim dhe mendje te kthjellet

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Darius, kush e ka bere librin "Pirati behet pape" dhe ku mund ta gjej? A ka version ne anglisht?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Emri i autorit eshte Nikolay Nikolov (jo rus po bullgar) dhe libri me te vertete qe eshte i bukur ndonese zhanri jo i pelqyeshem nga te gjithe. Teori Konspirative e mbushur me analiza dhe shtjellime shkencore. Ja vlen te lexohet kur ke durim dhe mendje te kthjellet
    po flm qe ma riktheve memorien NIKOLAY NIKOLOV por kisha pershtypje se ishte rus nejse me mesove nje gje te re shoku im flm

Darius, kush e ka bere librin "Pirati behet pape" dhe ku mund ta gjej? A ka version ne anglisht?
    Me kujtohet shume mire si liber se ka qene i ndaluar ne Shqiperi Dmth ishte botuar dhe me pas hequr nga qarkullimi. Me kujtohet shume turbullt mbiemri i autorit i cili ishte mbiemer grek ndonese librin e mbaj mend mire. Po spo e kujtoj qe spo e kujtoj dot te sakte emrin e autorit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    '' Nje hero i kohes sone''
    M.Lermontov

nje liber qe ja vlen te kujtohet, e per asocacjon mbase dhe

''Fati i njeriut''
    nga Shollohov
    Ndryshuar për herë të fundit nga i humburi : 23-01-2008 më 19:28

Faqja 66 prej 74 FillimFillim ... 16566465666768 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lexoni Biblën on-line në gjuhën shqipe.
    Nga Albo në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 30-11-2012, 05:42
  2. Lexoni > Sekretet e Ahmet Zogut
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 12:12
  3. Sa shume lexoni?
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-02-2005, 12:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •