Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 91
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga fiso Lexo Postimin
    jo nuk po them per jeten e perditshme , se jashte nga e hena deri te premten ste pret gje tjeter veēse pune, po ama te premten ne darke qejfi ska limit, ajo qe une them eshte per nje grup femrash e jo te gjitha ama se na plaset, ka femra qe nuk permbahen nga vetkontrolli i tyre per tu defryer, ama se jashte kemi qene edhe e kemi shikuar mire kete gje.
    ne shqiperi mani eshte te veshesh e dukesh bukur ne ēdo ore ne ēdo dite e po ashtu ne nate, ndersa jashte gjate javes e gjate dites jane tereshisht te thjeshta, ama ne te premten ne darke ndryshojne, sjane me te thjeshta ne veshje e tjere e tjere
    Jashte, nese femra do te beje seks me ty, e ben si te henen ashtu dhe te premten, nuk ka rendesi dita. Nuk eshte e thene se e premtja eshte dita e qefit "pa limit". Pastaj, nese ato do te benin qef ashtu si thua ti, do te na kishin plase semundjet seksualisht te transmetueshme kudo e per disa vjet do te ishin shfarosur si popull.
    Dhe nuk eshte e vertete qe te premten, jashte, femrat jane ndryshe; jane ato qe jane qene edhe te enjten.

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    ēfare thu ti ma grup, une po them qe femrat dalin me shume te premten, kush tha gje se po ta kesh te dashtur ti bene seks kur te duash, e lexoje mir se ka kuptim tjeter.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Degjo, se pari nderro titullin e temes e vere: pse hezitojne fermat shqiptaret te kryejne marredhenie me nje qe e njohin brenda nates.
    Se dyti, une kam qene jashte dhe nuk kam pare apo nuk me ka ndodhur qe nje femer te fleje me nje qe e takoi ate nate, mund te them qe jane njohur ne clubs and pubs, por jo te fleje direkt ate nate ajo me ty. Une po te isha vajze nuk do ta beja se ku i dihet se ca eshte ai person qe sapo e takova? Mund te jete nje i arratisur nga burgu, nje me SIDA, nje i cmendur, etj etj.
    Ne atje ku kam qene une, dilnin kurdohere qe kishin kohe. E pranoj qe dilnim me teper te premteve, shtune e djele, por nuk eshte e thene qe femrat e kane dite te caktuar te premten per te bere "qejfin".
    Nese do te dish pergjigjen e nje pyetje, nisu nga problemi; ne rastin tend ke problemin--pse nje femer ben seks? Kur t'i pergjigjes kesaj pyejte i je pergjigjur dhe pyetjes qe bere me pare.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    ja ke fut kot se te gjith kemi qen jasht dhe na ka rastisur ta kapim peshkun menjeher,porrrrrrr ato femra kan qen te dehura ose e benin per inat te te dashurit qe i kishte tradhtuar.po me vika gjynaf qe spake njof ndonje te tilll lale

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga cizmja Lexo Postimin
    ja ke fut kot se te gjith kemi qen jasht dhe na ka rastisur ta kapim peshkun menjeher,porrrrrrr ato femra kan qen te dehura ose e benin per inat te te dashurit qe i kishte tradhtuar.po me vika gjynaf qe spake njof ndonje te tilll lale
    Me mua e ke?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    po mer me ty qe thu ska vajza te lehta.se kupton nga pergjigja vlla

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Po pse kaq te degjeneruara i bere ti?!
    Po gjithandej ka te tilla dhe sa per peshk si kap dot kollaj jo,se te kapin ato!
    Dua te them qe kane karakter....ec e rrifeni nje franceze ju siē bejne disa me te dashurat e tyre ne Shqiperi ose ca shqiptare me grate e tyre ketu dhe shihe se ēte ben!

Ato ju vijne hakut disave prej jush sepse shume femra shqiptare keqtrajtohen.
    Ketu dominon femra,dominon ndjenja se prej mishi jane eshte ato,zemer kane edhe ato.
    Per mua jane te thjeshta,te sinqerta dhe sdine te bejne filma...Nuk jane dhe aq te lehta sa kujton ti jo....kam pare shume me te lehta ne Shqiperi une.
    "Carpe Diem"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    po ca te degjeneruara un po them qe edhe jasht ta japin me zor ne disko.dhe ato qe ta japin ose jan te dehura ose e bejn per inat te te dashurit qe i ka tradhetuar.po i keqkupton gjuthanej postimet e mia ti lol

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    po mer me ty qe thu ska vajza te lehta.se kupton nga pergjigja vlla
    Une po flisja per clubs normale e femra normale, se per te dehura e te derpresuara kam pare e me jane afruar por nuk i kam qasur vete. Pastaj, une nuk shkoj me femra te dehura apo qe duan t'ia punojne te dashurit. Ne fillim i shoh qe te mos jene te dehura e i pyes nese kane te dashur. I kam refuzuar ato femra qe ishin te dehura apo donin te shkonin menjhere, se kam logjike e nuk dua te cohem plot me semundje apo pa kulete e rroba te nesermen.
    Me sa duket e shoh qe paske qene me kurva atje ku ke qene.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga )un( Lexo Postimin
    me fal se qenke dhe qiell i trazuar dhe me duket se jeton jashte, por jeten e ben si ne Shqiperi kudo qofsh, ky djali nuk ka pas nevoje te shohe ne tv nese ka jetuar qofte edhe nje fundjave ne perendim, te huajat e bejne edhe per nje nate te vetme, dhe ne mengjes mund te thone lamtumire ose mund te thone se u pelqen ta bejne perseri,,, gjerat jane relative.
    tani ne Shqiperi, personalisht shpresoj qe kjo kohe te mos vije asnjehere sepse ne meshkujt jemi me mentalitetin se ne duam dashnore dhe femrat tona i kemi te shenjta, paradox.
    Jam femer ne radhe te pare. Se dyti, me nje fundjave ne Perendim paske kuptuar ti se ca eshte jeta jashte?Dinamikat e saja?Une jam rritur kendej dhe akoma s'kam arritur ti kuptoj teresisht.
    Ju nga nje fundjave mund te shkoni jashte ama varet se ne ca pubesh qe shkoni,ndoshta shkoni ne pube prostitutash ene normal qe bejne ca doni. Aman, s'eshte bere deti kos as kendej.

Citim Postuar mė parė nga fiso Lexo Postimin
    O shoku ti qe na jetoke jashte, a ke shku ndonje njehere ne pub, a ke njohur ndonjehere ndo njeren, apo ke shku per te shikuar diskon, ik mo shoku e shif ēfare behet , del ndonjehere e bej qejf, apo ke mendjen me punu, ate qe po thosha une eshte qe normale qe nuk i klasifikojme te gjitha femrat shqiptare ne te njejtin grup, ajo vajze qe eshte e mire dhe qe ka shkuar ne pub per tu zbavitur nuk te lejon te shkosh me shume se sa do ajo, po te qoj rruges per te burimi e mos te lejoj te pije uje, per kete gje po thosha, e nejse kot flas me ty se ti po qe shifke tv e paske per bezdi te dalesh....... bej prove njehere e shko ne pub njehere e mos shiko diskon.... se kot ndryshon mendim edhe ti
    Po ik o cun se te shkosh ne pub s'do thote qe po shkon per seks. Ik e kap ndonje dashnore,jepi ngrohtesi e siguri, keshtu ajo do te te jape ngrohtesi emocionale dhe fizike e s'ke nevoje te hapesh keshtu temash.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  2. Cfare mendoni per femrat shqipetare te ketyre viteve te fundit?
    Nga PaMeLaA nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 08-12-2011, 15:19
  3. Informacion i pėrgjithshėm mbi Republikėn e Shqipėrisė
    Nga bastardi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-05-2004, 16:05
  4. Janullatos: Nuk ka pėrparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •