elen- yll fare, e lezetshme e shkathet, nuk merzitesh dot kurre ne muhabet me te. E embel si mjalti, ndonjehere duhet te mbaj shishen e ujit me vete se me ngec ne gryke embelsira.
Goce e regjur me jeten, grua per shtepi, qe e do letersine kjo nuk ka dyshim.
1.65 e gjate , ta pish ne kupe, bjonde ne geshtenje, floke me onde dhe jo shume te gjata.
Dmth, lum kush e ka.
Mire shum, me pelqeu imagjinata jote per mua, dhe me duhet te them qe ia ke qelluar kogja mire, per veq moshes, tek mosha ke gabuar dy here, natyrisht qe pershkrimi yt i karakterit tim ka te beje pak edhe me avatarin tim, por shum me teper me menyren e te folurit (te shkruarit).
Mosha = ashtu diēka sikur ti
hahahahahahahaha
por ty Davius nuk t'kam gjuajtur kurre me "allti", ose pasna harruar ...
Ne te shumten e rasteve jam serioz, sidomos ne nje ambient te panjohur me njerz te panjohur, por me njerz qe i njoh mire beje shum shaka dhe i kuptoj shakate e te tyre, jam pa mustaqe dhe plisin e bardh e kam ne vitrine per dekoracion, te cilin e ruaj per me vone, kur ti kaloj 50 vite do e veje ne maje te kokes.
Faleminderit
une fieraken143 e imagjinoj bark madhe, te shkurter, pak me mustaqe, floke te zeza te prera si mohak, dhe me tatuazhe....sa te afrohet imagjinata ime komshie?
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt