Close
Faqja 65 prej 74 FillimFillim ... 15556364656667 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 732
    i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Citim Postuar më parë nga desaparacidos Lexo Postimin
    Ho pra, na boj çik reklame...
    Po vazhdoj atehere reklamen, nese e verteta qe them, qenka e tille. Sot e mbarova librin(ah koha, koha), dhe te them te drejten me la mbrese. Ngjarja eshte e kompletuar dhe trajtuar me rrjedhshmeri te shkruare. Stil terheqes, sa artistik aq dhe i natyrshem. Them me bindje qe eshte brume i mire per film. Fundi teper i logjikshme dhe domethenes. Pasi e mbarova, u ndodha me gruan dhe ja tregova me pak fjale. Vura re qe me degjoi me vemendje dhe shprehu pelqimin e saj. Reklame e gjate, apo jo? Urime dhe njehere mik per kete liber terheqes.

i/e regjistruar Maska e desaparacidos
    Anëtarësuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga mondishall Lexo Postimin
    Po vazhdoj atehere reklamen, nese e verteta qe them, qenka e tille. Sot e mbarova librin(ah koha, koha), dhe te them te drejten me la mbrese. Ngjarja eshte e kompletuar dhe trajtuar me rrjedhshmeri te shkruare. Stil terheqes, sa artistik aq dhe i natyrshem. Them me bindje qe eshte brume i mire per film. Fundi teper i logjikshme dhe domethenes. Pasi e mbarova, u ndodha me gruan dhe ja tregova me pak fjale. Vura re qe me degjoi me vemendje dhe shprehu pelqimin e saj. Reklame e gjate, apo jo? Urime dhe njehere mik per kete liber terheqes.
    Flm Mondishall per te gjitha fjalet. E di, kur shkruaja keto ishin pak a shume gjerat qe doja te degjoja, ndjenjat qe doja te zgjoja tek lexuesit.

Besoj se ja kam dale mbare.

Gjithe te mirat.

Darien
    Adresen e faqes personale mund ta vendosesh ne profil, por jo ne firme. Stafi i Forumit

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Erich Maria Remarque:
    -- Tre shoket
    Stendal:
    Vanina-Vanini, Lucien Leuven
    Balzak:
    El Verdugo, Koloneli Shaber, Evgjeni Grande......
    Guy de Maupassant:
    Vdekja,
    Gustave Flaubert:
    - Tundimi i shen Antonit, Edukate Sentimentale, Madame Bovary.
    Zweig Stephan:
    --Joseph Fouche (kryeveper ) , Balzaku, Legjenda per motrat binjake, Padurimi i zemres.
    Schopenhauer Arthur:
    --Keshilla per jeten
    Nietsche Friedrich
    -Keshtu foli Zarathustra, Pertej se mires e se keqes, Anti Krishti..........
    Will Durant.
    -- Gli eroi del pensiero (Platone) , Heronjte e mendimit ( nuk e di ne eshte ne Shqip)
    Kant
    --Format dhe parimet.
    Ne Shqip.
    Poezite e Migjenit, perkthimet e Lasgush Poradeci, ( Essenini), Fan Noli.
    Ismail Kadare:
    Kush e solli Doruntinen ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga brandon : 22-01-2008 më 20:07
    La vida es un carnaval

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    "E kuqja dhe e zeza" (Stendhal)

"Bel ami" (Guy de Maupassant)

"Iluzionet e humbura" (Honore de Balzack)

"Tre shoket" (Remark)
    "Carpe Diem"

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Din ndokush ku mund te lexoj librin e fundit te Nikoll Lesit, titulluar "Si njoha Nanon dhe BErishen"

ne kete liber Lesi shpreh nje rrealitet te papam dhe sidomos kur kemi te bejme me dy figurat me te larta ne kadastrin e shtetit tone.

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    lol, DiANa, une kismet do vete ne Shqiperi ksaj vere, do e blej kte liber se sben, edhe kte librin e fundit te Rexhep Qoses, "Nata eshte dite per ne"

Une kam qef te bej libra qe meson dicka prej tyne apo qe shprehin nje rrealitet te ajshtzakonshem, e jo romane apo fantazira te ndokujt, per ashtu une shkruj libra vet.
    Tani e prishe Homza ;. c do te thote -"realitet i jashtezakonshem" ?
    Mjaft te shkruhet si na pelqen neve. Megjithate nuk e di per librin qe po flisni, por per te kenduar duhet edhe zeri.
    La vida es un carnaval

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga brandon Lexo Postimin
    Tani e prishe Homza ;. c do te thote -"realitet i jashtezakonshem" ?
    Mjaft te shkruhet si na pelqen neve. Megjithate nuk e di per librin qe po flisni, por per te kenduar duhet edhe zeri.
    Rrealitet te jashtezakonshem, do te thote jo telelnovela....edhe per fantazira une kam boll per vete nuk dua te lexoj fantazirat e askujt.

Edhe kto librat qe them une, jan paksa libra qe duhet te heqesh perpara se ti shtiesh ne dore me duket, pranej nuk ju ke degju dajret.

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nje pjese te librit e gjen ketu.

Dhe mos i ngaterro gjerat, Letersia eshte dicka tjeter dhe Historia/Shkeca/Aktualitete jane gjera te tjera. Tema ku jemi duke shkruar tani thote 'Libri qe do Lexonit dhe Sugjeronit...' nuk thote 'Librat qe nuk keni lexuar dhe po kerkoni'.

Personalisht do te lutesha mos e ngaterroje kete teme me libra medioker rreth 'politikes shqiptare' sepse i ulen vlerat temes.

El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Sapo lexova romanin "Allahland"(Nje sage moderne e Zuluve) me autor Rudolf Marku.
    Romani numeron 113 fq.Ia vlejti qe e lexova.Lexojeni pa ngurruar jo se vetem nuk do te pendoheni per kohen , por do kenaqeni a dicka me shume.
    Mbasi ta lexojme edhe mund ta lavderojme ose kundrazi. Mua me pelqeu !
    (...)
    Tung
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Fiori Lexo Postimin
    Nje pjese te librit e gjen ketu.

Dhe mos i ngaterro gjerat, Letersia eshte dicka tjeter dhe Historia/Shkeca/Aktualitete jane gjera te tjera. Tema ku jemi duke shkruar tani thote 'Libri qe do Lexonit dhe Sugjeronit...' nuk thote 'Librat qe nuk keni lexuar dhe po kerkoni'.

Personalisht do te lutesha mos e ngaterroje kete teme me libra medioker rreth 'politikes shqiptare' sepse i ulen vlerat temes.
    Ktu flitet per libra, edhe une thash ata libra qe do i lexoj dhe qe do i sugjeroja cdo kujt qe kerkon qe pas nje lexim libri te gjat te mbaj mend dicka me shum sesa oret e gjata pa gjume...une me kenaqesi ndjej ne ndonje udhetim te perditshem sesa te lexoj naj liber me fantazira brenda.

Edhe ktu nuk flitet per letersira besoj ehh? per libra bohet fjale.

edhe ty te sugjeroj te lexosh kujtimet e Lesit

Librin e Rexhep Qoses, "Nata eshte dite per ne"

apo

Librin e At Zef Pllumit "Rrnova per me tregua"

Faqja 65 prej 74 FillimFillim ... 15556364656667 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lexoni Biblën on-line në gjuhën shqipe.
    Nga Albo në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 30-11-2012, 05:42
  2. Lexoni > Sekretet e Ahmet Zogut
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 12:12
  3. Sa shume lexoni?
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-02-2005, 12:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •